Люта захранка

Модератор: Paublo_Eskobar

yovkata
новобранец
новобранец

Люта захранка

Мнение от yovkata »

Привет!!!
Бих искал да попитам някой знае ли от къде мога да си поръчам люта шаранова захранка. Явно аз не търся както и където трябва. :oops: Почти съм сигурен, че има такава, поради факта, че почти всеки производител(даже и българските) на протеинови топчета има в гамата си поне един вид люти топчета.Не може всичко люто да е на топчета :D
RAMIREZ
разбира нещата
разбира нещата

Re: Люта захранка

Мнение от RAMIREZ »

опитай тези пелети:
http://www.aquasport-n.com/%D0%BF%D0%B5 ... m-pid=3178" onclick="window.open(this.href);return false;
Изображение
Аватар
ilian58
новобранец
новобранец

Мнение от ilian58 »

Ей, приятел и колега, в Търговище имате производител на дипове и топчета и каквото искаш за шарани, от който цяла България си купува чрез заявка. Ник нейма му е ДИМАН /diman/. Другия е Slavi253. Вземи и от двамата и пробвай. HristoCarp също заслужава внимание от българските производители и са по-евтини от западните аналози. Те работят с натурални аромати и продукти и имаме резултати, но колегите и аз не споделяме резултатите си много-много по стар български обичай / крием се /. Така сме научени от "едно време" от "старите рибари". Трябва да пробваш и да минеш по нашия път, за да ти е по-сладко и да се научиш.
yovkata
новобранец
новобранец

Мнение от yovkata »

Благодаря за отговорите и на двама Ви.

Колега RAMIREZ и в момента имам от тези пелетки. Наистина работят прекрасно.

Колега ilian58 смея да твърдя, че съм добре запознат с продуктите на българските производители. Ползвам съм (и ще продължавам) на Diman и HristoCarp почти всичките им топчета и наистина "работят". Даже и лютите на Христо, които все още не са на пазара знам, че са уникални.

...но въпросът ми беше свързан по точно с т.нар. "мека" захранка(люта). Да разбирам ли че няма готов продукт на пазара и трябва да експериментирам върху даден вид базов микс или друг вид захранка като база.
...не става въпрос да си приготвям микс за топчета :idea:
Аватар
antivik
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от antivik »

:smt017 Че пробвай да я подлютиш сам, няколко пакета лют червен и черен /може да дойде малко скъп на количество/ пипер, па ако набараш и смелиш домашни люти чушки, за капак може и намачкан чесън да ръгнеш /таман ще стане по-смрадлива/ :? . После да кажеш к`ъв е резултата...
Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
Аватар
123654
новобранец
новобранец

Мнение от 123654 »

Значи,аз бих ти предложил да си забъркаш 2 пакета за Шаран на Вде и да си вземеш от пелетите Acticve 8 от лютите и да ги смелиш и така ,ако пък не искаш направо цели.Също такак както ти предложи й колегата antivik да изсипеш 1-2 пакета лют червен пипер :) Успех в риболова за напред :)
ХВАНИ И ПУСНИ!
Аватар
ILEGAL
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от ILEGAL »

......
Аватар
lif3house
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от lif3house »

Ползвай Робин ред, има го в разфасовки от 500гр. и килограм, най-често се поръчва от вън, обаче повечето фирми имат пелети и топчета робин ред или пък си вземи в течна форма, в големи разфасовки по половин килограмови туби, има го и тук.
albundi29
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от albundi29 »

Колега спод микса ли искаш да го направиш лют??
Жаден съм а вода не ми се пие
bono2
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от bono2 »

къв е проблема на квато и да е база да сложиш лют дип
Аватар
С.Върбанов
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от С.Върбанов »

Имаш ли предпочитания към марка ? И колко килограма искаш ?
Горчивината от лошото качество остава дълго след , като е преминало краткото удоволствие от ниската цена!

https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
yovkata
новобранец
новобранец

Мнение от yovkata »

Благодаря на всички за "рецептите" за подлютяване. :)

Към колегата albundi29: не ми е целта да правя лют спод микс.

Интересувах се дали има на пазара люта готова захранка(не метод микс или спод микс), просто обикновенна люта захранка.

Някой имали наблюдения към ето тази:

Изображение

Колега С.Върбанов нямам предпочитания към марка.Бих се радвал ако ти ми предложиш някаква от която си доволен и знаеш че "работи".Знам, че за всеки язовир си е различно, но все пак нещо ако има нещо добро заслужаващо си парите съм "ЗА".

Благодаря още веднъж на всички за идеите. :drinkers:
Аватар
С.Върбанов
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от С.Върбанов »

Ще ти пратя няколко вида на лс :wink:
Горчивината от лошото качество остава дълго след , като е преминало краткото удоволствие от ниската цена!

https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
Публикувай отговор

Обратно към “Стръв и захранка”