Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболов във Варненска Област? Рибарници, язовири, реки?
Модератор: sapuna
-
- новобранец
Re: Риболов във Варненска Област? Рибарници, язовири, реки?
Колеги , моля за някаква информация за р. Камчия в района Пода?
-
- новобранец
Извинявам се! В района на Пода!
-
- новобранец
Ще прескоча до Звънец днеска аз, после ще пиша каква е хавата.
-
- новобранец
Пълно капо
Верно, че отидохме към 10ч, ама ни на торен, ни на бял, нито на разни купешки захранки за пружина, дори на опашката на едно попче се мъчехме да мамим сулка.. По едно време си мислех, че плувката ми е забита в бетон, толкова неподвижна беше. Като отидохме още се отбихме до едни рибари, които казаха, че са там от около 08ч сутринта, и до сега не им е бутнало, не са и виждали някой да вади. Накрая към 15ч като си тръгнахме пазача /който межу другото дойде за пари още като паркирахме колата и си свалихме багажа,10лв е таксата/ дали не идва да ни върне парите случайно
Тъпо му стана.. "Защо не се преместите от другата страна, там рибата се завъртя, извадиха 2 таранки". С тая реплика ме уби и си тръгнахме. По пътя обаче минахме покрай Оборище където видяхме табели за язовир и решихме да се отбием. Гьола в средата е около метър дълбок каза пазача, пуснали го били миналата година. Като цяло не е лош. симпатично водоемче с направени пейки и масички, отгоре покрити с платно, има сянка.. Обаче много е малко водата. Казаха, че имали проблем и от едно място минавала под земята и излизала навън километър надолу в една нива. Викали багер и нещо правили, ама чакат дъжд, че да видели дали ще задържи вода. Пазача беше хвърлил няколко пръчки, в живарника му имаше едно шаранче около кило, а предния ден каза, че извадил 2.200, но го продал на някакъв от селото. За тоя 2.200 няма как да знам дали е истина, ама факт е че в живарника си имаше малко шаранче, което е грехота да не го върне, ама.. негова работа. Бих посетил Оборище по-натам, ако измислят начин да му вдигнат нивото. Тъкмо от едната страна водата ще стига до пейките и мога да си седя на тях и да си цъкам с телескопа таранки
Между другото вреше от много малка рибка по целия гьол, нямам представа каква, най-вероятно таранка.Общо взето това е - от Звънец съм разочарован, не съм очаквал кой знае какво от там, ама пък и таранката да не пипа.. А Оборище е перспективен, ако собственика реши да прави нещо ще е хубав малък водоем.

Отчета от днес е , че на яз. Г.Киселово риболова на плувка на таранки по педя и чат-пат уклей върви с пълна пара.
Лошото е ,че има доста риби с червеи по тялото .
Лошото е ,че има доста риби с червеи по тялото .
Накука!
вчера на Николаевка капо още е рано май.
- marto951005
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
И аз да попитам някой инфо за Пода има ли. Смятам тези дни да се поразходя.
Иначе дочух слух за уловени сомове там по 5 килограма, но нещо ми се струва като, че е някакъв мит.
Иначе дочух слух за уловени сомове там по 5 килограма, но нещо ми се струва като, че е някакъв мит.
Един мой познат каза , че е ходил на Николаевка и се е капотирал. Явно рибата още не се активизирала. И да попитам дали се е изчистила водата от водораслите на Засмяново ?
Всяко хоби е за удоволствие 

- bad_santa
- научил се да хвърля
Колеги някой ходи ли вече на малкия на Блъсково;)
Ако някога се влюбиш в УЛТРАС, бъди щастлива, защото той най-добре знае какво е обич и вярност!!
Здравейте,
Стана ми интересно за язовир с. Засмяно, наистина ли му е прекратена концесията?
Стана ми интересно за язовир с. Засмяно, наистина ли му е прекратена концесията?
-
- новобранец
-
- научил се да хвърля
Днес ходих следобяд на р.Камчия. Много слабо уклейки, на бял червей. Бях на моста , вдясно.
-
- новобранец
A da popitam niakoi dali e hodil skoro na devnenskiat mergel i ako da dami kajete usloviata taksai i kakvo izliza ako moje
- nazoman2000
- новобранец
Колеги привет. Да споделя прясна информация за Добротич. Риба НЯМА. Или поне аз не я намерих. След сериозно захранване резултатът е една таранка и два рака. Намаше никакви признаци за наличието на риба. Колегите също нямаха слука. Наистина красиво и поддържано място, но само за излет сред природа. Наслука на всички и поздрави
Най-важното е да си мераклия и да правиш нещата с кеф
Здравейте,
Искам да отида на засмяново да си направя един излет сред природата с мои авери защото е много готино местенцето и се чудя дали има смисъл да си вземам въдиците . Предполагам , че има мрежари там но ако някой е ходил нека сподели.
Благодаря и наслука
Искам да отида на засмяново да си направя един излет сред природата с мои авери защото е много готино местенцето и се чудя дали има смисъл да си вземам въдиците . Предполагам , че има мрежари там но ако някой е ходил нека сподели.
Благодаря и наслука

Всяко хоби е за удоволствие