Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

яз.СУШИЦА
Re: яз.СУШИЦА
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=31&t=13529 ето го резултата от сушица. 

Мечката се мие,чисти във потоците сребристи. Има ли за тебе пречка , да постъпваш като мечка?
кофти късмет колеги тъкмо се надявах да ме зарадвате с някоя информация 

Дали е разрешен язовира
Не мога да повярвам,че има толкова неграмотни хора.Колега,колега...убиваш ми желанието да чета форума,честно!Резил
- Mr.Fish
- научил се да хвърля
За всички видове уловена риба ли се плаща или само определени?
Таксата 5 кинта за 1 въдица ли е или за 2?
Таксата 5 кинта за 1 въдица ли е или за 2?
За Отечеството работя, байо! Кажи ти мойте и аз твоите кривини, па да се поправим и всички да вървим наедно. Дякон Игнатий
- mladenski76
- новобранец
Здравейте колеги.
Днес на язовир Сушица, на доста вида стръв и на перо и на дъно, един единствен екземпляр, една пъстърва около 400гр и това си беше.
Може би още е студено и за това, но на Гергьовден сме там тайфата за два дни на полицейската вила и се надявам да даде своето тогава.
Иначе като за сефте тази година добре, много беше вкусна пастървата. Да не ви изглежда, че рибката е малка, просто аз съм много голям 170кг. и нагоре

Днес на язовир Сушица, на доста вида стръв и на перо и на дъно, един единствен екземпляр, една пъстърва около 400гр и това си беше.
Може би още е студено и за това, но на Гергьовден сме там тайфата за два дни на полицейската вила и се надявам да даде своето тогава.
Иначе като за сефте тази година добре, много беше вкусна пастървата. Да не ви изглежда, че рибката е малка, просто аз съм много голям 170кг. и нагоре