Питане за лодка "ТЕХНО Х"

Всико за лодките сонарите и атрибути към тях.

Модератори: emo vasilev, Кърцата

mitaka_dimitrov
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Питане за лодка "ТЕХНО Х"

Мнение от mitaka_dimitrov »

Здравейте колеги,
Обръщам се към всички, които притежават или са боравили с лодка за захранка „ТЕХНО Х“ от този модел:
Изображение
Вече понаправих 15 риболова с нея, но все още не мода да се примиря с нещо, което не знам дали е нормално. Самата лодка бяга на дясно и това е, регулирам синхронизацията на двата мотора и когато лодката започне да върви перфектно направо се получава следното нещо: спирам да изсипя захранката, а единия двигател не спира и тя започва да се върти в кръг. Трябва да бутна малко потенциометъра, за да спре този двигател. Пробвал съм на перфектни условия на различни водоеми, гледам да няма никакво течение, но не се получава права линия и това е. Когато е пълна по-малко бяга в дясно, но като е празна, може би на всеки метър трябва да я вкарвам в пътя. Когато не я карам на пълни обороти се движи малко по-добре, но пак дава отклонение. Връщах я на колегата от „ТЕХНО Х“ каза, че и сменил цялото управление, за да ми е по-спокойно, но нещата се промениха съвсем малко в положително посока. Този проблем ме дразни и не ми дава мира, просто ми разваля удоволствието от риболова. Споделете при вас как е, имал ли е някой подобни проблеми и как ги е решил.
Аватар
ivelin_1976
разбира нещата
разбира нещата

Re: Питане за лодка "ТЕХНО Х"

Мнение от ivelin_1976 »

Имам такава лодка но с други стикери на нея :wink: купувана е от Англия, но този "проблем" го има само при течение, страничен вятър. В спокойно време и вода върви по конец.
shimano ANTARES BX FEEDER HEAVY Изображение
ogdan
новобранец
новобранец

Мнение от ogdan »

mitaka_dimitrov написа:Здравейте колеги,
Обръщам се към всички, които притежават или са боравили с лодка за захранка „ТЕХНО Х“ от този модел:
Изображение
Вече понаправих 15 риболова с нея, но все още не мода да се примиря с нещо, което не знам дали е нормално. Самата лодка бяга на дясно и това е, регулирам синхронизацията на двата мотора и когато лодката започне да върви перфектно направо се получава следното нещо: спирам да изсипя захранката, а единия двигател не спира и тя започва да се върти в кръг. Трябва да бутна малко потенциометъра, за да спре този двигател. Пробвал съм на перфектни условия на различни водоеми, гледам да няма никакво течение, но не се получава права линия и това е. Когато е пълна по-малко бяга в дясно, но като е празна, може би на всеки метър трябва да я вкарвам в пътя. Когато не я карам на пълни обороти се движи малко по-добре, но пак дава отклонение. Връщах я на колегата от „ТЕХНО Х“ каза, че и сменил цялото управление, за да ми е по-спокойно, но нещата се промениха съвсем малко в положително посока. Този проблем ме дразни и не ми дава мира, просто ми разваля удоволствието от риболова. Споделете при вас как е, имал ли е някой подобни проблеми и как ги е решил.
здравей!не е от управлението смени си перките и всичко ще се оправи!имат малка разлика и за това дърпа :drinkers:
mitaka_dimitrov
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от mitaka_dimitrov »

Затова не се бях сещал, но ми звучи логично.
Аватар
fadromisto
новобранец
новобранец

Мнение от fadromisto »

колега аз имам апсолутно сащия проблем,обаче аз немога да спра мотора после ти как го спираш? сега ще се сваржа с ТЕХНО Х да вида кво ще стане още е в гаранция.
Аватар
metall_mulisha
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от metall_mulisha »

Голямата е супер имах я взех скарп счупих си главата и се върнах на голямото техно!!!
ЕЙ УТАЙКИ,ЗАЩО НЕ СИ ПРИБИРАТЕ БОКЛУЦИТЕ ТАКА КАКТО ВСИЧКО КОЕТО ХВАНЕТЕ???
Публикувай отговор

Обратно към “Лодки и сонари”