Качествени чепарета

Модератори: Димо Михалев, dobria1

Публикувай отговор
Аватар
ssg
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Re: Качествени чепарета

Мнение от ssg »

Пак си ги понавързал , спри се малко аз за цяла зима има 20 чепарета пък ти за ден по 20.И ново картонче , супер.Освен картончето сякаш нещо ново розовей , като ги топнеш да кажеш как е дали върши работа.Поздрави! :drinkers:
Аватар
Дядо Иван
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от Дядо Иван »

ssg написа:Пак си ги понавързал , спри се малко аз за цяла зима има 20 чепарета пък ти за ден по 20.И ново картонче , супер.Освен картончето сякаш нещо ново розовей , като ги топнеш да кажеш как е дали върши работа.Поздрави! :drinkers:
Не съм вързал още от новият материал ,за който пишеш.Има време. И него ще го пробвам и ще си кажа мнението. :D
Дядо знае най-добре ,как да прави чепаре.
http://bukiiaz.snimka.bg/" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
PlamenIvanov
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от PlamenIvanov »

Дядо Иван написа:Днес морето не ставаше отново за риболов . Наложи се да стоим у дома и да продължим с подготовката на чепарета .Ето малко от днешната ми работа.Куки 9 и 10 с които ще посрещна първите сафриди.
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Ами това е от мен за днес . Нямам търпение да ги топна в морето.Приятен ден да всички. :drinkers:
Маи тоя Seaguar наистина го бива щом се почна с копирането на флорокарбон от уникалните чепарета на борката.
Когато човек иска нещо намира начин, а когато не иска намира причина.
Аватар
Дядо Иван
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от Дядо Иван »

PlamenIvanov написа: Маи тоя Seaguar наистина го бива щом се почна с копирането на флорокарбон от уникалните чепарета на борката.
Колега,виж сега кво ще ти кажа:
Това ,че досега не се виждаше с какво връзвам ,не значи ,че съм копирал от някого нещо . Имам и връзвам с много и различни флурокарбони.А и чепарета връзвам доста преди Борката така ,че е тъпо да копирвам нещо от него.Просто от уважение към себе си ,трябваше да си направя и аз едно прилично картонче,което за съжаление може и да има общи черти с картончетата на други колеги.Та "тоя Seaguar" си го бива ,както и други марки флурокарбони .Всяка марка си има хубави ,не чак толкова хубави и прости модели флурота в производството си.Надявам се ,че ти отговорих.Приятен ден . :)
п.п. Би ли ми казал какво ще напишеш на картончето си ,ако си използвал влакно на Seaguar ??? Може би -TORAY ,или SUNLINE , или DUEL ???
Аватар
germana74
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от germana74 »

Здравейте, момчета! Ето със този модел смятам да преследвам ''бабакитите'', чернокопа :D
Изображение

Изображение
Поздрави на всички и хубав ден! :wink:

п.п Извинявам се! кука №18 ювела, дълго рамо
“Отмъщението е блюдо, което е най-добро студено”
Аватар
Borkata
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от Borkata »

Пламене,благодаря за милите думи но няма смисъл.Нещата следват естествената си логика и всичко е отлично.Ники,браво на тебе.Да знаеш ,че с тази издължена капка и правилните боички могат да станат ювелирни неща.
Качествени чепарета Borkata
Изображение
Аватар
germana74
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от germana74 »

-Като стана дума за боята, нека и аз споделя нещо :wink:
Та, тя си е на водна основа и съдържа в себе си всички необходими частици провокиращи яростта на рибата.
В нея има и УВ-брокат, който има набит комбал ще забележи виолетовите отенъци, но за съжаление на фотосите не си личат уникалните цветове. След изсъхване се запечатва но..... :roll: толкова :D с течение на времето ще се усъвършенстват и капките. Поздрави!
Аватар
vladtina
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от vladtina »

Sabiki.jpg
Здравейте,
рядко пиша в повечето да питам можещите и правещите тези хубави чепарета като на
dobriq,germana borkata и както и др.колеги да не изреждам
но за този надпис Seaguar стана златен.

и аз си направих картончета като са дръпнати от нета със същият надпис и поради това го махнах,
Защото винаги ще се намери някой колега да вкара огън и ненужни спорове кой е по голям
ето и това на което се спрях от нета без въпросният надпис
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
http://floreni.net/" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
vladtina
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от vladtina »

а впрочем към колегите ..
как ги правите тези очи на лопатките направо ви се чудя

Някой от колегите да сподели дали е правил,такова нещо и дали ще работи по нашето черноморие

http://homeluremaking.blogspot.com/2012 ... abiki.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://floreni.net/" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
germana74
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от germana74 »

vladtina написа:а впрочем към колегите ..
как ги правите тези очи на лопатките направо ви се чудя

Някой от колегите да сподели дали е правил,такова нещо и дали ще работи по нашето черноморие

http://homeluremaking.blogspot.com/2012 ... abiki.html" onclick="window.open(this.href);return false;
-Ми, някой паламуд, който е бил на ''разделно хранене'' при Д-р Емилова и е пил само чайове и е ял магданоз, :roll: виж може да са изкуши :lol: :lol: :lol: :mrgreen:
Шегувам се разбира се :D поздрави
Аватар
Borkata
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от Borkata »

Не знам дали забелязваш но керемидения цвят по това картонче не е от самия картон а от целофаненото пакетче,Иначе е много интересно.За надписа и аз се чудя.От доста време наблягам само и единствено на него,защото за мен това е най-доброто пък и е въпрос на избор.До преди известно време тук се наблягаше на съвсем други влакна но аз си следвам едни мои си мечти стриктно и от дълго време.Дано всичко си дойде на мястото.За куките които си показал нямам никаква идея.За мен този материал е груб.За паламудите правя куките с пера от щъркел и американски петел+ламета а другия ми вариант е фиш скин+ отново ламета.Става доста интересно но още е рано за тия снимки.Очичките са най-лесни и е писано доста за тях.Аз ги правя с два вида лак и игла.Има още един доста добър и хитър начин-черното се прави с маркер но според мен трябва да е точно определена марка.Пробвай.
Качествени чепарета Borkata
Изображение
Аватар
germana74
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от germana74 »

Здравейте, момчета! Ето една комбинация от Fish skin, рибя кожа, но наистина истинска. Моля колегите да не ме разбират погрешно и неправилно! Тя не е от братски Китай, нито пък от долината на Широките-Гащи. Родината и е страната на Изгряващото Слънце!!! Направил съм няколко снимки за да се подчертаят детайлите, който има чуваемост ще разбере за какво става въпрос.
Изображение

Изображение

Изображение
Поздрави и успехи на всички :wink: :D
Аватар
atillas
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от atillas »

germana74 написа:Здравейте, момчета! Ето със този модел смятам да преследвам ''бабакитите'', чернокопа :D
Изображение

Изображение
Поздрави на всички и хубав ден! :wink:

п.п Извинявам се! кука №18 ювела, дълго рамо
еее германе пак изби рибата
много арни браво :smt038
тая боя ме заинтересува , откъде може да се купи ?
Аватар
Дядо Иван
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от Дядо Иван »

Браво Ники !!! Страхотни са станали чепаретата!!! Продължавай в същия дух :smt023
stamat699
новобранец
новобранец

Мнение от stamat699 »

http://www.ebay.com/itm/SEAGUAR-INVIZX- ... 51bb8780c5" onclick="window.open(this.href);return false;
Добра цена
Публикувай отговор

Обратно към “Изкуствени примамки”