Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Риболовни такъми
naRiba.com

Форум

Моля за съвет
Модератор: sapuna
- велчев62
- ще става разбирач
Моля за съвет
Колеги искам да попитам за макара със сигнализатор
Виждал съм по водоемите като пищят при калване и при поставянето на пръта след замятане докато се направи настройката
Не съм запознат достатъчно затова искам вашето мнение
Вижда ми се наистина ефикасно,защото няма поставяне на звънчета или допълнителни сигнализатори за кълване,а при удар направо засичаш
Ако сте запознати моля споделете и дали им се вдига цената повече отколкото е необходимо заради тази екстра
Благодаря ви предварително и утре ще разгледам темата,защото сега отивам на банкет заради днешния празник ТРИФОН ЗАРЕЗАН
Виждал съм по водоемите като пищят при калване и при поставянето на пръта след замятане докато се направи настройката
Не съм запознат достатъчно затова искам вашето мнение
Вижда ми се наистина ефикасно,защото няма поставяне на звънчета или допълнителни сигнализатори за кълване,а при удар направо засичаш
Ако сте запознати моля споделете и дали им се вдига цената повече отколкото е необходимо заради тази екстра
Благодаря ви предварително и утре ще разгледам темата,защото сега отивам на банкет заради днешния празник ТРИФОН ЗАРЕЗАН
- Виктор71
- ще става разбирач
ДОри и не съм чувал. за макара с вграден сигнализанор. по принцип има едни малки джаджи който се слагат на самата пръчка малко над макарата и опъват кордата такаче при удар се само засича и издава звук но дали са такива незнам .. иначе струваха към 5..8.лв .ще попитам тук там ..
Бъдете здрави за риболов
- alcora
- сериозен играч
- Обратна връзка:
тези за които говориш са тихички и доста често си писукат самиВиктор71 написа:ДОри и не съм чувал. за макара с вграден сигнализанор. по принцип има едни малки джаджи който се слагат на самата пръчка малко над макарата и опъват кордата такаче при удар се само засича и издава звук но дали са такива незнам .. иначе струваха към 5..8.лв .ще попитам тук там ..

имам няколко бройки от тях но много одавна не ги използвам
а иначе и аз съм чувал за такива макари с вграден сигнализатор !
за сажаление още не съм ги виждал на живо

Как така се самозасича? Можеш ли да я пообясниш по -подробно тази джаджа - устройство или принцип на действие.Виктор71 написа:ДОри и не съм чувал. за макара с вграден сигнализанор. по принцип има едни малки джаджи който се слагат на самата пръчка малко над макарата и опъват кордата такаче при удар се само засича и издава звук но дали са такива незнам .. иначе струваха към 5..8.лв .ще попитам тук там ..
Не се подлъгвайте по разни такива "изобретения"! Макарата си е макара, електронният сигнализатор е друга част от оборудването и е съчетан с родпода или стойката. Най добре е всичко да ви е марково и по единично, както казва моето другарче Марко Поло 

Мъдете здрави,
па другото ще се оправи!
Риболовна академия "Негован"
па другото ще се оправи!
Риболовна академия "Негован"
Re: Моля за съвет
можели някои да ми даде саит в които се продават рибарски такъми на browning
Re: Моля за съвет
а за макарите със сигнализатор-
не ти трябват ем разваля одоволствието хем са много скъпи не ти трябват
не ти трябват ем разваля одоволствието хем са много скъпи не ти трябват