Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

руенското езеро
Модератор: Paublo_Eskobar
руенското езеро
На руенското езеро излиза каракуда и по някое шаранче.ама да не питате пазача каде да ловите че така ще ви каже че ще си останете валат.Голямо задно колело е.
Последно промяна от bormeto на Пон Мар 24, 2014 6:41 am, променено общо 1 път.
Re: руенското езеро
Пазвантина на езерото даже черпи ако сте валат.ама като прибира 10 кинта от таксата в джоба влиза в къщата и пали свещи и се моли да не хване никой каракуда че нали тя е без пари.как ще се мине той някой да си тръгне от там с риба.
- shturetc
- ще става разбирач
Kолега,добро самочувствие да откриваш веУика тема с едва втория си пост тъдява,ама всеки сам себе си знае.
Все пак,вземи си коригирай заглавието(поправи си правописната грешка,сиреч!),щото Русчук и Руен(близо до Айтос-Бургаска област) са две различни населени места.Ще пратиш някой за зелен хайвер,ако ти е схванал поста,де.
Все пак,вземи си коригирай заглавието(поправи си правописната грешка,сиреч!),щото Русчук и Руен(близо до Айтос-Бургаска област) са две различни населени места.Ще пратиш някой за зелен хайвер,ако ти е схванал поста,де.
То в случая, мисля, не става въпрос ни за 
а за Руенското езеро в Родопите край Пловдивshturetc написа: Русчук и Руен(близо до Айтос-Бургаска област)...

Ето ме и във Фейса: https://www.facebook.com/profile.php?id=100010960905383" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- сериозен играч
Точно за него става дума!АчоА написа:То в случая, мисля, не става въпрос ни заа за Руенското езеро в Родопите край Пловдивshturetc написа: Русчук и Руен(близо до Айтос-Бургаска област)...

-
- научил се да хвърля
Колега без да се заяждам те усещам, че си с някаква негативна нагласа за водоемчето. Риба има много има и много големи риби!! Сега вече дали е тръгнала активно рибата, дали се държи на определени места, дали има къща където се прибира и пазача трябва да ти каже къде е и не на последно място КОЙ КОЛКО МОЖЕ !! Са все неща които са на заден план. Ако не си успял да се насладиш на прекрасния водоем и възможностите му изчакаи още малко, пробваи друга тактика , иди още някои път. Но недеи да говориш такива глупости!!bormeto написа:Пазвантина на езерото даже черпи ако сте валат.ама като прибира 10 кинта от таксата в джоба влиза в къщата и пали свещи и се моли да не хване никой каракуда че нали тя е без пари.как ще се мине той някой да си тръгне от там с риба.
- azareus
- ще става разбирач
+1olegdimitrov написа:Колега без да се заяждам те усещам, че си с някаква негативна нагласа за водоемчето. Риба има много има и много големи риби!! Сега вече дали е тръгнала активно рибата, дали се държи на определени места, дали има къща където се прибира и пазача трябва да ти каже къде е и не на последно място КОЙ КОЛКО МОЖЕ !! Са все неща които са на заден план. Ако не си успял да се насладиш на прекрасния водоем и възможностите му изчакаи още малко, пробваи друга тактика , иди още някои път. Но недеи да говориш такива глупости!!bormeto написа:Пазвантина на езерото даже черпи ако сте валат.ама като прибира 10 кинта от таксата в джоба влиза в къщата и пали свещи и се моли да не хване никой каракуда че нали тя е без пари.как ще се мине той някой да си тръгне от там с риба.
"Основен недостатък на човека е, че не предвижда буря, когато времето е хубаво..." /Макиавели/
Да риба има няма спор.Но не може пазача умишлено да те убеждава да не ходиш на мястото което ти си избрал за риболов.
-
- научил се да хвърля
Сподели къде си бил, как си подходил , дълбочини прагове, стръв и ако можем да помогнем. Съмнява ме Радо да те е вързал някаде и да ти е казал ти ще ловиш тук, щом си мислиш, че е от мястото трябваше да се преместиш, но сподели как ти е бил излета.
- stelco
- ще става разбирач
bormeto написа:Да риба има няма спор.Но не може пазача умишлено да те убеждава да не ходиш на мястото което ти си избрал за риболов.
Колега в голямо заблуждение си.Пазвантина както го наричаш ,изобщо не го инерисува твоя риболов и дали ще хваниш 100 кила каракуда,защото е на твърда заплата и тя не зависи от оборота.
и мен ме прати за зелен хаивер охраната.колегата е прав
- Вуйчо-Ваньо
- сериозен играч
Ми що го слушате тогава?Като ви дава съвет къде да ловите,сигурно не ви е казал или там или никъде.

-
- разбира нещата
Аз се чудя кой пазач/собственик/надзорник и т.н. има интерес клиента/риболовеца да не е доволен ?!? Нали като останеш доволен ще отидеш пак и ще му дадеш нови 10лв и после пак нови 10 и пак и пак ?!. Кой бяга от пари ? За 10лв знаете ли колко каракуда трябва да хващате всеки път, за да е на минус и да иска да ви "преебе" на слабо място

Не знам пазача дали има интерес да хващаш или да не хващаш риба но е факт че ни прати в 3 та глуха.явно не само нас като гледам от коментара на друг колега.
-
- новобранец
Руенското езеро наистина държи много риба.Колега,другия път отиди и недей да питаш за място, ами направо се настани където мислиш че ще ги убиеш.Ако и тогава нещо не става,май май пазача няма вина
Ако си имал очакване,че човечецът ще те прати на място дето без да фърлиш и ще изкараш е друг въпрос.

Ако пиеш ром в 10 сутринта, това не те прави алкохолик, а пират!