Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

Карагьоз 2014
Модератори: emo vasilev, alekst
Карагьоз 2014
Морска гара Варна, следобях от 15.00 до 17.00, пет броя (1+3+1). Честито на Варненци

-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Re: Карагьоз 2014
Браво,Браво!!!
Пък нашето пристанище го затвориха педалите и няма никакъв шанс да се уредим с карагьоз тази година

Пък нашето пристанище го затвориха педалите и няма никакъв шанс да се уредим с карагьоз тази година
- g.atanasov
- новобранец
Евала колега. Браво за улова и за инфото дето сподели с нас. Желая ти пълни чепарета от тук на сетне.
- PlamenIvanov
- вече хвърля и на тежко
Похвално лолега,и успехи за напред.
Когато човек иска нещо намира начин, а когато не иска намира причина.
- Borkata
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Иво,още вчера писах в старата тема за карагьоза,че от няколко дни хората си вадят по няколко блеча на чепаре и директен телескоп.Днес беше същата работа.Като минах от там имаше около 5-6 човека но вятъра беше силен и не се застоях да гледам.Можеш спокойно да си ходиш на Славянка като внимаваш да не навлизаш в територията на Фишпорт,щото може да те изгонят.Интересно,че преди обед няма никой а само надвечер се събират.На тази снимка се виждат освен хората и импровизираната ограда,която не трябва да се преминава.Ribarina написа:Браво,Браво!!!![]()

Качествени чепарета Borkata

- smel1968
- ще става разбирач
Ами честито-сега започват пробите под моста.
Свестните у нас считат за луди, глупецът вредом всеки почита.” -Христо Ботев
-
- новобранец
Ами те вече започнаха. 

-
- новобранец
Браво колега.Дано се позавъртят за по-дълго рибоците,мисля утре да пробвам и аз под моста:) Успех на всички колеги:)
http://bubukabg.com/" rel="nofollow" onclick="window.open(this.href);return false;
- kikk4o
- ще става разбирач
Интересна работа 

-
- новобранец
Днес направих една проба под моста от 14:00 до към 16:00 и резултата e нулев. Тези дни пак ще се пробва. 

- Pe6o_Tikvata
- сериозен играч
Аве колеги тоя Карагьоз може ли да се лови на блесна като чернокопа или се вади само на чепаре??Че никога не съм ловил такава риба. Само случайни блечове покрай хамсията си сафрида
Никога не спорете с глупака. Хората може да не разберат разликата.
По-добре два грама по-тежка плувка отколкото половин грам по-лека
По-добре два грама по-тежка плувка отколкото половин грам по-лека

На блесна не съм пробвал но на пилкер и дори на голо олово (минава му през устата и излиза през хрилете) имам хванати риби така че няма причина да не може да се лови и на блесна.Pe6o_Tikvata написа:Аве колеги тоя Карагьоз може ли да се лови на блесна като чернокопа или се вади само на чепаре??Че никога не съм ловил такава риба. Само случайни блечове покрай хамсията си сафрида
-
- новобранец
Може. Предполагам и на воблер също.Pe6o_Tikvata написа:Аве колеги тоя Карагьоз може ли да се лови на блесна ...
А за пилкерите колегата преди мен ти е казал. Понякога има много добри резултати на тях. Преди няколко години, когато ги пробвах за пръв път, "старите рибари" гледаха на тях с насмешка, ама нещо доста бързо почнаха да ги ползват и те.

Колеги от къде се влиза до славянка,свободно.