Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Юруш към този път реката :)
Re: Юруш към този път реката :)
rusty написа:Мислите и пишете първосигнално.Според мен колегата се бъзика и ви гледа сейра.Хвърлете един поглед на оборудването и събрания боклук зад него и си помислете дали изглежда на човек който е за кефа или за чувала с риба.Поздрави и успехи по реките
Мииии, ще мисля първосигнално....Зад колегата не виждам събрани чували с боклук,а някакъв боклук,а в кофата виждам някаква риба,и колко повече се заглеждам,толкова повече ми се вижда,че тая риба е издъхнала отдавна...
-
- разбира нещата
ЕЕЕЕЕЕЕ изядохте човека мама му стара,после ама защо аджеба не се пускали репортажи.
Бравос колега,супер си ги наскубал.И съм сигурен че са пуснати обратно.
Бравос колега,супер си ги наскубал.И съм сигурен че са пуснати обратно.
- vanko1988
- фен клуб-скобар
какви тапанари е раждала,ражда и сега българска майка юнашка,интересното е,че всички са станали доФтори
абе пулса ли им измерихте на тия риби,та разбрахте,че са умрели
Колега поздрави за хубавия репортаж и както казват Мериканците Keep Calm and relax,a по Монтански-Седи спокойно и си питай дедовия,дофторите нема да се свършат.

Ако искаш да си щастлив 6 месеца-купи си нова кола,ако искаш да си щастлив 1 година-ожени се,ако искаш да си щастлив 1 и 6 месеца-намери си любовница..А АКО ИСКАШ ДА СИ ЩАСТЛИВ ЦЯЛ ЖИВОТ-СТАНИ РИБАР !
- Бай Иван
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
Адаш, взе ми думите от устата направо, тамън се канех да напиша подобен пост.