яз.Тръстиково????

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

radooo
новобранец
новобранец

яз.Тръстиково????

Мнение от radooo »

Колеги някой има ли инфо за Тръстиково какво става днес звънях на пазача да го попитам как е положението и отговорът бе водоемът не работи и до там затвори тел. и никакво обяснение :roll: :roll: :roll: сигурно само аз не знам какво става :oops: ама споделете благодаря предварително!
Аватар
stefan4etoo
сериозен играч
сериозен играч

Re: яз.Тръстиково????

Мнение от stefan4etoo »

Aми сигурно само ти не знаеш :lol: -шегичка :D ,то от миналата година не работи.Иначе ето
http://www.carpbg.com/forum/viewtopic.php?f=23&t=31348" onclick="window.open(this.href);return false;
radooo
новобранец
новобранец

Мнение от radooo »

Работата е такава,че миналата година щях да отида за пръв път на този водоем но за съжаление така и не успях защото паднах от високо и се натроших най лошото бе черепно мозъчна травма,отстраняване на натрошения череп и поставяне на имплант!Така изкарах шест месеца болници и въстановяване,и последно чух че януари тази година хващали риби и до там!Сега след като прочетох темата ми стана ясно дано го пуснат пак,както е бил преди много се бях надъхал да отида ама.....
radooo
новобранец
новобранец

Мнение от radooo »

Стана ми ясно темата е за коша!
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”