Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК !
Модератор: dantho.mihov
- d_bozhkov
- сериозен играч
- Обратна връзка:
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК !
За всички празнуващи днес (или утре ) специален по...здрав от мене
http://4storing.com/1vpf5/134f104fee945 ... 2fff8.html
Ако ви иска пари от там изтеглете я от
TУК
ХАЙДЕ НАЗДРАВЕ !

http://4storing.com/1vpf5/134f104fee945 ... 2fff8.html
Ако ви иска пари от там изтеглете я от
TУК
ХАЙДЕ НАЗДРАВЕ !

Последно промяна от d_bozhkov на Пет Фев 01, 2008 7:53 pm, променено общо 3 пъти.

Насакото Яката:ма странен човек си...като кажа "да ВИ *ба ***ката майна" сьм се ЗАЯЖДАЛ..като кажа нещо по деликатно-не се разбира..бе цел живот ли така ще си прекарам-НЕРАЗБРАН
- Николай Неделков
- учете се от него
Утре е Гейовден
Ха наздраве 

http://www.krakra-fishing.com" onclick="window.open(this.href);return false;
- bozhidar_kostov
- ще става разбирач
- Моряка
- кандидат преподавател
Честит Празник и от мен.А Наздраве
Ние вкъщи се понаизтръшкахме и сега се гледаме с децата,че и се поступваме .....
И да вметна ,че се сетих една тънкост за любителите на домашняка.Винаги спирам ракията на 40 градуса и вземам поне 10 литра още.И когато ми приключи ферментацията и съм за Казана ,а нямам време,внимателно с чашка разпределям слабата ракия в бидоните.Запечатва материала,какъвто и да е.Може да се вари и след 3 месеца без загуби.Само не е препоръчително много да се бави материал от костилкови.Предполагам знаете за отровата в костилките.Използвам само от сините бидони ,много добре се херметизират.Назявам се да съм помогнал
Ето и един лозунг:
Ние сме за спасяване от изветряване 

Ние вкъщи се понаизтръшкахме и сега се гледаме с децата,че и се поступваме .....
И да вметна ,че се сетих една тънкост за любителите на домашняка.Винаги спирам ракията на 40 градуса и вземам поне 10 литра още.И когато ми приключи ферментацията и съм за Казана ,а нямам време,внимателно с чашка разпределям слабата ракия в бидоните.Запечатва материала,какъвто и да е.Може да се вари и след 3 месеца без загуби.Само не е препоръчително много да се бави материал от костилкови.Предполагам знаете за отровата в костилките.Използвам само от сините бидони ,много добре се херметизират.Назявам се да съм помогнал

Ето и един лозунг:

-
- кандидат преподавател
Nikejo,брате риболовецо,няма таквоз нещо Гейов ден.Това е гнусна европейска педераналпеперудчовска провокация и сбърканяшка инсинуация.Празникът още от времето на богомилите се именува в татковината Петльов ден - символизира мъжкото онождащо начало.В пернишката маала не сте ли учили оназ легендарна песен : "Днес е втори февруари,ден на старите курвари.Тръгнали са по селата-да е... женорята."И т.н. -по съществото на празника.Спокойно се наздрависай и утре и хич не му мисли за хомчовците.