Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Тролинг
naRiba.com

Форум

Тролинг на яз.Цонево
Модератор: bobopeli
Re: Тролинг на яз.Цонево
Язовир "Цонево" - по беззащитен откъм бракониери и то "Русото ангелче" откъм гръцки роми !!
Тая тема маи позамря
да я посъживя малко с един сом 16 кг на влачене в долната част на язовира от уикенда
да я посъживя малко с един сом 16 кг на влачене в долната част на язовира от уикенда
- мечока
- научил се да хвърля
Дидо,ти хубаво я съживи,ама дай малко повече подробности бе братче.Ми то направо шестица от тотото бе.Сом на Цонево на тролинг.
на ""малкото язовирче" до стената един доллям залив дето е от страната на Цонево на рапала сливър и снимка имам ама нее в моя телефон тея дни ще се помъча да я взема
В плиткажите покрай деретата (малките полянки между деретата)
номера е май да се настоява на дадени места сменяйки през 2 тигела примамките , а не да пуснеме воблерите и да обикаляме
- kalin_80
- вече хвърля и на тежко
Браво, добро откриване на темата за тая година 

-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Ми,че то тъй без снимки темата пак си е "умряла",черно-бяла!didooo написа:Тая тема маи позамря

С каква лодка си колега,в събота бях там и не видях или чух някой да е хванал сомdidooo написа:на ""малкото язовирче" до стената един доллям залив дето е от страната на Цонево на рапала сливър и снимка имам ама нее в моя телефон тея дни ще се помъча да я взема

KRASSI написа:Кво да ти показвам ...удъра на 30годишна риба която избягва всеки ден по 30 лодки е като ти да се спънеш в бордюр .... ма ако ти кажа внимавай с бордюра дали ще се спънеш ?????.
С една гумена с надуваемо дъно (не моята) взех я тая от един авер щото исках да вляза с един двутактов двигател 4 коня да го видя дали работи както трябва (помолиха ме) .
Резултата беше от 4-5 часа там към 2 влачене и към 3 дърпане палене псуване и и тнт
Общо взето влязохме да се поразходим ама ........
Снимка има една от мястото на събитието ама е в телефона на авера и тея дни ще гледам да я взема ........... лощото е , че и двамата бяхме със слаби батериики и резултата е само 1 снимка с мен рибата и воблера с 2 счупени жила на едната тройка
Резултата беше от 4-5 часа там към 2 влачене и към 3 дърпане палене псуване и и тнт
Общо взето влязохме да се поразходим ама ........
Снимка има една от мястото на събитието ама е в телефона на авера и тея дни ще гледам да я взема ........... лощото е , че и двамата бяхме със слаби батериики и резултата е само 1 снимка с мен рибата и воблера с 2 счупени жила на едната тройка
Днес излезе май хубава риба от Цонево
Да вземат да се похвалят Колегите,да споделят нещо

KRASSI написа:Кво да ти показвам ...удъра на 30годишна риба която избягва всеки ден по 30 лодки е като ти да се спънеш в бордюр .... ма ако ти кажа внимавай с бордюра дали ще се спънеш ?????.
- kalin_80
- вече хвърля и на тежко
За няколко часа влачене само една женска бяла, която видимо не си беше хвърлила хайвера. Интересното е, че от куките до стената на язовира сонара не показа нито една риба, дори и в плиткочите.
Обикновен сонар не ги вижда когато са над гнездата,евентуално структор скан и сайд имиджинг но и там е трудно,требва да знаеш какво да гледаш.kalin_80 написа:За няколко часа влачене само една женска бяла, която видимо не си беше хвърлила хайвера. Интересното е, че от куките до стената на язовира сонара не показа нито една риба, дори и в плиткочите.
-
- вече хвърля и на тежко
Еееее, това се казват хубави новини от Цонево -разбрах че нивото било по ниско от обичайното - ще стане риболов това лято
Милене, другата седмица се прибирам ... хайде да закриваме сезона на 11-13 Април, че после забрана братче 

И най-лошия ден на риболов е много по-добър от най-добрия ден на работа!
- мечока
- научил се да хвърля
Ееее добре си дошъл приателю.От миналото закриване сме планирали ,че на 11-13 ще сме на Ивито.Заповядай там.
- martin varna
- научил се да хвърля
Борка идвай че оня "големия" за тебе питаЖАБИ-2 написа:Еееее, това се казват хубави новини от Цонево -разбрах че нивото било по ниско от обичайното - ще стане риболов това лятоМилене, другата седмица се прибирам ... хайде да закриваме сезона на 11-13 Април, че после забрана братче