Къде се намирам:
Направи си сам
Как да си поправя или направя...?
naRiba.com

Форум

Методът на Zlak
Модератор: emo vasilev
Такава тел няма.Има арматурно желязоgenoty4 написа:"6. От 8 мм. неръждаема тел (от мосю Бриколаж) правя скелета... "
Не е ли малко дебеличка тая тел.
Иначе, много добре е изяснен методът.

„Големият проблем с тъпите копелета е, че те са толкова тъпи, че не могат да повярват, че човек може да бъде умен”. Вонегът!

Марко ти ме уби! Досега смятах, че ръчната изработка на воблери е пълна глупост (съдейки по тези, които съм виждал), но явно дълбоко съм се лъгал. Знам за какво става въпрос (преди много време бях републикански шампион по ракетомоделизъм) и съм наясно колко сръчност, прецизност и търпение са нужни за да се постигне високо качество на подобно изделие. Урока ти е страхотен и смятам да си направя няколко воблера, въпреки че мога да ги използвам само като ключодържатели.
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
дотук добре..дотук прекрасно
евала на бай марко и господин злати
ама никьде не прочетох някоя самопохвала ЛОВЯТ ЛИ,че да знам-да се захващам ли и аз
тьй,като преди сам си правех дьнните блесни и отлично знам колко тегав е тоя вид труд,та за това питам-не от куртоазия 

"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
- майсторчето страхил
- сериозен играч
Заглавие: Методът на Zlak
Колеги правенето на сомоделки си е гимнастика на мозъка.Незнам вие как го разбирате но според мен човек трябва да разкършва мозъка си.Аз лично за 6-7 год. съм направил поне 30-40 самоделни воблера.От тях са тръгнали 10-15 ама продължавам.Тези които не тръгнат си ги кача като новогодишна украса.Общо взето е като улова ми на скобар чиста случайност.
НЕ БОЙТЕ СЕ,ТОВА СЪМ АЗ