Риболов около Пазарджик

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Аватар
Pr0FisheR
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко
Обратна връзка:

Риболов около Пазарджик

Мнение от Pr0FisheR »

Хора каде кълве в момента нещо около Пазарджик , каете , че в Неделя съм на риболов :roll: :roll:
omsi1
новобранец
новобранец

Re: Риболов около Пазарджик

Мнение от omsi1 »

на капитана калве каракуда среден размер сашто и излиза и едра калаве на торен захранка бисквида с шоколад омесена с кьлцан 4ервеи такъм 1.5 плувка кука номер 12 повод номер 12 може и флорокарбон . далбо4ина около 40 см. в раиона на вти4алото наплоткото,,
Аватар
kodek
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от kodek »

за там трябва и билет от "СОКОЛА" иначе не става.
Аватар
geibriel
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от geibriel »

kodek написа:за там трябва и билет от "СОКОЛА" иначе не става.
Колега сиг ли си че и на тоя гьол го искат аз мин год извадих заради състезанието на звъника но никой не провери нито тоя от сдружение сокол нито обикновенния рибарски билет за цялата год :D предполагам че и 100 билета да си извада едва ли някои някога ще ги провери или поне да минат след студения канал по марица да видат как се лови през забраната в реката ама те сиг нз че съществува тая река... :?
Не сме народ
Не сме народ, не сме народ, а мърша,
хора, дето нищо не щат да вършат.
Всичко тежко, всичко мъчно е за нас!
"Аз не зная! Аз не мога!" - общ е глас.
Не сме народ! Не сме народ, а мърша,
пак ще кажа и с това ще да свърша.
1875
Joro_PZ
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Joro_PZ »

На мен пък ми е много интересно това смешно пазарджишко дружество с какво е допринесло за "рибното богатство" и опазването му на "Капитана" :!: :?: . Че то там освен плевелна риба и някой и друг заблуден шаран, какво друго може да се види. Но това си е нещо съвсем нормално за пазарджишките "свободни" водоеми. Дразнещото е, че тия от Сокол, вместо да си траят виновно, продължават нагло да се самоизтъкват :evil: .
Абе на който му се лови каракуда, бабушка и костур и си има редовен билет от ИАРА, да си ходи и да си лови спокойно след забраната... :wink:
Бирата е поредното доказателство, че Бог ни обича и иска да бъдем щастливи.
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”