Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на фидер
naRiba.com

Форум

prince heavy feeder 360
Модератор: Paublo_Eskobar
prince heavy feeder 360
Колеги харесъл съм си ето това фидерче http://www.vidrax-fishing.com/catalog/p ... cts_id=852
бихте ли ми дали информация ще стане ли за Дунав.И какво означава това ''heavy''

бихте ли ми дали информация ще стане ли за Дунав.И какво означава това ''heavy''

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Имам същия , първи фидер ми е не го разбирам много риболова с фидер.
Впечатленията ми от него са мноооого добри , мятал съм 100-грамово олово в бързей с него няма никакъв проблем и си индикира кълването на пръскачите даже, здрава е, лека е.
За 24 лв просто е перфектна, добре индикира всички кълванета
Впечатленията ми от него са мноооого добри , мятал съм 100-грамово олово в бързей с него няма никакъв проблем и си индикира кълването на пръскачите даже, здрава е, лека е.
За 24 лв просто е перфектна, добре индикира всички кълванета

-
- учете се от него
Фидер
Точно този модел на "Видракс" коментирах в темата по-долу , само че с дължина 3.30 , цена 20-22 лева , цената е такава понеже модела не е карбонов , не е и от композит т.с . работи при всякакви атмосферни условия , до колкото аз мисля са до 90гр. изхв.тежест , но спокойно , при плавно замятане изхвърлят и повече . Имах в началото и 3.60 , но го подарих на сина да се учи
Поздрави

Поздрави

-
- учете се от него
Re: prince heavy feeder 360
Това означава че е най-тежък клас по отношение на изхвърлящата тежест 90/120гр, обикновенно това са фидери 3.90/4.20 и нагоре... Тези като че ли по-скоро са "медиум" , среден клас 60/90гр. , никъде по прътите няма обозначение(на този модел) по въпроса , но съобразно дължините 3.30/3.60 така би трябвало да бъде!5p1Ri7 написа:.И какво означава това ''heavy''![]()
п.п. сега погледнах в каталога на производителя , дават ги 40/120гр , т.с heavy , моите изхвърлят и повече (тежки пружини например) , ползвам ги с влакна 0.18 за по-лекия връх и 0.22 за тежкия.
-
- учете се от него
Аз не ползвам плетени влакна за фидерите , този модел определено не е с водачи от алуминиев оксид ( А/О) , силициев карбид (SIC), да не говорим за по-скъпите циркониеви и т.н. варианти , ако беше с такива , цената нямаше да е тазиkaravelov написа:Колеги въпросът ми е с плетено влакно ли сте ловили.И ако сте били с плетено прецакали ли са ви се водачита.Става въпрос точно за Prince heavy feeder 3.60. Благодаря ви!

-
- ще става разбирач
-
- учете се от него
По-добре недей , защото със сигурност ще заминат , първо те, пък после и влакното. Слагаш му 0.22 Colmic Power и нямаш грижи. То един комплект качествени водачи сигурно струва колкото прътаIvak написа:За 4-5 пет риболова с 0,17 петеняк на моя му няма нищо,
два от излетите мятах 80 гр тежести в река

-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
евтин фидер
Досега не бях ловил с фидер но си взех същия 3.60...два пъти се връщах в магазина да сменям върховете щото някои от водачите е с отчупена или наранена керамика.Интереса ми взе да се изпарява...може би е вярна приказката че евтиното излиза скъпо. 

Re: евтин фидер
Мнооооооого истина в тези думиbokata74 написа:...може би е вярна приказката че евтиното излиза скъпо.

-
- новобранец
Re: евтин фидер
sega i az si zeh edna takava princese 3.6 na mn izgodna cena ot edin priatel... i voab6te ne sam lovil s takav tip vadici i vaprosa mi e kak na tazi nejna vadica s takav malak vrah slagate po 80 g olovo i hvarlqte na dano ... az si misleh 4e tazi pra4ka e za pluvka... (za kakvo kraina smetka e pra4kata za dano ili pluvka)
blagodarq vi
Писането на Български език е задължително!
Като за първо мнение това ще ти го оставя, но всяко следващо ще бъде изтривано без предупреждение, независимо каква информация съдържа.
Поздрави и добре дошъл!
Кърцата
blagodarq vi
Писането на Български език е задължително!
Като за първо мнение това ще ти го оставя, но всяко следващо ще бъде изтривано без предупреждение, независимо каква информация съдържа.
Поздрави и добре дошъл!
Кърцата
-
- фен клуб-скобар
Re: prince heavy feeder 360
Мога да кажа че за тези пари това е прекрасен фидер ,когато това не ти е преоритетен риболов ,аз вече имам два последния си го купих преди 2седмици и ще ви кажа защо- заради скобарите и:
1во -това не ми е преоритетен риболов
2ро-може да го мяташ където си искаш без да се притесняваш
3то -изхвърля тежести до 150грама без да му мигне окото
видях вчера в студа на реката как с хранилка 0,40гр,и храна една ДАЙВА-Proteus Feeder
как се счупи втора снадка
4то-не го държиш
5то -регистрира и най слабите кълванета
А ако колегата ще лови основно на фидер тогава да си събира пари за нещо по-ТАКА
ето го и него

1во -това не ми е преоритетен риболов
2ро-може да го мяташ където си искаш без да се притесняваш
3то -изхвърля тежести до 150грама без да му мигне окото
видях вчера в студа на реката как с хранилка 0,40гр,и храна една ДАЙВА-Proteus Feeder
как се счупи втора снадка
4то-не го държиш
5то -регистрира и най слабите кълванета
А ако колегата ще лови основно на фидер тогава да си събира пари за нещо по-ТАКА
ето го и него