Какво кълве на яз.Пясъчник?

Тук можете да споделяте къде и каква риба кълве в момента.

Модератор: Paublo_Eskobar

Публикувай отговор
alankulu1987
разбира нещата
разбира нещата

Re: Какво кълве на яз.Пясъчник?

Мнение от alankulu1987 »

Колеги, дойде време да действаме и да видим, колко души милеем за този язовир.
Действията на колегите показаха своите положителни резултати и мрежите в язовира са на изчезване.
Сега идва момента да изчистим и възвърнем добрата репутация ;)

http://www.nariba.com/forum/viewtopic.php?f=202&t=87506

Изображение
Аватар
kodek
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от kodek »

Набързо в няколко снимки от днес:
Изображение
Първо започна така:
Изображение
после се случи това:
Изображение
накрая излезе това:
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Е...това е от днес. 8.2кг.Перфектен шаран.
Снимките на каракудите ги изтрих след тази слука на колегата.
Аватар
batceco
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от batceco »

Супер рибок - честито на печелившия :D Мерси че ни направи съпричастни колега :drinkers: На пружина ли излъгаха рибата ако не е тайна ?
alankulu1987
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от alankulu1987 »

Заповядайте на 12.4 да се позабавляваме,запознаем и най-важното - ДА СЪЖИВИМ ПЯСЪЧНИК ;)

http://www.nariba.com/forum/viewtopic.php?f=33&t=87538" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
borislav_v
новобранец
новобранец

Мнение от borislav_v »

Браво колега евала за улова дано по често да виждаме а и да улавяме такива риби на любимия язовир
alankulu1987
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от alankulu1987 »

borislav_v написа:Браво колега евала за улова дано по често да виждаме а и да улавяме такива риби на любимия язовир
След акциите, които се предвиждат се надяваме такива риби за в бъдеще да се хващат все по-често ;)
За целта е нужна и вашата помощ колеги ! Не се срамувайте да правите забележки на хората,които си прибират малките шаранчета.
Аватар
kodek
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от kodek »

Колегата който има късмета да улови тази риба не го познавам,Просто седна до мен и метна 2 въдици на дъно с олово и 2 куки.На първата снимка на преден план червената пръчка е моята.Два пъти колегата хвърли върху мен и ме заплете,но колегиално се извини и продължихме да чакаме с приказки и шеги.Тъкмо бях събрал моята въдица и продължих само на плувка, той метна там където беше моята и след малко -рън.Хвърляхме за каракуда на торен, като извади рибата видях монтажа. около 40г.долно олово 2куки една над друга през 20см. куките бяха жълти №7вързани с 018 кафяво влакно.Основното не можах да определя колко е някакво черно.
Този на последната снимка го занесе да го мери и после казаха че бил толкова тежък,според мен качиха 1-1.5кг. отгоре, но все пак улова е техен.Борбата продължи поне40мин.според мен и колегата бавно и майсторски го извади.Това е всичко.Аз хванах 2 каракуди по 500-600гр. и 5 между 300-400гр.общо 7бр.

П.С. Сетих се сега,колегата който беше късметлията преди това към обяд извади 1 шаранче около 1кг. откачи го и го върна обратно като обяви "това бебе да порастне" Тези до него почнаха да коментират,че биха си го прибрали, и този пък какъв рибар е та пуща тази риба.Но си тръгнаха преди това и не можаха да видят слуката на колегата.
alankulu1987
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от alankulu1987 »

Браво на колегата и за добрата съвест за пускането на малкото шаранче ;) Съдбата си знае работата и го е възнаградила с бащата на шаранчето :)
Аватар
hshopov
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от hshopov »

Хубава рибка,определено! Посещавам съм язовира няколко пъти и останах очарован! Дерзайте,момчета...пожелавам ви успех !
Malemi написа:коркоман принципно са хубава марка , вярвам им
angel81
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от angel81 »

kodek написа: ....

П.С. Сетих се сега,колегата който беше късметлията преди това към обяд извади 1 шаранче около 1кг. откачи го и го върна обратно като обяви "това бебе да порастне" Тези до него почнаха да коментират,че биха си го прибрали, и този пък какъв рибар е та пуща тази риба.Но си тръгнаха преди това и не можаха да видят слуката на колегата.
То в Кауфланд свинска плешка на 6.50 килото ... кво да го взима туй шаране ... евала.
късмет работа . .
Аватар
live_game999999999
новобранец
новобранец

Мнение от live_game999999999 »

Браво за прекрасния шаран който е хванал колегата, но този шаран е можел да даде и друго поколение шарани а не да става градски- тигански -бирен шаран. Но всеки си знае ........
хвани, пусни, дари живот,......... и те така
alankulu1987
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от alankulu1987 »

Момчетата продължават да се борят със зъби и нокти срещу гадта !

http://www.bigfish.bg/news/novini/Bitka ... zhava.html
nnedialko
новобранец
новобранец

Мнение от nnedialko »

и ще успеят да знаете. Браво момчета.
Аватар
kodek
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от kodek »

Не знам съдбата на шарана, но в Кауфланд има каракуда по 4.30лв.кг.(гръцка)"така пише на етикета- дива каракуда" ??? /има ли опитомена?/и бяла мряна над кило по 6лв.Който не вярва да иде да провери.
Относно шарана вчера бях там и разпознах късметлията и пратих моя приятел да" разпита" за късмета.оказа се, че това е местната дружина която е постоянно там от 3 седмици/откакто е тръгнала рибата в ръкава/Траперите са денонощно там разучили са на какво как и къде дава и са там./и утре, вдруги дени, и докрая преди забраната ще са там./може би и по-време на забраната/ Това го разбрах вчера.До сега мислех,че е случаен колега с късмет. Дерзайте колеги.
ribata402
новобранец
новобранец

Мнение от ribata402 »

Разработвах си двитателя,и беше пълно с рибари...всеки от тях ако даде някои лев и по няколко дежурсва ще бъде супер полезен...Но всеки мисли само риби да дърпа...
Публикувай отговор

Обратно към “Къде и какво кълве в момента.”