Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Жребчево
Модератор: sapuna
Re: Жребчево
Инфо от събота и неделя . В Яморуджа няма влезнала риба или поне не пипа , на римския дребна червенопера и яко върхар , под съоръжението на римския в бързея излизат тук там хубави баби, но като цяло слаб риболов.
- IVKOPIVKO
- разбира нещата
Благодарско колега за инфото! Жив и здрав!
Панаира бил на яз.Копринка там ловили колегите по''диагонал''.
-
- ще става разбирач

- larybalky
- научил се да хвърля
Днес на паметника след Паничерево тотално капо,един път не пипна даже.Виждаше се риба да играе но не бутна нито един път на какво ли не.Язовира е с поне 3 метра по ниско от максималното ниво.
Мераклия
в неделя от 15 до 18 часа капо.към 17 ч.след 20мин.въртене силикон на 10м от нас колега удари около 10кг.сомче.
- maranzika
- сериозен играч
Интересно какво търси на тоя силикон.Вероятно сом или костур?jamstz76 написа:след 20мин.въртене силикон

-
- ще става разбирач

- StoychevV
- разбира нещата
Еми явно каквото е търсил го е намерил 

-
- ще става разбирач
Гърне с злато:)))))
- krezo_bg
- вече хвърля и на тежко
Колкото до сома ,истина е.
Колегата с когото бях на излета го кепчосва.
Аз вече си бях прибрал алатите а колегата още настояваше на дънарките когато въпросният младеж дойде до нас само с една въдица и да не кажа на третото замятане и навиване закачи сома.Както писаха по-горе на глед рибката беше 10-12 кг,нямаше кантар.Та в края на излета си беше емоция.При нас риболова не беше на ниво-прибрахме се с по 7 риби(едри муронажи и хубави перки).
Утре сме на същото място.
Коментари сетне.
Лека и наслука.
П.П-силикона беше закачен на долната джука,бял с отенък на върхар и червено мънисто.
Колегата с когото бях на излета го кепчосва.
Аз вече си бях прибрал алатите а колегата още настояваше на дънарките когато въпросният младеж дойде до нас само с една въдица и да не кажа на третото замятане и навиване закачи сома.Както писаха по-горе на глед рибката беше 10-12 кг,нямаше кантар.Та в края на излета си беше емоция.При нас риболова не беше на ниво-прибрахме се с по 7 риби(едри муронажи и хубави перки).
Утре сме на същото място.
Коментари сетне.
Лека и наслука.
П.П-силикона беше закачен на долната джука,бял с отенък на върхар и червено мънисто.
-
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
От доста време и изключително трудно да си намериш място по устието на Жребеца (и всеки си трае, въпреки че всички знаят), а намериш ли случайно, то си е жива мъка гъз до гъз, караници, мангали дето викат че там било тяхната река и всякакви кретенски изпълнения, масово само пречат и не хващат, само се надъхват като видят някой да лови, НО като изключим всичко това става риболов на хубави ей такива риби :

Снимките са от два излета, единия имаше бонус платики, на следващия само морунажи....
Айде със здраве !

Снимките са от два излета, единия имаше бонус платики, на следващия само морунажи....
Айде със здраве !
MILF - Man, I love fishing !
-
- ще става разбирач
Na troling info:))))
- krezo_bg
- вече хвърля и на тежко
На 30.03 демек вчера с голям мерак за по-добър риболов от предния път и с изместеното време газ за Жребеца.Да,ама не.Таквоз капо не е било.Стигаме на Жребеца места в 5.00 сабахлян колкото искаш и каквито искаш около Боклуците,та се нацедихме още по тъмно забъркахме маладжите и по едно време като падна една сланъ,един пръст-свиха ни се мартинките от студ.
Почакахме малко да се разведри и замяткахме де на леко де на далеко че и на тежко,ама нъцки.
Начи от близо 40-50 въдици които бяха по целия бряг като че ли имаше не по-вече от 4-5-6 удара на колеги които бяха по близо до нас.
На фидера ми удари чак към по обяд една червена перка (хубава тежка) и това до 16 часа.
Последва пребиране на багашлъците и у дома.
Водата като цяло се качваше бързо пък и беше доста мътна и студена,може би за това не беше дашна рибката.Те това е.
Почакахме малко да се разведри и замяткахме де на леко де на далеко че и на тежко,ама нъцки.
Начи от близо 40-50 въдици които бяха по целия бряг като че ли имаше не по-вече от 4-5-6 удара на колеги които бяха по близо до нас.
На фидера ми удари чак към по обяд една червена перка (хубава тежка) и това до 16 часа.
Последва пребиране на багашлъците и у дома.
Водата като цяло се качваше бързо пък и беше доста мътна и студена,може би за това не беше дашна рибката.Те това е.
-
- научил се да хвърля
От Римския мост надолу където се намери място - маркови риби -уклей по една педя, морунажи, мелези, платики и каракуди около и над кило, бабушки по 30 санти. Рибата реагира на захранка, едрите вземат от самото дъно. Риболова с болонезе, директен или фидер е еднакво интензивен.
Поздрави!
Поздрави!