Искър - всичко за и по реката

Тук можете да споделяте къде и каква риба кълве в момента.

Модератор: Paublo_Eskobar

Публикувай отговор
viiksan
ще става разбирач
ще става разбирач

Re: Искър - всичко за и по реката

Мнение от viiksan »

Споменават се местата от Ореховица нагоре по течението до Писарово,някой знае ли какво се случва по-надолу по течението към Славовица?!
НЕ ИЗПОЛЗВАМ Facebook!!!
pakkoribara
новобранец
новобранец

Мнение от pakkoribara »

колеги, тези дни мисля да посетя долни луковит или писарово, как е нивото на реката и рибата дали е там ?
Shampio0*
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Shampio0* »

Колеги,на местата по Ставерци има ли живот? Ще съм благодарен ако някой има инфо,може и на ЛС.
Повторението е майка на знанието,и баща на затъпяването...
chipev84
новобранец
новобранец

Мнение от chipev84 »

pakkoribara написа:колеги, тези дни мисля да посетя долни луковит или писарово, как е нивото на реката и рибата дали е там ?
Колега миналата сабота бях на Писарово и нямах резултат,а във вторник ходих на Ореховица и си хванах доста морунаж....
maverini
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от maverini »

viiksan написа:Споменават се местата от Ореховица нагоре по течението до Писарово,някой знае ли какво се случва по-надолу по течението към Славовица?!
След Славовица посока с.Искър /Гигенска махала/има един пунтонен мост над него в момента има риболов но панаира е невероятен
sloncho
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от sloncho »

Някаква информация за риболов около с. Староселци?
vadimski
фен клуб-скобар

Мнение от vadimski »

По цялото долно течение кълве.На някои места са по-малко,на други са се събрали повече,но като цяло риба има.Рибите реагират на захранка,така че успех!
Не сме наследили земята от дедите си,а сме я взели на заем от децата си.От нас зависи в какво състояние ще им я върнем!
Аватар
sashoart
фен клуб-скобар

Мнение от sashoart »

Колеги,може ли да ми каже някой дали има риби на Глава(Писарово) ,че напоследък наистина нямам много време за риболов и имам един изстрел само.. благодаря ви
фен клуб-скобар
maverini
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от maverini »

Днеска 14 риби и както казва един колега от Кюстендил много искецана работа.Риболова започна добре от шест докъм девет часа кълвеше после час и нещо нямах пипане.Стигнах до 20 грама близалка без койзнай какъв ефект.Ловиш една риба и сякаш е само тя 20-30 минути няма никакво кълване.Мястото беше Ореховица над трафопоста.
Аватар
batvanko1
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от batvanko1 »

Здравейте. На Староселци и Ставерци днес много тегав риболов - след смяна на три места резултата беше 10-ина риби. По коментари на колеги, които пристигнаха в последствие - морунажа в момента се е групирал на Ореховица, но места трудно се намират. Наслука.
Рибата винаги е била активна или вчера или днес, но на друго място.
Аватар
Veleka
фен клуб-скобар

Мнение от Veleka »

sashoart написа:Колеги,може ли да ми каже някой дали има риби на Глава(Писарово) ,че напоследък наистина нямам много време за риболов и имам един изстрел само.. благодаря ви
Колега по-добре си спести разходката до с. Писарово. В сряда на път за с. Долни Луковит се отбих до скъсания бент на с. Писарово. На реката срещнах двама риболовци, които къпеха червеите от тъмно. Водата беше висока, течението много бързо и никакви признаци за рибно присъствие. Също така не ти препоръчвам и вира на Долни Луковит, където почти цял ден мъчих риболова. Реката е широка и всички риболовци се залагат на брега откъм селото, който е по-дълбок и с много мощно течение, неподходящо за риболов на плувка. Рибата се държеше през целия ден на по-тихите места пред отсрещния бряг, който е непристъпен. Единственият възможен риболов е на фидер, но аз не съм му фен. Друг много голям проблем са местните бракониери, които са безскрупулни и могат да ти скъсат нервната система. Ако твърдо си решил да биеш близо 200 км. в едната посока, те съветвам да се обърнеш към някой колега от гр. Плевен на ЛС, да те насочи към място някъде между Староселци и Ореховица. Знам, че си крият местата, но нищо не им пречи да споделят поне едно.
45324
Все някога ще науча риболова на скобар!!!
Аватар
sashoart
фен клуб-скобар

Мнение от sashoart »

Veleka написа:
sashoart написа:Колеги,може ли да ми каже някой дали има риби на Глава(Писарово) ,че напоследък наистина нямам много време за риболов и имам един изстрел само.. благодаря ви
Колега по-добре си спести разходката до с. Писарово. В сряда на път за с. Долни Луковит се отбих до скъсания бент на с. Писарово. На реката срещнах двама риболовци, които къпеха червеите от тъмно. Водата беше висока, течението много бързо и никакви признаци за рибно присъствие. Също така не ти препоръчвам и вира на Долни Луковит, където почти цял ден мъчих риболова. Реката е широка и всички риболовци се залагат на брега откъм селото, който е по-дълбок и с много мощно течение, неподходящо за риболов на плувка. Рибата се държеше през целия ден на по-тихите места пред отсрещния бряг, който е непристъпен. Единственият възможен риболов е на фидер, но аз не съм му фен. Друг много голям проблем са местните бракониери, които са безскрупулни и могат да ти скъсат нервната система. Ако твърдо си решил да биеш близо 200 км. в едната посока, те съветвам да се обърнеш към някой колега от гр. Плевен на ЛС, да те насочи към място някъде между Староселци и Ореховица. Знам, че си крият местата, но нищо не им пречи да споделят поне едно.

благодаря за изчерпателната информация! :)
фен клуб-скобар
chipev84
новобранец
новобранец

Мнение от chipev84 »

Здравейте,за местата около Орехвица и Староселци се лови риба разликата е че на (Староселци) се лови предимно на фидер и то откам Ставерци,а на Ореховица на плувка дава по добре......
pakkoribara
новобранец
новобранец

Мнение от pakkoribara »

Ето за днес резултата от Брегаре Изображение

Рибите бяха активни и се събираха на захранка, но след покачване на нивото от 20 см почти спряха. Риболов има по цялото долно течение, но е много важно да си близо до рибите и да можеш да им задържаш.
vadimski
фен клуб-скобар

Мнение от vadimski »

pakkoribara написа:Ето за днес резултата от Брегаре Изображение

Рибите бяха активни и се събираха на захранка, но след покачване на нивото от 20 см почти спряха. Риболов има по цялото долно течение, но е много важно да си близо до рибите и да можеш да им задържаш.
Потвърждавам думите на колегата|бяхме срещу него|.Риба има,само че с това колебаене на нивото риболова направо умира.През нощта в събота 30см. нагоре,до сутринта 30см. надолу.В неделя до обяд 20см. нагоре,до 4 часа 10см. надолу.Е ,как да кълве нормално.Рибата става капризна,иска задържане,много захранка и т.н.
Не сме наследили земята от дедите си,а сме я взели на заем от децата си.От нас зависи в какво състояние ще им я върнем!
Публикувай отговор

Обратно към “Къде и какво кълве в момента.”