Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Успех на Лобош !!!
Успех на Лобош !!!
Zdraweite na wsi4ki kolegi otnowo. Ne sam pisal mnogo otdawna, za koeto se izvinjawam.... no njama kak , ot rabota ne ostawa wreme za po4ti ni6to
( Ta zna4i za kakwo stawa wapros , predi okolo mesec naprawih naistina zapomnja6t se ribolov na jazowir P4elina (Lobo6) , za 4 4asa -12 kg. riba predimno karakuda i malko 4erwenoperka, no nai-interesnoto stana dwa dni sled towa . Dwamata s moja badjanak na sa6toto mjasto razgromihme ribnoto semeistwo , za 3 4asa i polovina 21kg. riba otnowo karakuda i 4erwenoperka. Dobar ribolow , nali ? Kakwo 6te kajete ? Ako njakoi iska info neka mi pi6e , 6te otgoworja na wseki. Do skoro.

Лобош
Здрасти Мариане,
чувал съм за този язовир,че е голям утайник.Вярно ли е това,защото искам да ходя там а всеки разправя,че и рибата е гадна и куп други работи.
Благодаря
[/url]
чувал съм за този язовир,че е голям утайник.Вярно ли е това,защото искам да ходя там а всеки разправя,че и рибата е гадна и куп други работи.
Благодаря

Re: Лобош
Zdrawei kolega. Da Lobosh e utainik , no ribata ne e lo6a. Sharana miri6i i to dosta, no karakudata i 4erwenoperkata ne. Moje6 da si siguren, za6toto hodja tam za riba ot godini i informacijata e to4na. M/u drugoto dnes bjah tam, hwanah 8 kg. 4erwenoperka i karakuda. Imah i edin udar na tolstoplob na pluwka, koito spored men si be6e 4ista slu4ainost. Sled 35 min. borba skasa...... koeto e logi4no. Vlakno Triana Potenza izdarja 2.00 kg. ili pone taka mi dawat po katalog a towa koeto udari na Macha mi be6e mnogo po-goljamo. Shtastliw sam, 4e uspjah pone da go zarna i da go darja tolkwoa dalgo wreme w drugija krai na linijata :::))) Towa ne mi se slu4wa wseki den
)) Do skoro.

И аз бух тази събота и неделя на Лобош, може да се каже че беше сполучлив излет. Хванахме доста костур и за първи път на този язовир хванах ме няколсо сулки. Единственото лошо беше невероятната мърсотия по язовира. Тия хора са безкруполни, колко време ще им отнеме да си съберат буклеците?Българинът в това отношение няма равен,мърсотията коята оставя след себе си е неописуема!ЖАЛКО!!!!!!!!!