Разкази за сома от Камилската долина

Модератор: bobopeli

Заключено
Аватар
orka1
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Re: Разкази за сома от Камилската долина

Мнение от orka1 »

Да,тази постъпка е страхотна.Нашата гордост е Гришо.
Риболовен магазин "ORCA - Риболовни принадлежности на едро и дребно.
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ДО ОФИС НА ЕКОНТ!!!
http://orca-bg.com" rel="nofollow" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
yankosan
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от yankosan »

Лигльовци :shock: покажете някой,който няма да го направи...точка :mrgreen:
Що трябва да лъжеш :bear: заради едно капо :drinkers: :lol:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

yankosan написа: Що трябва да лъжеш :bear: заради едно капо :drinkers: :lol:
По-полека с епитетите по мой адрес,защото за мен казаната дума има огромно значение,като човек на честа! :idea: Изобщо не ме е страх от капото,защото практически след 10 години тролене на Жребеца,дори и да искам не мога да се капотирам! :wink: Просто хилядите часове са опит,който не можеш да си купиш в магазина! :wink: Та явно някой се гъбарка с теб и те ЛЪЖЕ!Аз га фанем некой в лъжа и моментално му бия шута завинаги,та имаш моята дума срещу тази на Лъжеца,който те информира,че ме е видял на гьола=първа лъжа и че съм капо=втора лъжа! :bear:Също ти гарантирам,че не АЗ убих Кенеди! :rolleyes:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

И къде в крайна сметка е удоволствието от риболова на Трофейни сомове на Ивайловград? :rolleyes: :mrgreen: Не искат да ги убиват,а ги убиват! :rolleyes: Не искат да ги ядат,па си ги ядат! :rolleyes: Па после не им харесало месото,че много мазно било! :rolleyes: Ми че то угодия в крайна сметка нема да има,щот не знаят предварително какво търсят и себе си ли лъжат или някой друг? :wink: Вероятно много ще се излъжат и ще си набавят Харпунджийски куки за вадене на Трофейни сомове,та Бон-Апети както се вика в такива случаи! :mrgreen: Яжте и не го мислете много-много,кое-как треа да бъде и да се направи в риболова на сом,за да е точно и коректно според Световните правила! :idea:
Emo-83
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Emo-83 »

Не е нужно да пишеш постоянни глупости.....ставаш безинтересен.
Ще те помоля да разясниш на колегите ти как би постъпил в случая.
https://www.youtube.com/watch?v=gY2V1gxgSpI" onclick="window.open(this.href);return false;
Жоро имаше огромно желание рибата да не се докосва с канджа.
https://www.youtube.com/watch?v=ov1FYDa-pkc" onclick="window.open(this.href);return false;
Предлагах му всякакви варианти....дори закачане с друга въдица.....отказа ми,а накрая се скарахме и го боднах.Щото после пак щях да слушам тъпите ти коментари кое и как се прави и колко некадърни риболовци спрямо теб има.
От екохуманност имам уловени и изпуснати над 3 риби с тегло около 100-те.Моля те не ме учи,а се учи......щото ти риби нямаш,освен Инорманса на Стоманко.
Този сом се вади 5ч. за да се мори още 10мин. на въже с канджа.На тебе,щеше да ти трябват три денонощия с твоята тъпа техника,Ноу Стик. :idea:
https://www.youtube.com/watch?v=t4hzgFh01os" onclick="window.open(this.href);return false;
А в този клип вижте,как се работи с канджа,без рибата да се набожда с нея.Това говорех на Бисер постоянно,но той от адреналин,явно не ме разбираше или чуваше.Рибата можеше да легне до лодката и да няма нужда от 2-ро убождане в устата.
Това е 1-я ми сом в който имам някакво участие и рибата е умряла.Според мен всичко се случи ето на този клип.После вече дишаше още 3 дена,но не движеше опашката си.Явно от тежеста си е счупил някой прешлен.
https://www.youtube.com/watch?v=kjbn9TNCBjU" onclick="window.open(this.href);return false;
Сома не е ваден на брега в нито един от случаите.....освен в този мокър винил.
Emo-83
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Emo-83 »

Troli Rapala написа:
yankosan написа: Що трябва да лъжеш :bear: заради едно капо :drinkers: :lol:
По-полека с епитетите по мой адрес,защото за мен казаната дума има огромно значение,като човек на честа!
Това,че нямаш никаква чест,само го разбрал преди 5 години.Иначе по биваците изглеждаш нормален,та успяваш да подлъжеш някой с качествата си.
Умело разказваш чужди случки с променено съдържание и си цар на манипулацията.
Нямаш нито едно мнение в което да кажеш момчета "Аз сбърках".Ти си Господ,а не Славе.
Извинявай,че засягам лични качества.Не е редно,но ми писва от лъжите ти и пренебрежителното ти отношение,към повечето риболовци.
Ето ти твоите морски трофеи,без контра...повече от живи са.
Изображение
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

И ква стана тя накрая? :shock: Всички около тези Трофейни сомове са невинни хуманисти,а аз съм виновен,че ги наричам сомски убийци! :rolleyes: :mrgreen: Те сомовете си умиргат сами,а не са убити! :rolleyes: Прекалено много грешки са направени покрай тия сомове за да останат живи,като почнем от Харпуня който е забранен изрично от IGFA,както и използуването на Втора кука при ваденето!Защото вашата псевдо "канджа" е обикновенна кука за улов на акули и нищо повече!И няма как некой балкански субект да заблуди или надхитри никой свестен риболовец по света и да нарича 10-минутното изморяване на рибата чрез дебело въже-Спортен риболов! :idea: НЕ,това не се нарича така,а просто Професионален рибарблък! На мен поне ми е дебел врата и неам нужда да правя сто човека съпричастни към нещо толкова интимно,като Битката с Трофеен сом,докато Жорката си вкара таралеж у лодката и вовеки че го сърби от убождането! :wink: :drinkers: Пожелавам му секънд-шенс и да изчисти грешките!Бих му припомнил 5-часовата Битка от миналата година на Хост200 и Битката на Стоманко с 40-ката пак от същата година!Нека я сравни с неговата,че има доста допирни точки и основна разлика! :idea: :wink:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Emo-83 написа:Явно от тежеста си е счупил някой прешлен.
Ааааааааааа,Ясноооооооооооооооо,баси тъпия сом САМ да си счупи прешлените! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Жалко наистина! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: То бива-бива малшанс,но това вече е непоносимо! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Emo-83 написа: Нямаш нито едно мнение в което да кажеш момчета "Аз сбърках".
Така е,защото не правя глупави грешки,като тази :"да вържем Добичето три дена у плиткажа,па да видиме дали ще умре"! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

:lol: :lol: :lol:

Троли, направо ги разстреля от упор. :lol: Баш в 10-та....Велико изказване!

Умрех от смях... :lol: :lol:
при зор тука ша е срещата. :evil: :lol: ..http://www.facebook.com/groups/636519234334902
Адмирал-Краси 112kg, 2,56 m
Вицеадмирал-Милко Георгиев 102.5kg, 2,60 m
Контраадмирал- Николай Гълъбов 91.2kg, 2,51 m
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

Вместо да кажат - Сгрешихме тук и тук...и тук, а те отново ти обясняват, колко сме тъпи и не разбираме от колене на сом.. :lol: ., че и колко са велики Те и от тях трябва да се учим...Да, ама не...-, както казва П. Бучаров..
Картината е подобна на един наш велик художник. :lol: Ха сетете са де... :wink:

Точно в това село, така колят прасе:
Един е колача и двама държат.....и на около едни спокойни хора гледат тъпо. :lol: ..
Един държи канче с вода, другият мотика, а трети..., канджа на две строшена. :lol:
Командва "хирурга":
- Още една канджа моля, че тая е афиф.... :lol:
- Пациента умря, поради липса на кислород.. :lol: , ...или подали му грешен инструмент.. :lol:
при зор тука ша е срещата. :evil: :lol: ..http://www.facebook.com/groups/636519234334902
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

Не ме разбирайте грешно, щом така им харесва-така да си го правят.
Двама са го хванали-делете си килограмите на две, трима...на три... :lol: , нищо лошо.. :wink:
Спомням си последният път, като бяхме с Янича и той удари едно по-едро, а аз докато си балансирах сам на десният борд с една ракийка.. :lol: .. и ми вика:
-Това е по-едро..
-Да ти помогна...и надигам бавно стаканя...
-Не, ако съм самичък, какво ще правя...
Брей, какво да кажеш...мълча и надувам бузи отново... :lol:
Тогава си казах, бачо...тоя е яката сербез...
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

И за да разберете, че съм коректен, ще сваля на Краси 100 килограмовият от подписа ми, само да съм почтен към това, което пиша. Друг път да не си дава въдицата на заем....-разбирам приятелството..Но..има си и правила!
А на Милко няма да ги сваля, защото той си го е хванал и канджосал сам, макар, че П.Ж. му е държал въдицата на края.
...Ако ...кажете и него ще го сваля... :wink: :lol:
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

Ще помоля "Реването83" да си намали килограмите наполовина в подписа си...
Как мислите, дали ще го направи.... :wink: :lol:
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

А с модерните технологии си обършете гъзо... :lol:
Да преследваш рибата с двигател е лесно, дори и с 0.10 mm да си и след това да я дялкаш под лодката с 2 м канджа.
Ама я да ви видим, какво представлявате самички без двигател-кръгла нула сте.
- Мамооо...., оплетох са... :lol: , бате дай ганджа бе... :lol: ..и батетето му подава домашна цигара.. :wink: .- На...ама сам си я запали... :lol:
Заключено

Обратно към “Риболов на кльонк”