Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Юруш към този път реката :)
- prodigy666
- разбира нещата
Re: Юруш към този път реката :)
ами на мен тия риби ми изглеждат все едно са седели неколко часа извън водаto6o_03 написа:аман от лешояди или май беха гарги-браво за добрия улов,другия път повечеrusty написа:Мислите и пишете първосигнално.Според мен колегата се бъзика и ви гледа сейра.Хвърлете един поглед на оборудването и събрания боклук зад него и си помислете дали изглежда на човек който е за кефа или за чувала с риба.Поздрави и успехи по реките

- super_snake
- научил се да хвърля
live_game999999999 написа:Рибите наистина са добри ,но може би сега като се групират за да хвърлят хайвера ,правилния релийз е в реката ,но всеки сам си решава.....

Всеки ден без риболов , е като ден в пустинята без капка вода !!!
-
- научил се да хвърля
колегата написа,че си ги е върнал...евала ако е така...
- Баш Щукар
- ще става разбирач
Добри муронажи! Браво! 

Здравейте колеги. Разбира се,че иронизирам
90 процента от месарите по реката прибират рибата в чували и хайде към вкъщи.Тези,които ме познават,знаят как постъпвам с рибата. Уви,аз обичам да си правя кефа,като хващам риби и след това ги пускам обратно там,където им е мястото.Желая Ви по-добри улови от моите
Поздрави и бъдете здрави. 

Браво на Узото!
Преди 2 год. пак така даде юруш за платиките на Искър, сега ще луднеш мераклиите да търкат гуми на 200 км
П.С. Задръж малко за платиките
Преди 2 год. пак така даде юруш за платиките на Искър, сега ще луднеш мераклиите да търкат гуми на 200 км

П.С. Задръж малко за платиките

Нещата трябва да са възможно най-прости, но не и повече от това! - А. Айнщайн
Браво, че не криеш информация, това е похвално. Не че ще се юрна да търся морунажите.
- SammY
- фен клуб-скобар
След тези снимки няма как да скрие инфото , защото като видиш рибите и ти става ясно , че са ловени в северна България и са влезнали от Дунавdesi написа:Браво, че не криеш информация, това е похвално. Не че ще се юрна да търся морунажите.

Браво ! Личи си , че си направил страхотен риболов

ЕЙ, днес го изядохте момчето с тия снимки, ОСОБЕНО у фейсо бяха едни псувни. Един като го започна "месар та месар", ама като му ровнах в профила и набарах една снимка с риба в мивката, айде на стената да го видят всички кой е месар, и замлъкна.
Браво на колегата, нека все успешни излети да има. А относно снимането и пускането на рибата винаги може да се манипулира със снимките и всички да са доволни. Нямаш ли съвест и култура, няма спасение.
Браво на колегата, нека все успешни излети да има. А относно снимането и пускането на рибата винаги може да се манипулира със снимките и всички да са доволни. Нямаш ли съвест и култура, няма спасение.
-
- ще става разбирач
Какво значение има оборудванетоrusty написа:Мислите и пишете първосигнално.Според мен колегата се бъзика и ви гледа сейра.Хвърлете един поглед на оборудването и събрания боклук зад него и си помислете дали изглежда на човек който е за кефа или за чувала с риба.Поздрави и успехи по реките

Хубаво е,че в къщи не сме почитатели на рибата за консумация,иначе и аз да се юрна с чувалите.Хаха
- plamii
- фен клуб-скобар
И на мен текаprodigy666 написа:ами на мен тия риби ми изглеждат все едно са седели неколко часа извън водаto6o_03 написа:аман от лешояди или май беха гарги-браво за добрия улов,другия път повечеrusty написа:Мислите и пишете първосигнално.Според мен колегата се бъзика и ви гледа сейра.Хвърлете един поглед на оборудването и събрания боклук зад него и си помислете дали изглежда на човек който е за кефа или за чувала с риба.Поздрави и успехи по реките

The Best
По време на улов,рибите стоят в живарника,т.е. във водата
В кофата ги слагам единствено за снимки и след това обратно във водата 

- SammY
- фен клуб-скобар
Баси коравите морунажи , седят по няколко часа извън водата и после "танцуват" в кофата