Помощ
Модератори: Paublo_Eskobar, emo vasilev
Помощ
помогнете ако някои от шумен знае къде монтират ластик на щека да каже . Проблема е следния събирам такъма ластика се заклещва между колената и със сила едвам успявам да ги извадя но някои път се къса ластика и се страхувам да не счупя някое коляно и нз къде е проблема .
- steve08326
- новобранец
Re: Помощ
Аз всеки път когато събирам такъма вадя върхът и навивам ластика почти до него.На следващият риболов пак си коригирам ластика колко искам да е опънат(незнам дали ме разбра,но немога да го обясня по-добре
).

-
- ще става разбирач
Или си търси карпов топсетsteve08326 написа:Аз всеки път когато събирам такъма вадя върхът и навивам ластика почти до него.На следващият риболов пак си коригирам ластика колко искам да е опънат(незнам дали ме разбра,но немога да го обясня по-добре).
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Проблема е, че не влагаш грам разум.
Издърпай ластика с ръка и тогава сгъвай.
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
Хващаш ластика и прибираш върха като го държиш опънат (ластика), после го намотаваш на въха така че да не пречи и прибираш гегата...
Ако имащ карпов топ сет (с щекерна сглобка а не телескопична), като раглобиш топсета и го прибираш е хубаво да сложиш протектори там където ти е прегънат ластика защото може да се протрие и да има скъсване в най-важния момент на вадене на рибата.
Дано съм ти бил полезен
Ако имащ карпов топ сет (с щекерна сглобка а не телескопична), като раглобиш топсета и го прибираш е хубаво да сложиш протектори там където ти е прегънат ластика защото може да се протрие и да има скъсване в най-важния момент на вадене на рибата.
Дано съм ти бил полезен

-
- фен клуб-скобар
chirusa_bg написа:Проблема е, че не влагаш грам разум.

Монтанеца и Вальо Колев -НАЙ ГОЛЕМИТЕ!!!!!
Личен лекар на скобарите
Личен лекар на скобарите