Накъде около Плевен?

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
gergi762
разбира нещата
разбира нещата

Re: Накъде около Плевен?

Мнение от gergi762 »

Може би заедно с бидона и водата в него да има тон :lol:
Остави само стъпки
ssiliev
новобранец
новобранец

Мнение от ssiliev »

caretohristov написа:
На Горни Дъбник вчера пак е пускан шаран и амур.Общо количество 1 тон!

Колега,да не бъркаш дините и доматите с амури и шарани .
Герги 762, шаранчета са пуснати, но амурчетата са поредната лъжа . Поне някоя снимка да бяха пуснали. Миналата година имаше някоя , друга снимка , която направихме и пуснахме. На първото зарибяване Кожухаров разправяше за някакви 6000 амури, които били пуснати в язовира, но само на приказки. Който подписва протоколите си носи отговорността.Темата е безкрайна и няма смисъл да се коментира повече. Всичко зависи от Иван Кожухаров /петролния бос /.
Поздрави !
EL_Ninhooo
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от EL_Ninhooo »

http://plevenzapleven.bg/blog/2014/04/1 ... %85-26158/" onclick="window.open(this.href);return false;
ssiliev
новобранец
новобранец

Мнение от ssiliev »

Колега , на тази снимка никъде не се виждат амурчета. Покажи да видим амурчета.

Поздрави!
EL_Ninhooo
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от EL_Ninhooo »

Аз не казвам, че има амурчета. Просто пост-вам статията. Някой беше споменал, че никъде не е отразено. Също така, като гледам баничарката, с която е превозен зарибителния материал - дано да са направили няколко курса, защото тази баничарка по смъртно не може да натовари един тон риба + водата.
EL_Ninhooo
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от EL_Ninhooo »

В събота на Табакоия - времето беше доста променливо (не само на Табаковия :)), две-три таранки на мача, едно шаранче излезе на фидер, за да сефтоса новия такъм :drinkers: . В неделя - дребни таранки на мача, на дистанция 10-15м.
Аватар
Alucard
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Alucard »

Днес на Дъбника платички,бабушки,1-2 костура и попчета царички :)
От 10 до 14ч ме валя поне 15 пъти :) и ветреца стана кофти,но хванах някоя и друга рибка :)
Хвърлях на дъно с кошничка за фиидер :) по-добрата стръв при мен беше торния :) емии това е от мен :)
Весели празници ;)
Нещът ма все едри.
Неще,неще па спре.
zaribeniq
фен клуб-скобар

Мнение от zaribeniq »

Кой от двата язовира в Кайлъка го наричат Тотлебенов вал? Малкия или големия?
Аватар
panddov
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от panddov »

zaribeniq написа:Кой от двата язовира в Кайлъка го наричат Тотлебенов вал? Малкия или големия?
Малкия,но доколкото знам е под аренда и трябва карта .и кой знае дали оставиха риба "стопаните"на водоема!
maverini
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от maverini »

Днес на стрелбището КАПО само орки ''слънчаци'' ма поне времето беше хубаво.Имаше доста хора и всички бяха с улов горе долу като моя.На голямото имаше и шаранджий и само един карп около два килограма.
Аватар
freeman.bg
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от freeman.bg »

panddov написа:
zaribeniq написа:Кой от двата язовира в Кайлъка го наричат Тотлебенов вал? Малкия или големия?
Малкия,но доколкото знам е под аренда и трябва карта .и кой знае дали оставиха риба "стопаните"на водоема!
Аз ходих пред 2 седмици да джигосвам там и за 2дни извадих 5 скъсани линии с по две огромни 3-ки и олово. Щом си позволяват да дарачат значи едва ли е под аренда. Лично аз 2 години си вадя карта, но тая няма да си извадя, защото нито го зарибяват, нито го пазят. Да заповядат да ми иска карта. Тея номера на сдружението могат да минават на шибаното Стрелбище, но тук няма да им мине номера. Големия язовир оня дет го стопанисва си го тараши с мрежи но поне дава на хората даси ловкат щом имат мерак без никви такси.
Аватар
batvanko1
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от batvanko1 »

"Големия язовир оня дет го стопанисва си го тараши с мрежи но поне дава на хората да си ловкат щом имат мерак без никви такси."

Големия язовир на Кайлъка ли имаш в предвид ? Веднъж като ходих имаше двама в една каравана, единият се представи за арендатор и искаше 5лв. на човек, на риболов. Това беше миналата година де, от тогава не пристъпих повече. Сега да са се променили нещата ?
Рибата винаги е била активна или вчера или днес, но на друго място.
Аватар
panddov
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от panddov »

И двата кайлъшки язовира си бяха свободни и имаше си някъкъв риболов,но със смяната на кмета и общинарите станаха с неуточнен статут.....хем са под аренда ,хем не са :lol: Така е и с Мъртвата долина,така е и на много други места....Едва ли някои ще даде точен отговор...пък и кого да питаш?
gergi762
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от gergi762 »

Ае пичове,някой знае ли нещо за Писарово баластиерите,били взети от някой и се плащало?
Остави само стъпки
maverini
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от maverini »

gergi762 написа:Ае пичове,някой знае ли нещо за Писарово баластиерите,били взети от някой и се плащало?
Само едната баластриера арендована.Четри лева за ден но има сомо таранка и бабушка със среден размер.
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”