Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на кльонк
naRiba.com

Форум

Разкази за сома от Камилската долина
Модератор: bobopeli
Re: Разкази за сома от Камилската долина
Забравих един важен момент в танца, че можеш да щракаш с пръстите....на краката от време на време.....
, че какво гръцко зембикя ще е тогава, без щракане, като гладен сом...

при зор тука ша е срещата.
..http://www.facebook.com/groups/636519234334902
Адмирал-Краси 112kg, 2,56 m
Вицеадмирал-Милко Георгиев 102.5kg, 2,60 m
Контраадмирал- Николай Гълъбов 91.2kg, 2,51 m

- Don4o_62
- учете се от него
аз какво сиртаки ударих ненаучен на корабчето дето прави обиколка около Света гора
то беше люшкане и чудо,чак чайките над нас летяха накриво чат пат
щото като по прости само лодки знаем
на корабчета кога сме се возили 

Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти 

Don4o_62 написа:..........,чак чайките над нас летяха накриво чат пат.......

Това ще е дъвката, дето я кълват на о. Хиос.....

Виждал съм ги да летят фосбъри, като съм на челна стойка.....

при зор тука ша е срещата.
..http://www.facebook.com/groups/636519234334902

- Don4o_62
- учете се от него
На Халкидики дето продаваха билети за корабчето дето обикала Света гора,продаваха и спецялно опаковани бисквити за чайки,всичко е бизнес няма лабавоyco написа:Don4o_62 написа:..........,чак чайките над нас летяха накриво чат пат.......
![]()
![]()
Това ще е дъвката, дето я кълват на о. Хиос.....![]()
Виждал съм ги да летят фосбъри, като съм на челна стойка.....

Какво се умълчахте всички
да не сте набарали някъде сомовете и да си мълчите

KRASSI написа:Кво да ти показвам ...удъра на 30годишна риба която избягва всеки ден по 30 лодки е като ти да се спънеш в бордюр .... ма ако ти кажа внимавай с бордюра дали ще се спънеш ?????.
Сомовете са на Цонево. Ей там, до един върбалак. Пречат на щекарите да си цъкат уклея. Скачат посред бял ден и плашат рибата. Извикали най-големия варненски сомаджия да ги излови. Влязъл и започнал да бучка. Около него завряло от сом. Уплашил се да не му обърнат лодката, запалил мотора и избягал. 

Diman написа:Сомовете са на Цонево. Ей там, до един върбалак. Пречат на щекарите да си цъкат уклея. Скачат посред бял ден и плашат рибата. Извикали най-големия варненски сомаджия да ги излови. Влязъл и започнал да бучка. Около него завряло от сом. Уплашил се да не му обърнат лодката, запалил мотора и избягал.

И кой е тоя най-голям Варненски сомаджия

KRASSI написа:Кво да ти показвам ...удъра на 30годишна риба която избягва всеки ден по 30 лодки е като ти да се спънеш в бордюр .... ма ако ти кажа внимавай с бордюра дали ще се спънеш ?????.
-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Ето ти разказ по действителен случай и крайния резултат!
Миро-шибаняка ме шпионира и ме гепи ква марка воблер съм докопал и снася инфото на Емо-"истината",който се слага на Мах и решават да го внасят в БГ!
Подаряват едно воблерче за благодарност на Троли и почват с печалбите!
Първата риба на този воблер,естественно я хваща Троли,а печалбата отива при Крадеца и Сие!
Крадеца печели 3-то място с тази марка воблери на Меркюри-3,па Жорката хваща преди месец на късмет 92-кила сом на същата марка воблери,та какво да кажа и как да изразя чувствата си за напред,като всичко е против мен и аз съм балъка в крайна сметка?
Това е живота,един сее па друг жъне!
Аз жънах доста и не се оплаквам,но просто числата са ми по-слаби и това не зависи от моите качества,а от Господа-Бога!
Така е решил да раздава кила,така се прекланям и нищо не мога да опонирам,просто се надявам да отидат големите числа и при други стойностни риболовци и без намесата на Убийци,щот убиването е лесно,но запазването на Трофея и Гиганта ни прави стойностни риболовци от голяма Класа!Щот Жоро-92 и Росен-105 не са бедни,а напротив и имат пари за йедене,та не са опрели до тия мазни кила сомсо месо,та нека да им е обеца трупа от 100кила!
В Екшънна хората постъпват по различен начин,но накрая всичко е ясно и нема лабаво!~
Предпочитам Лично да загубя Битка,вместо да играя нечестно и с оглед на тъпата снимка с усмихната мутра над жертвата!
С тия съвременни технологии,може да се обезриби всеки гьол за седмица-две,но ние риболовците ги правим нещата с друг цел,не за кила и меса,а за борбата и емоцията!

Миро-шибаняка ме шпионира и ме гепи ква марка воблер съм докопал и снася инфото на Емо-"истината",който се слага на Мах и решават да го внасят в БГ!

-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Diman написа:Сомовете са на Цонево. Ей там, до един върбалак. Пречат на щекарите да си цъкат уклея. Скачат посред бял ден и плашат рибата. Извикали най-големия варненски сомаджия да ги излови. Влязъл и започнал да бучка. Около него завряло от сом. Уплашил се да не му обърнат лодката, запалил мотора и избягал.
Димане,ти си в крайна сметка Бомбето дет се сваля на Емо-"истината",та дано разбереш какво в крайна сметка означава думичката-Чест=Честен или Искрен=Без лицемерие,което търси изгодата!Разбирам,че в думата "бомбе" визираш различното от "фуражка",което е рашън термин на калпак=чисто български термин с дълбоко съдържание,емоционално и психологически!

Щях да кажа, че не си у ред, но няма да го направя. Чрез форумите не можеш да разбереш характера на един човек и това на какво е способен. Защото не си го видял в РЕАЛНА ситуация. Тук можем да си говорим всичко и да се правим на какво ли не. Аз лично ще те оценя само и единствено когато те видя закачен за товарния влак. В този момент ти ще покажеш истинската си същност. Както го направи ...нали, адреналина го направи смешен. В такива моменти аз съм гьон. Познавам се - не ми трепва окото. Невероятно, за емоционална личност като мен. Но е факт. Ти това няма как да го знаеш, защото не ме познаваш. Само ми четеш кирилицата. Тъпо е, да анализираш хората по техния правопис. За майтап- може.Troli Rapala написа:...Димане,ти си в крайна сметка Бомбето дет се сваля на Емо-"истината"...
Когато намирам за необходимо да се извиня на някого за нещо, го правя винаги

Тоци, това което ти разказах не е моя измислица, а информация от сериозен човек и мой много голям приятел. Името на сомаджията не му е известно. Нали знаеш, че във всяка информация, колкото и невероятна да звучи, има поне малко истина.
Не казвам че лъжеш веDiman написа:
Тоци, това което ти разказах не е моя измислица, а информация от сериозен човек и мой много голям приятел. Името на сомаджията не му е известно. Нали знаеш, че във всяка информация, колкото и невероятна да звучи, има поне малко истина.

OK. Скоро ще имаш подробна информация на лични.
Ивито се разцепи откъм сом
След петнайстия,спрях да ги броя

- Don4o_62
- учете се от него
Ицооо къде пак забегна
,скука голяма
търся ситен шмиргел да си наточа куките
,ама вече не знам,само тройки или само единици за монтаж,че на двето не ще,то не че и на другите ще щте де 

търся ситен шмиргел да си наточа куките

- Don4o_62
- учете се от него
значи е събрал матерял да пише по време на забранатаyankosan написа:Ивито се разцепи откъм сомСлед петнайстия,спрях да ги броя
![]()