Къде се намирам:
Относно Сайта
Препоръки и Оплаквания
naRiba.com

Форум

Поздравления за новостите по сайта!
Модератор: sapuna
- Garbolino
- разбира нещата
Поздравления за новостите по сайта!
Поздравления за новостите, добавената информация и функционалност. Благодарности за положените усилия, инвестирано време и грижа за форума!
Re: Поздравления за новостите по сайта!
Ако може да се добавят столове и чадъри в темата продава- купува !
Или аз не ги виждам ???
Или аз не ги виждам ???
Докато се усмихнеш и се озабиш.......!
-
- ще става разбирач
Няма как да ги видиш...откакто се обнови раздела "Продава" виж че има 5 неща на кръст дето се продават
Преди това пускаш обява и за деня се пускат още 100 обяви и хиляди неща.Само ще кажа,че преди влизах поне по 10 пъти на ден а сега влизам на 3-4 дена веднъж.БРАВО НА АДМИНИТЕ ЗА ОБНОВЯВАНЕТО
Направо се изсрахте на метеното..........................................................................................................................

- Красимир Атанасов
- учете се от него
Една бърза питанка.
Защо при условие,че има раздел ретро/при макарите/в макари със преден аванс пак е пълно с въпросните?
Защо при условие,че има раздел ретро/при макарите/в макари със преден аванс пак е пълно с въпросните?
И на мен не ми харесва раздел "продава",преди беше добре,сега е отврат 

-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
мда преди търговията вървеше повече от сега. Сега ми се струва в застой
и аз пробвах да продада едни клатушки и никакъв интерес а преди се продаваха за няколко часа
Да не споменавам че не съм си купувал нищо от промените насам, просто обявите са доста по малко. Няма ъпване с цената надолу и т.н.
и аз пробвах да продада едни клатушки и никакъв интерес а преди се продаваха за няколко часа
Да не споменавам че не съм си купувал нищо от промените насам, просто обявите са доста по малко. Няма ъпване с цената надолу и т.н.