Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Дунавски морунажи на р.Искър
Дунавски морунажи на р.Искър
Здравейте,попринцип не пускам репортажи поради съображение за сигурност... Но се реших да пусна някоя друга снимка от последният ми излет,който беше на 23.03.2014
Всичко започна така

Натоварих оборудването и потеглих към реката.Денят беше топъл със умерен вятър.Наобиколих няколко познати места в радиус от 15 км и реших да акостирам на място,което брегът е по-полегат.По думите на колегите рибате не кълве едва хванали по 10-тина рибета за цял ден,но аз съм оптимист и според мен едно 90% от хората по реките не са фактор дали кълве или не !
Е стига съм изпадал в подробности ...снимките ще говорят

Искам да отбележа,че рибите са 127 броя със общо тегло 56 кг
Имам и клип как я пускам обратно
https://www.facebook.com/photo.php?v=84 ... 1349700752" onclick="window.open(this.href);return false;
Друго,което искам да кажа на много рибари (дори не заслужават да ги наричам така) :
Моля ви се,като видите,че някой лови риба НЕ МУ ПРЕЧЕТЕ !!!
Към края на риболова колеги над мен направо ме вбесиха... започнаха да изтичат чак под мен и аз ги изчаквах... намекнах им няколко пъти но от дума не разбират... не,че хванаха нещо но единствено ми бъркаха нещата.
ИСКАМ ДА ПОЗДРАВЯ И КОЛЕГАТА,КОЙТО МИ ОТКРАДНА КУТИЯТА С ПЛУВКИТЕ... Е КОЛЕГА СЪС ЗДРАВЕ ДА СИ ГИ ПОЛЗВАШ ....
Всичко започна така
Натоварих оборудването и потеглих към реката.Денят беше топъл със умерен вятър.Наобиколих няколко познати места в радиус от 15 км и реших да акостирам на място,което брегът е по-полегат.По думите на колегите рибате не кълве едва хванали по 10-тина рибета за цял ден,но аз съм оптимист и според мен едно 90% от хората по реките не са фактор дали кълве или не !
Е стига съм изпадал в подробности ...снимките ще говорят
Искам да отбележа,че рибите са 127 броя със общо тегло 56 кг
Имам и клип как я пускам обратно
https://www.facebook.com/photo.php?v=84 ... 1349700752" onclick="window.open(this.href);return false;
Друго,което искам да кажа на много рибари (дори не заслужават да ги наричам така) :
Моля ви се,като видите,че някой лови риба НЕ МУ ПРЕЧЕТЕ !!!
Към края на риболова колеги над мен направо ме вбесиха... започнаха да изтичат чак под мен и аз ги изчаквах... намекнах им няколко пъти но от дума не разбират... не,че хванаха нещо но единствено ми бъркаха нещата.
ИСКАМ ДА ПОЗДРАВЯ И КОЛЕГАТА,КОЙТО МИ ОТКРАДНА КУТИЯТА С ПЛУВКИТЕ... Е КОЛЕГА СЪС ЗДРАВЕ ДА СИ ГИ ПОЛЗВАШ ....
Последно промяна от NITro`bE на Вто Мар 25, 2014 10:10 pm, променено общо 1 път.
-
- ще става разбирач
Re: Дунавски морунажи на р.Искър
Аз бях на 20 метра над колегата свидетел съм всичката риба е обратно в реката
Браво колега, рзултатен риболов. Гледам, че си от Плевен, винаги съм се чудел, защо колегите от там не споделят в темата за Искъра, а реката им е на 15 минути път...

http://www.fotosviat.bgM_tech1 написа:П.П.Някой да знае къде изкупуват риба,че тези трудно ги раздадох даже?
-
- ще става разбирач
Е не баш на 15 минути.Колега ние от Плевен сме си ......маиката ако ме разбираш правилно.И все пак аз подадох инфо още преди две седмици за активност на морунаж по Искъра някой колеги ги известих на ЛС за риболов на Ставерциtopsoft написа:Браво колега, рзултатен риболов. Гледам, че си от Плевен, винаги съм се чудел, защо колегите от там не споделят в темата за Искъра, а реката им е на 15 минути път...
- batvanko1
- ще става разбирач

Рибата винаги е била активна или вчера или днес, но на друго място.
Място - мечта! Красиво, удобно, безлюдно, рибно
Авторът прилича на английски състезател на частна река 
По -добре, че "дъ'гейците" си траят
, но за "сериозни играчи" не им пречи да пуснат едно ЛС 

По -добре, че "дъ'гейците" си траят

Последно промяна от naskobo на Вто Мар 25, 2014 10:13 pm, променено общо 1 път.
Нещата трябва да са възможно най-прости, но не и повече от това! - А. Айнщайн
- kocitoto
- ще става разбирач
На такива като теб шапка свалям. От две седмици искам да ти отида по село(и то е плевенско) и все не мога. Направих си кефа с твоя репортаж.
Ловят си двама риба. Единият разправя: -Знаеш ли какво сънувах...Седя си на брега с Анджелина Джоли, а наоколо никой! -И? -И хващам един 5 килограмов шаран....-А тя? -А на нея не й кълвеше, копеле!
- Efimov
- вече хвърля и на тежко
Поздравления колега за страхотния репортаж. Ако поне 30% от риболовците бяха като тебе за рибите в българските реки има надежда.
- super_snake
- научил се да хвърля

Всеки ден без риболов , е като ден в пустинята без капка вода !!!
- indalo
- фен клуб-скобар
Нема такъв риболов. Защо ти прочетох репортажа и сега сън нема......Бах мааму, сипвам си едно и мечти......
Поклон и за риболова и за завършека му.
Поклон и за риболова и за завършека му.

Чудя се луд ли съм или не съм.
Не мога да спя преди риболов и това си е........
http://www.krakra-fishing.com/wp-conten ... /03/kf.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Не мога да спя преди риболов и това си е........
http://www.krakra-fishing.com/wp-conten ... /03/kf.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Страхотен риболов! Поздравления!
Искам да попитам - рибата влияе ли се от захранка или не?
Благодаря предварително.
Лек ден.
Искам да попитам - рибата влияе ли се от захранка или не?
Благодаря предварително.
Лек ден.
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Мноо дОбър! 

- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
- azareus
- ще става разбирач
Определено надеждата ми е в риболовци като нас младите. Защото се нагледах на соц. поколението , което все още лови с по 4 куки, парашути, уклейници, пълнят латексови баки и разни други селски изпълнения. Страхотен риболов!!!
"Основен недостатък на човека е, че не предвижда буря, когато времето е хубаво..." /Макиавели/
- Skellington
- вече хвърля и на тежко
Уаъ, поздравления... ей това е кеф