Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?
Модератор: dantho.mihov
Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?
Бaaaaaси,кокони ли шa стaвaте ,тa сa втaлявaте
Туй не яж,онуй не пий ........ :
Косми от ушите и носa ви нa кичури шa тръгнaт,
веждите кaт нa орaнгутaни и шкембетaтa под
пъпa шa виснaт.Петдесетaкa гоните,мъдятa и те
до коленете шa виснaт

Туй не яж,онуй не пий ........ :

Косми от ушите и носa ви нa кичури шa тръгнaт,
веждите кaт нa орaнгутaни и шкембетaтa под
пъпa шa виснaт.Петдесетaкa гоните,мъдятa и те
до коленете шa виснaт

МОЖЕШ ДА ИЗВАДИШ ЧОВЕК ОТ КАЛТА,
НО НЕ МОЖЕШ ДА ИЗВАДИШ КАЛТА ОТ ЧОВЕК !
А гена къде оставяте ,гена
Дядо ,баба ,мама ,тате и т.н.цялата фамилия бяха а и все още живите са по около 70-75 кг.Аз-също.Хапвам и пийвам на воля ,по@бвам кога мога
,не прекалявам и с работата и те така 

- Вуйчо-Ваньо
- сериозен играч
Къв ген бе,братче?Баща ми е на 74 години,1,70м висок и тежи 75 кг.

Те кво зърнах в нета
Животът е болест, която завършва с летален край. Всичко на този свят е вредно. В случая ако не искате да ви се развали черният дроб, то просто не трябва да го използвате! Лошото на този план е, че трябва да се живее, нали?
Аз съм един напълно пристрастен човек. Отначало се пристрастих към въздуха. Мръсен, чист, сив или прозрачен - въздуха е нещо, без което не мога. Същото мога да кажа и за водата. Независимо дали е чиста, кална, в бира или сок - мисля, че съм напълно пристрастен към нея.
Пристрастен съм и към спагети, пица, кюфтета, кърначета, картофки, семки и бонбонки. Пристрастен съм към хубавата зелена природа, към изучаване на новостите в математиката и информатиката, животните и изобщо към всичко, което е хубаво, красиво или просто ми харесва. Затова съм пристрастен и към бирата!
Както пише в цитираната статия - сядам си вкъщи след тежък работен ден и си отварям биричка. Тя ме релаксира и се чувствам много по-добре. Защо не? Да не би да е по-добре за мен да седна вкъщи след тежък работен ден и да се чувствам зле? Може би така да бъде цял дългогодишен здравословен живот?
Да факт е, че има алкохолици. Някои хора се пристрастяват в истинския смисъл на думата и алкохола обсебва живота им. В много по-голяма степен това важи за наркотиците. На тези хора бирата не им носи удоволствието, както го носи на мен. Те са болни, а болестта не е хубаво нещо!
Някои хора са болни от астма. За тях въздуха на улицата често е много неподходящ. Това означава ли, че аз не трябва да го дишам?
Някои хора са алергични към пухчета. За някои от тях пухчетата даже са опасни. Аз трябва ли да се пазя от пухчета заради тях?
Някои хора се пристрастяват от бира и увреждат организма си. За тях продължаването на пиене на бира може да бъде пагубно. Това означава ли, че аз не трябва да пия бира?
Живеейки вие във всеки миг рискувате да се разболеете от нещо. Дали съзнателно или несъзнателно - рискът съществува. Може да е рак, спин, малария, треска, обикновен грип или пък алкохолизъм. Болестите никой не ги иска, но оправдано ли е заради тях да не излизате от вкъщи и да живеете в една напълно стерилна среда? Според мен - НЕ!
Призовавам ви - бъдете бохеми! Яжте, пийте и си носете новите дрехи както ви харесва най-много! Ако започнете отсега с лишения, диети и ограничения, то вие се разболявате насилствено сами. Ще го нарека "болестта на неизживения живот".
Живейте както се чувствате най-добре в момента. Живота е една красива градина, от която трябва да откъснете и изядете възможно най-вкусните плодове. Бъдещето ще бъде такова, каквото Господ го е отредил и какъвто ви е бил късмета...

Животът е болест, която завършва с летален край. Всичко на този свят е вредно. В случая ако не искате да ви се развали черният дроб, то просто не трябва да го използвате! Лошото на този план е, че трябва да се живее, нали?
Аз съм един напълно пристрастен човек. Отначало се пристрастих към въздуха. Мръсен, чист, сив или прозрачен - въздуха е нещо, без което не мога. Същото мога да кажа и за водата. Независимо дали е чиста, кална, в бира или сок - мисля, че съм напълно пристрастен към нея.
Пристрастен съм и към спагети, пица, кюфтета, кърначета, картофки, семки и бонбонки. Пристрастен съм към хубавата зелена природа, към изучаване на новостите в математиката и информатиката, животните и изобщо към всичко, което е хубаво, красиво или просто ми харесва. Затова съм пристрастен и към бирата!
Както пише в цитираната статия - сядам си вкъщи след тежък работен ден и си отварям биричка. Тя ме релаксира и се чувствам много по-добре. Защо не? Да не би да е по-добре за мен да седна вкъщи след тежък работен ден и да се чувствам зле? Може би така да бъде цял дългогодишен здравословен живот?
Да факт е, че има алкохолици. Някои хора се пристрастяват в истинския смисъл на думата и алкохола обсебва живота им. В много по-голяма степен това важи за наркотиците. На тези хора бирата не им носи удоволствието, както го носи на мен. Те са болни, а болестта не е хубаво нещо!
Някои хора са болни от астма. За тях въздуха на улицата често е много неподходящ. Това означава ли, че аз не трябва да го дишам?
Някои хора са алергични към пухчета. За някои от тях пухчетата даже са опасни. Аз трябва ли да се пазя от пухчета заради тях?
Някои хора се пристрастяват от бира и увреждат организма си. За тях продължаването на пиене на бира може да бъде пагубно. Това означава ли, че аз не трябва да пия бира?
Живеейки вие във всеки миг рискувате да се разболеете от нещо. Дали съзнателно или несъзнателно - рискът съществува. Може да е рак, спин, малария, треска, обикновен грип или пък алкохолизъм. Болестите никой не ги иска, но оправдано ли е заради тях да не излизате от вкъщи и да живеете в една напълно стерилна среда? Според мен - НЕ!
Призовавам ви - бъдете бохеми! Яжте, пийте и си носете новите дрехи както ви харесва най-много! Ако започнете отсега с лишения, диети и ограничения, то вие се разболявате насилствено сами. Ще го нарека "болестта на неизживения живот".
Живейте както се чувствате най-добре в момента. Живота е една красива градина, от която трябва да откъснете и изядете възможно най-вкусните плодове. Бъдещето ще бъде такова, каквото Господ го е отредил и какъвто ви е бил късмета...
- Вуйчо-Ваньо
- сериозен играч
Абсолютхо вярно на 100 %.Ич не ми пука дали изглеждам като манекен или не,ама пустите килца много тежат бе.Та за това ми се иска да сваля някой и друг килограм,не за друго.

Еее ,вуйчо Ваньо ,всяко правило си има и изключения,нали така.
Май дойде време да споменем Лао ДзъВуйчо-Ваньо написа:Абсолютхо вярно на 100 %.Ич не ми пука дали изглеждам като манекен или не,ама пустите килца много тежат бе.Та за това ми се иска да сваля някой и друг килограм,не за друго.
"Когато дебелите станат мършави, мършавите отдавна ще са измрели." Лао Дзъ

Не , току-що си направих личен албум в галериятаИлаш написа:Бaaaaaси,кокони ли шa стaвaте ,тa сa втaлявaте![]()

Глас в пустиня
То поне Павката или Митев да бяха написали нещо от рода на
,,Ще те оторизирам аз тебе , ма изчакай малко , щот сме заети в момента ,,
А то ни дума , ни вопъл , ни стон ... 

- GODzillata
- и господ не е толокова добър
Павката определено е зает и не е в БГ в момента, та най-добре си пусни запитване към Барута или Фиксер.
На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

Триaсе,кaт нaтиснaх Профил зa тебе излизaше.Trias написа: Не , току-що си направих личен албум в галериятаИ въпреки това , като пусна прикачен файл па ми излиза , че не съм оторизиран
Кво да правя ? Помощ
.....нямa тaкъв потребител..... и бях писaл в темaтa
Сегa излизaш , че не си оторизирaн

Нещо не е у ред,дa не си от друго измерение

Фърляй сa нa килимчето и ся моли нa гурурто
дa тa оторизирвa.Мa не го беше включил в
клaсaциятa - немaше го демек у челнaтa
тройкa , тa ся моли здрaво.

- G.Petkov
Ще споделя, разбира се !Vid написа: Къде тВа място??
Време е да те пратя на Хасковските минерални бани за да разбереш кВо е минерална вода- ... Повярвай ми, че само след 3 деня топене, ставите ми станаха... "меки" и болката изчезна.....
...... но е крайно противопоказна за хора с високо кръвно и сърдечни проблеми.
Беше малко екзотично пътуване, ама готино

А иначе - да, това е ефекта, изчезват болките в ставите, възпалените сухожилия, стари травми по костите и прочие други болежки

Обаче от водата противопоказана за хора със сърдечни проблеми, леко бягам,
Имам някакви притеснения и гледам да внимавам

И като коментар на последните две страници,
Аз лично, гоня шестдесетте

Не пуша и ям всичко !
За съжаление, обаче, намалих пиенето и е@нето

Ама практикувам, все още

Те товa е истински преходникG.Petkov написа: Ама практикувам, все още!

Ся дa въдят рaзни трaверси - туй било вредно,
онуй нездрaвослоно......Бе дедо им трескaл шише
вино със слaнинкa зa мезе , че и един хляб
омaхвaл.Теглил един тигел нa бaбaтa у плевнятa
и сa зaхвaщaл нa рaботa.Сегa по кaнтaри сa кaтерят
и диети кaт девици пaзят , шa живеят с орлите

- G.Petkov
Хареса ми цитата на Лао Дзъ !
Ще го ползвам при удобна възможност
!
Особено в разговори с жени,
Не вярвам, че тази възможност ще закъснее много
!
А имам и едно питане към Вид !!!!!!!!!!!
Прочетох в темата за една река, че мноооого деликатно спомена за свой успех !
Вид,
Сподели и тук, бре
!
Аз като хвана две кила риба и веднага пиша http://www.nariba.com/forum/viewtopic.php?f=135&t=87669" onclick="window.open(this.href);return false;
,
Пък ти доста повече - и нищо не разказа
!
Ще го ползвам при удобна възможност

Особено в разговори с жени,
Не вярвам, че тази възможност ще закъснее много

А имам и едно питане към Вид !!!!!!!!!!!
Вид,
Сподели и тук, бре

Аз като хвана две кила риба и веднага пиша http://www.nariba.com/forum/viewtopic.php?f=135&t=87669" onclick="window.open(this.href);return false;

Пък ти доста повече - и нищо не разказа

- Vid
- кандидат преподавател
Баце, не помня за коя река съм споменал? В кое мнение, подсети ме де...G.Petkov написа: А имам и едно питане към Вид !!!!!!!!!!!
Вид,
Сподели и тук, бре!
Аз като хвана две кила риба и веднага пиша http://www.nariba.com/forum/viewtopic.php?f=135&t=87669" onclick="window.open(this.href);return false;,
Пък ти доста повече - и нищо не разказа!
Инак, в момента съм на вегетарианска сбирка в Царево. Т.е. жената е, а аз си седЪ в ресторанта на хотела с лаптопа и менкам ракии и салати.
Днес направих един неуспешен риболов по река Велека, който завърши трагично за мен след като паднах в реката. Водата е много студена и трябваше да съблека дрехите за да се топля на парното в колата..., после гранична полиция ме "изхващаха" по долни гащи, щот нямах втори чифт сухи

Ето едно 10 кг. сомче от миналия ден по Марица:

Късметът е пресечната точка на предварителната подготовка и шанса.
Сенека
Сенека