Юруш към този път реката :)

Модератори: bobopeli, sapuna

Аватар
ivko69
новобранец
новобранец

Re: Юруш към този път реката :)

Мнение от ivko69 »

rusty написа:Мислите и пишете първосигнално.Според мен колегата се бъзика и ви гледа сейра.Хвърлете един поглед на оборудването и събрания боклук зад него и си помислете дали изглежда на човек който е за кефа или за чувала с риба.Поздрави и успехи по реките

Мииии, ще мисля първосигнално....Зад колегата не виждам събрани чували с боклук,а някакъв боклук,а в кофата виждам някаква риба,и колко повече се заглеждам,толкова повече ми се вижда,че тая риба е издъхнала отдавна...
todoroshko
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от todoroshko »

ЕЕЕЕЕЕЕ изядохте човека мама му стара,после ама защо аджеба не се пускали репортажи.
Бравос колега,супер си ги наскубал.И съм сигурен че са пуснати обратно.
Аватар
vanko1988
фен клуб-скобар

Мнение от vanko1988 »

какви тапанари е раждала,ражда и сега българска майка юнашка,интересното е,че всички са станали доФтори :D абе пулса ли им измерихте на тия риби,та разбрахте,че са умрели :D Колега поздрави за хубавия репортаж и както казват Мериканците Keep Calm and relax,a по Монтански-Седи спокойно и си питай дедовия,дофторите нема да се свършат.
Ако искаш да си щастлив 6 месеца-купи си нова кола,ако искаш да си щастлив 1 година-ожени се,ако искаш да си щастлив 1 и 6 месеца-намери си любовница..А АКО ИСКАШ ДА СИ ЩАСТЛИВ ЦЯЛ ЖИВОТ-СТАНИ РИБАР !
Аватар
Бай Иван
фен клуб-скобар
Обратна връзка:

Мнение от Бай Иван »

Адаш, взе ми думите от устата направо, тамън се канех да напиша подобен пост.
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”