Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Стръв и захранка
naRiba.com

Форум

Стръв в Търново и Горна Оряховица???
Модератор: Paublo_Eskobar
- Fisherman66
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Стръв в Търново и Горна Оряховица???
Дорогие друзя.... някой ще ли даде инфо откъде мога да си закупя качествена стръв от В.Търново (а по-добре от Горна Оряховица)? ... не ми се мъкне чак от София, пък и един ден трябва да виси напразно в колата ...
... ша ми пукясат глистите (и рибетата) ...
Мерси предварителната!

Мерси предварителната!

- Fisherman66
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
ИВО ШТУКАРЯ... HELP!
Иво, брачед... кажи адрез на стръв у Горна?
Може и да ги знаеш колега, но все пак да напиша - в Търново са ми известни магазините дето са струпани на улицата под Искра (Стон и около него) и на беляковско шосе. За малки рибки пробвай на рибния магазин до пазара (в началото на една улица дето слиза надолу към ул. Мармарлийска). Дано съм помогнал.
- Fisherman66
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
- Fisherman66
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Бинго, мерси ти ногу за информацията .... ще го преслушам и тоз магазин 
Между другото от един магазин в Горна каката ми купи разкошен телескоп за Р.Д.! .... 4.2, карбон, корк-дръшка, лек и приятен... много съм му доволен!... Тва магазинче се намира срещу Тиролията в един бивш гараж. ... ма там май не продават стръф!?

Между другото от един магазин в Горна каката ми купи разкошен телескоп за Р.Д.! .... 4.2, карбон, корк-дръшка, лек и приятен... много съм му доволен!... Тва магазинче се намира срещу Тиролията в един бивш гараж. ... ма там май не продават стръф!?