Риболов около Видин

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
Аватар
GODzillata
и господ не е толокова добър

Re: Риболов около Видин

Мнение от GODzillata »

nai dobriq написа:към плиткото или не знаеш
Да.
На риба - като на война! Fish'n'chicks! :mrgreen:
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...Изображение
Аватар
azareus
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от azareus »

И на Кула казаха, че каракудата е тръгнала на торен и земен червей.
"Основен недостатък на човека е, че не предвижда буря, когато времето е хубаво..." /Макиавели/
Аватар
ILEGAL
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от ILEGAL »

Имам инфо от един приятел за Дреновец. Направил е доста силен риболов на шаранчета около кило, наскубал е десетина. :D
nelkako
новобранец
новобранец

Мнение от nelkako »

Другата седмица съм във Видин командировка. Язовира на Кула го познавам добре и се надявам да има резултат с платиките и каракудите там. Всеки път като ходя там оставам доволен, наистина язовира държи доста риба. Обикновено ловя от страната на гр. Кула в залива до стената, но сега ще пробвам и от страната на устието.
Аватар
GODzillata

Мнение от GODzillata »

След гребната нагоре вадят промишлено малки шаранчета по педя и ги прибират!!! :axe: :axe: :axe:
На риба - като на война! Fish'n'chicks! :mrgreen:
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...Изображение
Аватар
azareus
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от azareus »

GODzillata написа:След гребната нагоре вадят промишлено малки шаранчета по педя и ги прибират!!! :axe: :axe: :axe:
Лично бях свидетел как хора обясняващи ми колко големи рибари, щекари, платформаджий и не знам си какви още са, да го правят. Смешна история... с тоя 300 грама шаран ли ще се нахранят бе техната майка селска?
"Основен недостатък на човека е, че не предвижда буря, когато времето е хубаво..." /Макиавели/
Аватар
azareus
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от azareus »

nelkako написа:Другата седмица съм във Видин командировка. Язовира на Кула го познавам добре и се надявам да има резултат с платиките и каракудите там. Всеки път като ходя там оставам доволен, наистина язовира държи доста риба. Обикновено ловя от страната на гр. Кула в залива до стената, но сега ще пробвам и от страната на устието.
Платиките доста се изгубиха, но каракудата е тръгнала на земен и торен. Успех и да споделиш как е бил риболова. Аз в неделя мисля да се пусна или до там или до Полетковци.
Аватар
azareus
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от azareus »

Каква е ситуацията със Скомля сега? Някой ходил ли е скоро да сподели цена, какво, колко и как ? По кой път е по-добре да се мине също? :)
Аватар
azareus
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от azareus »

nelkako написа:Другата седмица съм във Видин командировка. Язовира на Кула го познавам добре и се надявам да има резултат с платиките и каракудите там. Всеки път като ходя там оставам доволен, наистина язовира държи доста риба. Обикновено ловя от страната на гр. Кула в залива до стената, но сега ще пробвам и от страната на устието.
Днес бях на яз.Полетковци, минах и до яз.Кула. На Полетковци няма никакъв признак на живот във водата (полетковският ръкав в плиткото), а на Кула скубят слънчаци и по някой заблуден костур.
drebens
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от drebens »

Я каква хитра тема.Къде съм спал досега?
nelkako
новобранец
новобранец

Мнение от nelkako »

Днес на яз.Кула от страната на устието много вятър, слънчаци и прозрачни костурчета. Нивото на водата е много ниско, водорасли над дъното и накрая корморани по сухите дървета, стърчащи от водата. Този наистина хубав язовир държи разнообразни видове риба, но има нужда единствено от БЯЛ АМУР. Местните риболовци знаят за какво говоря. Утре обекта е яз.Полетковци съвместно с Мариан от рибарския магазин.
ivandespotov
новобранец
новобранец

Мнение от ivandespotov »

nelkako написа:Днес на яз.Кула от страната на устието много вятър, слънчаци и прозрачни костурчета. Нивото на водата е много ниско, водорасли над дъното и накрая корморани по сухите дървета, стърчащи от водата. Този наистина хубав язовир държи разнообразни видове риба, но има нужда единствено от БЯЛ АМУР. Местните риболовци знаят за какво говоря. Утре обекта е яз.Полетковци съвместно с Мариан от рибарския магазин.
Кво стана, не пишеш за излета с Мариан, май сте били полукапо! Така поне се чува по града. Айде другия път повече!
nelkako
новобранец
новобранец

Мнение от nelkako »

Аз направо изпих едно голямо капучино. Вчера на Кула имаше някакъв риболов, но не това което трябва да бъде.
asencvetichev
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от asencvetichev »

някакво инфо за Кула от изминалите дни...как е таранката?
nai dobriq
новобранец
новобранец

Мнение от nai dobriq »

колеги инфо за кула
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”