Труден Прибой

Модератори: bobopeli, sapuna

Аватар
gochev86
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Труден Прибой

Мнение от gochev86 »

Здравейте,вчера с компанията решихме да направим едно малък излет на реката.Речено сторено,"ранно"ставане(7.00) по старото време:) бързо вадене на билети за тези които нямаха и газ към реката,настанихме се и за чакахме,чакахме,чакахме.(беше много дълго чакане) на някои им вървеше но не и на мен.до към 5ч. имах 2-3 уклейчета и 1-2 кустурчета.......И тогава изведнъж плувката потъна, пръчката се огъна а аз...е естествено подскочих като циганче пред шоколадова вафла :). След кратка борба и няколко майсторски финта тя беше на брега,хубав и пълен с хайвер кустур, не можех да повярвам че в тази река има такива риби.Замислих се малко и реших,ще го взема идеята ми е да го пусна, може би на "Щъркела" като ходим тия дни.След това нямаше и помен от друга риба,поседяхме още час и решихме да си ходим,направихме една оборка на околната среда,понеже тези преди нас не са си събрали боклуците, :( и така завърши и нашият труден риболов.Вечерта имаше много бира и малко опържени уклейчета,но с приятна компания и весело настроение изпратихме хубавия уикенд :)
Прикачени файлове
IMG_20140330_172625.jpg
IMG_20140330_172625.jpg (137.13 KiB) Преглеждано 2031 пъти
IMG_20140330_172622.jpg
IMG_20140330_172622.jpg (141.4 KiB) Преглеждано 2031 пъти
If we are what we eat, tomorrow I could be you.
Аватар
Баш Щукар
ще става разбирач
ще става разбирач

Re: Труден Прибой

Мнение от Баш Щукар »

Страхотен рибок! :) Но е можело да го върнеш в реката, защото рядко се среща там.
Pelzer
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Pelzer »

Поздравления колега,добър екземпляр.Мерил ли си го колко тежи?
Аватар
gochev86
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от gochev86 »

Не го върнах в реката, защото се сетих че някой с парашут ще го изкара и няма да го върне(тъй като,още не го бях прибрал и вече двама човека хвърлиха на моето място :) ) и си помислих че е по добре да го пусна някъде където шанса му е по голям.Пък и скоро ще хвърля хайвер,още не съм го мерил и теглил,но утре ще пиша колко е :).
evgeniboy
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от evgeniboy »

Той ако е жив до утре, аз трамвай да стана!!! Както и да е , аз поне не казвам че релийзвам костура , да не ставам смешен. Него и уклея си ги пържа и с биричка...са уажассс!!!
Аватар
gochev86
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от gochev86 »

Честито колега,новото ти име е "трамвай", рибата е жива и здрава и даже за мое учудване се храни....Някой път като не знаете какво искате да напишете,просто не пишете.
Аватар
gochev86
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от gochev86 »

Рибата вече плува в новия си дом.
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”