Разкази за сома от Камилската долина

Модератор: bobopeli

Заключено
Аватар
yankosan
разбира нещата
разбира нещата

Re: Разкази за сома от Камилската долина

Мнение от yankosan »

Пускай,ама в цистерната горе,щото после ще плачкаш без стръв :lol:
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

Тоя път ми дадоха и касова бележка за каракудата.... :mrgreen: .. и я сложих на предната седалка, за да си я запазя. ....и докато се бръснех по време на път и се порязах...и я лепнах на бузата..... :lol:

Компресорче за аквариум някой да е срещал 12V, може и с конектор към запалката на кола....може и без... :mrgreen: :lol:
при зор тука ша е срещата. :evil: :lol: ..http://www.facebook.com/groups/636519234334902
Адмирал-Краси 112kg, 2,56 m
Вицеадмирал-Милко Георгиев 102.5kg, 2,60 m
Контраадмирал- Николай Гълъбов 91.2kg, 2,51 m
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

yankosan написа:Пускай,ама в цистерната горе,щото после ще плачкаш без стръв :lol:
И това съм го намислил - 3 кубика е... :mrgreen: Ама много е дълбока и голямо сакче трябва да си правя...Тя една ли е, кое по-наред... :lol: ...
...по 12 ст. я взех каракудата....и то сербез от 8 до 15 сантима... :mrgreen: , при вас как е? :mrgreen:
при зор тука ша е срещата. :evil: :lol: ..http://www.facebook.com/groups/636519234334902
Аватар
yankosan
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от yankosan »

С едно самоделно кепче ще се справиш :lol:
В рибарските магазини продават компресорчета на батерии,да си превозиш стръвта стават :wink: Продават се и хапчета кислород или замразяваш буци лед и през час пускаш в кофата :wink: Така съм си карал стръв при 40градуса няколко часа :wink:
Каракудите при нас са 15ст.без оглед на размера,има и за пържене(когато има) :lol: :lol:
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

Е значи, не са ме минали... :lol: ..
Абе аз казах, че ще си правя "Стръв...ник"...., ама като отидох и една глутница вълци беше отнесла едно агнете на козаря. :lol:
Добре че им убиха мъжкаря ...и на другия ден още 5 овце валат му връщат...брей...мафиотска му работа. :wink: :lol:
Ха да убиват още мъжкари де.... :wink:
Един смелчак отде в четвъртък на гюме....той настина, ама вълците не.. :lol: ...още едно яре го отнесе в голямото дере.... :lol:
И те такооуз... :lol:
ribata402
новобранец
новобранец

Мнение от ribata402 »

yankosan написа:А,да,после трябва да делим по равно :lol: :lol: :lol: :wink:
Там нямаше хващане на риби за стръв,каквото си занесох товае :( Закачах една каракуда 500-600
гр.два пъти и пак я хаят :idea:
-За "моралистите",ако се обадят :axe: Взехме Пет риби на четири човека,другите гоу-хоум :D
Лично видях ,тропачи хвалеики се с улов на сом..Колкото двулитрова бутилка вързан на въже за слон..Дано им приседне,кинта да не видят ,хаир също..И жените им да ги направят най големите рогоносци..Дееееба и боклуците.
Аватар
yankosan
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от yankosan »

Що не им клъцна въженцата :? А оная история имаше ли продължение :roll:
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

ribata402 написа:...............

Лично видях ,тропачи хвалеики се с улов на сом..Колкото двулитрова бутилка вързан на въже за слон..Дано им приседне,кинта да не видят ,хаир също..И жените им да ги направят най големите рогоносци..Дееееба и боклуците.
:lol: :lol: :lol:

Аз защо влизам с трилитровка... :lol: ...имам и една десятка за резерва...по фи-то ще си ги мериме... :lol:
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

- Риба..., ти ли беше към 12 ч. Неделя на Цимбала Юг с Al 445...., много тънък ми изглеждаше... :lol: ......явно не си бил ти... :wink: .Разменихме няколко приказки за времето и то се развилня.... :lol:

P.S. ..Двама бяхте де... :wink: ., че кой пътува самичък освен мен .........ей.....'къв звук вадех от водата при вълни от които избягахте.. :lol: ..питаш ли ме на тихо, колко ми е зор..... :lol: :lol:
Аватар
Don4o_62
учете се от него
учете се от него

Мнение от Don4o_62 »

Ицо,търси 2 бубинки на 12 в.или от какво може да се намерят а от мен помпичките за въздух и ще спретнем нещо за подаване на въздух при пренос на стръв
Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти :mrgreen:
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

yankosan написа:.............
В рибарските магазини продават компресорчета на батерии,да си превозиш стръвта стават :wink: Продават се и хапчета кислород или замразяваш буци лед и през час пускаш в кофата :wink: Така съм си карал стръв при 40градуса няколко часа :wink:
..........:lol:
Намерих няколко модела подходящи за 4-5 лева :mrgreen:

http://zoomagazin.eu/bg/kategorii-stran ... ri-694/p-1" onclick="window.open(this.href);return false;
ribata402
новобранец
новобранец

Мнение от ribata402 »

yco написа:- Риба..., ти ли беше към 12 ч. Неделя на Цимбала Юг с Al 445...., много тънък ми изглеждаше... :lol: ......явно не си бил ти... :wink: .Разменихме няколко приказки за времето и то се развилня.... :lol:

P.S. ..Двама бяхте де... :wink: ., че кой пътува самичък освен мен .........ей.....'къв звук вадех от водата при вълни от които избягахте.. :lol: ..питаш ли ме на тихо, колко ми е зор..... :lol: :lol:
Хаааха правилно си преценил ,че много тънък съм ти се видял.Заедно бяхме с тях на бивак,аз доидох по късно на цимбала ,врътнах малко и се върнах към .Лика гьол...
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Diman написа:
Troli Rapala написа:...Димане,ти си в крайна сметка Бомбето дет се сваля на Емо-"истината"...
Щях да кажа, че не си у ред, но няма да го направя. Чрез форумите не можеш да разбереш характера на един човек и това на какво е способен. Защото не си го видял в РЕАЛНА ситуация. Тук можем да си говорим всичко и да се правим на какво ли не. Аз лично ще те оценя само и единствено когато те видя закачен за товарния влак. В този момент ти ще покажеш истинската си същност. Както го направи ...нали, адреналина го направи смешен. В такива моменти аз съм гьон. Познавам се - не ми трепва окото. Невероятно, за емоционална личност като мен. Но е факт. Ти това няма как да го знаеш, защото не ме познаваш. Само ми четеш кирилицата. Тъпо е, да анализираш хората по техния правопис. За майтап- може.
Когато намирам за необходимо да се извиня на някого за нещо, го правя винаги :!: Може да съм гьон, но не съм дебил.
Димане,как и да го увърташ не можеш да избягаш от факта,че ме нарече "Бомбе" в което влагаш подигравателен смисъл=защото си "фурашка" по душа и нема как да го скриеш,нищо
че не съм квалифициран психолог! :wink: :mrgreen: Аз "товарния влак" го закачам всека година по няколко пъти и ми е ясна играта в най-малките детайли,но пак се намира нещо ново,което да ме държи в напрежение! :rolleyes: Ти обаче си верваш,че си "печен" и "твърд" преди да си се сварил на сомския огин? :roll: :shock: :cry: :mrgreen: Сори,но за мен си Гринго и просто си пишеш празни думи без значение и смисъл! :cry: Моя син на 11годинки всеки ден ми обяснява какъв мъж е,и колко е по-хитър и тарикат от мен,но все не му се получава и го мачкам кат чесън! :mrgreen: Та не казвай "Я" преди "А",че боли и без интернет-психолог! :wink: За теб много неща са тъпи,защото ти липсват познания,но има хора които по фанелката могат да ти разкажат,каква попара сърбаш сутрин на гьола преди кльонкане и дали си кърмен 5години! :shock: :wink: Та дай Факти и нищо повече за своето хладнокръвие при улов на трофеен сом или ще си останеш обикновен Гьон! :mrgreen: :wink: Изборът си е твой,а Троли просто ти помага! :drinkers:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Та не ми говори за Смелост или Хладнокръвност,щот ТИ на лъжльото Емо се наведе при лека атака от негова страна,па кво да говориме за Елитна риба,кат тръгне да ти забива и то в продължение на часове? :oops: :cry: :cry: :cry: Вадят се по два начина:С Душа,Сърце и Търпение на фин такъм или само с Мускули и здрави такъми,та не те разбрах къде ти е силата? :rolleyes: :drinkers:Защото още Древните Гърци са достигнали до анализа,че най-трудно постижимото е в Хармонията между Физика и Разум,та който ги съчетае двете в еднаква степен е Бог! :wink:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Димане,ето го моето "бомбе"! :idea:

Изображение

Изборът е твой:Кой да бъдеш и за какво да се бориш! :wink:

Изображение

Аз съм готов за Битката и след нея! 8)

Изображение

Жената е важна,за да има кой да те оплаче при неуспех!Малко жени са достойни за да оплачат Героя! :idea: :cry:

Изображение

Реалния живот е в пъти по-жесток и драматичен от филма,та смисъла на всичко може да зависи от една Ситуация или Битка с неизвестен край! :idea: :cry: :rolleyes: :drinkers: Само записите ще останат след нас! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Изображение
Заключено

Обратно към “Риболов на кльонк”