Къде се намирам:
Мероприятия
Състезания и Първенства
naRiba.com

Форум

Речни корморани
Модератори: Павел Иванов, Кърцата
- emo vasilev
- сериозен играч
Re: Речни корморани
Първо искам да изкажа благодарности на организаторите - трудно се отцепва такъв периметър в неделен ден !
Най важното нещо , за което се бяхме събрали беше изпълнено - събирането на средства за операцията на Иво .Успех приятелю , дано всичко да мине добре!
Другото добро дело бе почистването на зоната на състезанието - доста чували напълнихме .
И третото нещо , което естествено ме радва - това , че станахме първи отборно !
Най важното нещо , за което се бяхме събрали беше изпълнено - събирането на средства за операцията на Иво .Успех приятелю , дано всичко да мине добре!
Другото добро дело бе почистването на зоната на състезанието - доста чували напълнихме .
И третото нещо , което естествено ме радва - това , че станахме първи отборно !
Яяяя, това високото момче съм го виждал някъде.....
Бобка браво, поздравления
Бобка браво, поздравления

http://www.fotosviat.bgM_tech1 написа:П.П.Някой да знае къде изкупуват риба,че тези трудно ги раздадох даже?
-
- вече хвърля и на тежко
Перфектна организация момчета,и дано малчугана се оправи по-бързо! 

Старите
рибари никога не умират.. те просто така... си миришат.
рибари никога не умират.. те просто така... си миришат.
- indalo
- фен клуб-скобар
Ето ме на със снимките.
Първо на победителя в индивидуалното класиране. Туй humfy, Бобов долски.

Ей ги и шампионите отборно. Председателя на сдружението Иврон и Емо Василев.

Вторите, другите представители от Бобов Дол, като там отиде и наградата за най голяма риба, едно прекрасно линче.

Трети се класираха Бисо, Янека от Радомир и Вал.

като Бисо е трети и в индувидуалната надпревара.

Втори е председателя Иврон. Аплодисменти.

Ето и една обща снимка на призьорите.

След състезанието посъбрахме малко боклуци.

А на финала най важното нещо, предадохме лично помощта събрана от всички ни на малкия Иво и майка му, като му пожелахме скорошно оправяне и следващия път със нас на състезание.
Мога да кажа, че въпреки слабото ми представяне на мен и на отбора ми, съм доволен от мероприятието, като започна от предвечерната подготовка( моля Ники да посне некоя снимка от вечерта преди състезанието
),
и завършим със финалния жесткъм болното момче. Радостно е, че имаше и хора, които бяха дошли само за това до Арката.
Това от мен, до следващия път.
Първо на победителя в индивидуалното класиране. Туй humfy, Бобов долски.

Ей ги и шампионите отборно. Председателя на сдружението Иврон и Емо Василев.

Вторите, другите представители от Бобов Дол, като там отиде и наградата за най голяма риба, едно прекрасно линче.

Трети се класираха Бисо, Янека от Радомир и Вал.

като Бисо е трети и в индувидуалната надпревара.

Втори е председателя Иврон. Аплодисменти.

Ето и една обща снимка на призьорите.

След състезанието посъбрахме малко боклуци.

А на финала най важното нещо, предадохме лично помощта събрана от всички ни на малкия Иво и майка му, като му пожелахме скорошно оправяне и следващия път със нас на състезание.
Мога да кажа, че въпреки слабото ми представяне на мен и на отбора ми, съм доволен от мероприятието, като започна от предвечерната подготовка( моля Ники да посне некоя снимка от вечерта преди състезанието

и завършим със финалния жесткъм болното момче. Радостно е, че имаше и хора, които бяха дошли само за това до Арката.
Това от мен, до следващия път.
Чудя се луд ли съм или не съм.
Не мога да спя преди риболов и това си е........
http://www.krakra-fishing.com/wp-conten ... /03/kf.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Не мога да спя преди риболов и това си е........
http://www.krakra-fishing.com/wp-conten ... /03/kf.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- новобранец
Едно голямо БРАВО за организаторите и дано сме успяли да помогнем на малкия Иво,стискаме палци да се оправи малчугана!!!
- ivos
- научил се да хвърля
Браво на Ники за органиацията и благодарности на всички, които дариха пари за Ивчо от Радомир. Ще стискаме палци за скорошно оздравяване на момчето. Относно почистването съм доволен, макар че не всички се включиха в тази дейност. Предстои ново състеание в края на април в деня на голямото почистване на което също ще почистим района на състезанието. Мисля в бъдеще това да стане традиция, оборка след всяко състезане. Един апел към всички, които практикуват своето хоби риболов, моля почиствайте след себе си, риболова сред чиста обстановка и природа е по-приятен 

- С.Върбанов
- учете се от него
- Обратна връзка:

Горчивината от лошото качество остава дълго след , като е преминало краткото удоволствие от ниската цена!
https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
Привет и от мен колеги, получи се едно наистина хубаво състезание. Ники поздравления за организацията, наистина нещата се получиха много добре. Основната цел, да съберем колкото се може повече пари за Иво от Радомир, според мен бе изпълнена. Силно се надявам младия господин да се излекува по бързо и да го доведем на състезание както му обещахме. Хиляди благодарности към всички колеги които станаха съпричастни към тази кауза, благодаря на всички отделили средства за подпомагане на Иво, благодаря, накарахте ме да чувствам горд от постъпката Ви. Младия господин от гр.Радомир благодари на всички Ви за оказаната помощ.
Започваме подготовка за ново състезание, както и на това така и на всяко друго състезание ще бъде организирано почистване на мястото на което ще се проведе състезанието. Силно се надявам все повече участващите в тези състезания да бъдат завладени от духа на състезанията и да помагат основно с почистването след приключването на състезанието. Сега отново искам да благодаря на всички присъствали, участвали, дарили средства, помогнали с почистването.
п.п. Благодаря на моя страхотен съотборник Емо Василев. Страхотно представяне и невероятен успех.
Успех на всички и до нови срещи.
Започваме подготовка за ново състезание, както и на това така и на всяко друго състезание ще бъде организирано почистване на мястото на което ще се проведе състезанието. Силно се надявам все повече участващите в тези състезания да бъдат завладени от духа на състезанията и да помагат основно с почистването след приключването на състезанието. Сега отново искам да благодаря на всички присъствали, участвали, дарили средства, помогнали с почистването.
п.п. Благодаря на моя страхотен съотборник Емо Василев. Страхотно представяне и невероятен успех.
Успех на всички и до нови срещи.
-
- ще става разбирач
Всичко си беше супер организирано, Благодаря момчета,че Ви познавам!
Надявам се Иво бързо да да оздравее и да почне да споделя нащта страст.
Относно почистването, шампиона е ясен,
относно риболова - май нашият отбор ще го прекръстим с друго име
До другото състезание приятели - чака ни нова организация!
П.П.Къде са снимките от нощес - Ники пусни ги!
Надявам се Иво бързо да да оздравее и да почне да споделя нащта страст.
Относно почистването, шампиона е ясен,

относно риболова - май нашият отбор ще го прекръстим с друго име

До другото състезание приятели - чака ни нова организация!

П.П.Къде са снимките от нощес - Ники пусни ги!

- Николай Неделков
- учете се от него