здравеите

Всичко за сладководния риболов.

Модератор: bobopeli

ermenes
новобранец
новобранец

здравеите

Мнение от ermenes »

Колеги къде мога да отида на платено прилично зарибено около Пловдив ?
s.garnoev
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Re: здравеите

Мнение от s.garnoev »

Кричим - пъстърва,шаран,каракуда
silenthell
новобранец
новобранец

Мнение от silenthell »

Стига с този кричим тва са едни паткарници все едно съм си направил локва в двора, дайте някво инфо за по прилични водоеми, всеки седи и мълчи за местата които посещава.
lider83
новобранец
новобранец

Мнение от lider83 »

Войводиново.
Аватар
vankata81
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от vankata81 »

то локви около пловдив много, но прилично са зарибени само с каракуда. и аз като теб се интересувам от подобен язовир и ще ми е интересно ако някой сподели за такъв. иначе аз най обичам да ходя на раковски голям,що годе дълбок, място бол не ти се пречи никой, пък и риба може да хванеш.
ermenes
новобранец
новобранец

Мнение от ermenes »

скоро беше ли в раковски мисля да ходя там след 2.3 дена на кво кълве даи подробности ако може
bedo63
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от bedo63 »

на Точиларци.5лв такса шаран 5лв каракуда без такса
silenthell
новобранец
новобранец

Мнение от silenthell »

малко ориентир за водоема в село труд,като отивате към него подминавате водоема с видео камерите и следващия е този за който аз говоря собственика се казва Петър
малко ориентир за водоема в село труд,като отивате към него подминавате водоема с видео камерите и следващия е този за който аз говоря собственика се казва Петър
1.JPG (221.83 KiB) Преглеждано 997 пъти
на Точиларци и на Раковски не съм ходил никога а и за първи път ги чувам ако може да постнете снимки или няква карта с точно местонахождение и по подробна информация ще е добре.
Аз съм ходил на яз. Алмалъка до село Мътеница в посока Старосел през Калояново язовира е много приятен не е няква локва малка, има си беседчици има си и шарани и малки и по големи таксата е 5 лева и рибата се плаща ако искаш да си е вземеш но над 1.5кг до 3кг а каракудата е без пари май.
http://www.ribolovenatlas.com/view-lake.php?id=751" onclick="window.open(this.href);return false;

Друг водоем за който съм чувал но не съм посещавал е Маньов дол има шаранчета но само това знам, намира се до старосел http://bgglobe.net/bg/objects/view/1509 ... 0%B5%D0%BB" onclick="window.open(this.href);return false;

А по интересни паткарници са тези в село труд водоема на който съм бил там е интересен и малко труден заради многото шавар но пък с доста риба, и малки по големи шаранчета аз съм хващал там шарани около 4/ 5 килограма таксата е 5 лева и шарана се плаща ако го искаш а каракудата е без пари.
silenthell
новобранец
новобранец

Мнение от silenthell »

А забравих да спомена че пътя до този водоем в село труд е малко кофти с лека кола се ходи но не няква супер ниска аз съм ходил с Поло и с едно БМВ 3-ка минава се но по внимателно
А за мътеница пътя си е идеален за Маниов дол не знам как е.
silenthell
новобранец
новобранец

Мнение от silenthell »

А на войводиново политиката им е вече само печалба и на трите гйола там, тези двата на Стоил и онзи велик Трофей
миналите години поне единия беше с цел кеф имаше хубави шаранчета и амури ма са вече ЦЪК
Публикувай отговор

Обратно към “Сладководен Риболов”