Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Сладководен Риболов
naRiba.com

Форум

Показно на язовир Кула!
Модератор: bobopeli
- dzigy
- научил се да хвърля
Показно на язовир Кула!
Здравейте риболовци!
На 05.04.2014 г. отидох на язовир Кула - плитката част. Рибата скачаше - таранки и уклейчета. Поцепих се да хващам слънчак. До мен дойде бай Данчо и ми направи показното. Хвърляше навътре и на малка дълбочина - около метър. Даваше на бял и на торен, без захранка. Използваше голям ваглер. Даже в началото мислех, че само плаши рибата, но майстора си е майстор. Съжалявам единствено, че не успях да видя постройката на линията.
На 05.04.2014 г. отидох на язовир Кула - плитката част. Рибата скачаше - таранки и уклейчета. Поцепих се да хващам слънчак. До мен дойде бай Данчо и ми направи показното. Хвърляше навътре и на малка дълбочина - около метър. Даваше на бял и на торен, без захранка. Използваше голям ваглер. Даже в началото мислех, че само плаши рибата, но майстора си е майстор. Съжалявам единствено, че не успях да видя постройката на линията.
- azareus
- ще става разбирач
Re: Показно на язовир Кула!
Бай Данчо е стара лисица. Знае ги нещата. 

"Основен недостатък на човека е, че не предвижда буря, когато времето е хубаво..." /Макиавели/
-
- разбира нещата
а ,ако ти каже на какво лови и какъв е монтажа,рибата ли ще му изловиш
.такива много ги
"обичам",бахти кавалите ,темерути.

ВАСИЛ ЛЕВСКИ: "...Ако допуснете утре, когато сте вече свободни да ви управляват днешните турски мекерета и разните му лихвари и чорбаджии, които и днес ви грабят най-безжалостно, то по-добре да си останем под сянката на султана....."
-
- новобранец
когато незнаеш снимаш и ги почваш
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Дръж се за Бай Данчо, човек ще станеш! 

- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
- dzigy
- научил се да хвърля
Данчо беше достатъчно толерантен. Позволи ми да ползвам неговата стръв. Не е темерут човека, просто аз съм за бой, че не го попитах.