Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболов в Софийска област-язовири,кариери,реки....
Модератор: sapuna
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Re: Риболов в Софийска област-язовири,кариери,реки....
Кълве си от седмици.
На гьола хвани-пусни.
На гьола хвани-пусни.
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
- geibriel
- вече хвърля и на тежко
Колеги някой да е ходил скоро на баластриерата зад ТЕЦ Дружба до кв.Димитър Миленков,че мисля да я посетя другата седмица никога не съм ходил там и всяка информация ще ми е от полза 

Не сме народ
Не сме народ, не сме народ, а мърша,
хора, дето нищо не щат да вършат.
Всичко тежко, всичко мъчно е за нас!
"Аз не зная! Аз не мога!" - общ е глас.
Не сме народ! Не сме народ, а мърша,
пак ще кажа и с това ще да свърша.
1875
Не сме народ, не сме народ, а мърша,
хора, дето нищо не щат да вършат.
Всичко тежко, всичко мъчно е за нас!
"Аз не зная! Аз не мога!" - общ е глас.
Не сме народ! Не сме народ, а мърша,
пак ще кажа и с това ще да свърша.
1875
инфо от вчера - излизали доста добри кленове(1-2 кг) на бял....с яко стрелба на бели червеи. Имало 10-на човека на дигата с по-плиткия(шаварест) водоемgeibriel написа:Колеги някой да е ходил скоро на баластриерата зад ТЕЦ Дружба до кв.Димитър Миленков,че мисля да я посетя другата седмица никога не съм ходил там и всяка информация ще ми е от полза
-
- новобранец
На теца кълве дребна бабушка, уклей и редки кефали. Трябва ти много фин такъм и за стръв пинки, а кефала го търси на бял. Ако не си ходил имай предвид, че пътя е много зле и с кола рискуваш да си оставиш там гърнето, а ако завали може да ти трябва и трактор за да излезеш. Също така е добре колата да ти е пред очите понеже има случаи на разбити коли от мангалите.
Дано съм бил полезен.
Дано съм бил полезен.
Смени дестинацията на тоя гьол на дружба най-много мангалите да ти направят беля..А да попитам някой да има информация за Лесновска река в района на Световрачане?Червеноперката раздвижи ли се или друго какво излиза отдавна не съм ходил по ряката.
Риболовът е най-големия наркотик! 

Инфо за Казичане моля 

- SBANKOV
- ще става разбирач
Айде бе, никой ли не е мърдал към Кътина?
А мужду другото, някой има ли представа какви са дълбочините на Кътина от към селото, където беше тръстиката?
А мужду другото, някой има ли представа какви са дълбочините на Кътина от към селото, където беше тръстиката?
Детето в мен продълажва да си играе с кибрит, но – странно – вече иска и пура, и Chivas...
-
- новобранец
Колеги, има ли някаква информация за шарана по платените водоеми около София? Започнал ли е да се храни?
Там където го има мисля, че се храни http://www.nariba.com/forum/viewtopic.php?f=135&t=87551
-
- новобранец
Мерси колега. А някой има ли представа в момента каква е температурата на водата на водоемите около софия?miro253 написа:Там където го има мисля, че се храни http://www.nariba.com/forum/viewtopic.php?f=135&t=87551
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
От един метър при полуостровчето до към 3м на брега под къщите. Нещо такова ми се върти.SBANKOV написа: А мужду другото, някой има ли представа какви са дълбочините на Кътина от към селото, където беше тръстиката?
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
Mr. Angelov написа:Мерси колега. А някой има ли представа в момента каква е температурата на водата на водоемите около софия?miro253 написа:Там където го има мисля, че се храни http://www.nariba.com/forum/viewtopic.php?f=135&t=87551

Това е малко трудно да се обобщи колега. Наистина е важно, но .......
Онзи ден ходих, тегава работа, 10тина дребни уклея, 3 костура с яко стрелба на бял и много фин такъм. Местата са от към пътя и от другата страна на гьола, но в никакъв случай под къщите.SBANKOV написа:Айде бе, никой ли не е мърдал към Кътина?
"ай сиктир ве майна..."
има добри отзиви за Богров(фидер) и Доганово(щека и мач)Mr. Angelov написа:Колеги, има ли някаква информация за шарана по платените водоеми около София? Започнал ли е да се храни?
- gloupan
- разбира нещата

Място на действието: 777 - Враждебна
Захранка VDE Hi-Pro Method Mix ,VDE DYNAMIC FEEDER ,Дайнамик Байтс -бетаин.
Пелети Дайнамик Байтс Робин Ред и Мида.
Лично производство - Печен смлян коноп и част от него след това го сварих.
Стръв двойна мартеничка, определено се влияеха от червения цвят.
Основно Престън 0,23, повод Престън 0,15,кука Хаябуса N 10.
Монтаж: Състезателен
Шарана е 7 килограма, с тенденция за надаване на телесна маса, тъй като го пуснах ,да радва и други като мен.

Местоположението е първата просека от папура
Мястото

Работните пособия:

TRS70MLF2