Къде се намирам:
Внимание
Бракониери !
naRiba.com

Форум

Киндера бесен
Модератор: bobopeli
Киндера бесен
http://bigfish.bg/news/novini/Kindera-b ... orant.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Нямам думи, но не се учудвам - заложено е в човешката природа и трудно ще го изкореним.
Нямам думи, но не се учудвам - заложено е в човешката природа и трудно ще го изкореним.
-
- новобранец
Re: Киндера бесен
404 Страницата не беше намерена 

-
- новобранец
Човека си е прав и с основание се ядосва!! 

Последно промяна от break_master_g на Чет Мар 27, 2014 12:02 pm, променено общо 1 път.
- bobo_33333
- кандидат преподавател
Аз там съм пораснал...
-
- разбира нещата
що бе колеги,това новина ли е
или е "публична"тайна.колко пъти съм споменавал ,че доста тролингисти си имат разни капанчета ,и си продават улова ,и колко колеги с лодки се съобразяват с регламента .или като ги набарат, и пълнят трюмчетата,
заради това ,трябва да има регламент за риболов от лодка и някакви зони ,а не всеки където му скимне да си лови от лодката .ама сега ще скочат заинтересованите от това,и няма угодия.покрай сухото гори и мокрото

заради това ,трябва да има регламент за риболов от лодка и някакви зони ,а не всеки където му скимне да си лови от лодката .ама сега ще скочат заинтересованите от това,и няма угодия.покрай сухото гори и мокрото

ВАСИЛ ЛЕВСКИ: "...Ако допуснете утре, когато сте вече свободни да ви управляват днешните турски мекерета и разните му лихвари и чорбаджии, които и днес ви грабят най-безжалостно, то по-добре да си останем под сянката на султана....."
- jamc
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
То да беше само Тича. Там поне рибата все още я има. На Съединение и Ястребино риба не остана, а на Съединение да не говорим за купищата боклуци.
-
- новобранец
delio-haidutin написа:що бе колеги,това новина ли е![]()
или е "публична"тайна.колко пъти съм споменавал ,че доста тролингисти си имат разни капанчета ,и си продават улова ,и колко колеги с лодки се съобразяват с регламента .или като ги набарат, и пълнят трюмчетата,
Абсулютно си прав!!Другото интерсно са моторните лодки(не говоря за електричрските).Не им прави чест просто!!!
- Стонин МаХенд
- ще става разбирач
- Обратна връзка: