Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Специализиран риболов
Риболов от лодка
naRiba.com

Форум

С лодка в морето 2014 - попчета
Модератори: alekst, Димо Михалев, dobria1
- rikitikitavi
- разбира нещата
Re: С лодка в морето 2014 - попчета
Все си мисля, чи ку мъ беши послушъл щеши с едри и средни попове да съ фалиш.И лихнуси де.
Е-книгата "Черноморски риболов"
http://knigite.bg/book.php?pid=268" rel="nofollow" onclick="window.open(this.href);return false;
http://knigite.bg/book.php?pid=268" rel="nofollow" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Ахтопол вадеха само на парагади на мрежи не върви а на чеконта никой не пробва при нас е дълбоко и е студено сега със забраната може някой да пробва на чеконта
Човек е жив докато куфара с такъми е по голям от аптечката
- joromercedes
- научил се да хвърля
Eй , братя южняци , моля за превод -"чеконта " ....VRABCHO1974 написа:Ахтопол .......... може някой да пробва на чеконта

Не отбирам много, но това ще рече, че попа не мърда много-много все още, а само по малко за да се храни, предполагам?VRABCHO1974 написа:...само на парагади на мрежи не върви...
Аматьорски Спининг Клуб "С Брат ми"
-
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
мисля че да не знам ама люляка цъфна а водата е все още студена а попчетата са със празни стомаси друг път като ги чистиш вадиш някоя мидичка или цаца а сега червата им са като найлон прозрачниЗлатев написа:Не отбирам много, но това ще рече, че попа не мърда много-много все още, а само по малко за да се храни, предполагам?VRABCHO1974 написа:...само на парагади на мрежи не върви...
-
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
чеконта или волта - обикновено е стереопор или дъска одрязана като буквата Х съсjoromercedes написа:Eй , братя южняци , моля за превод -"чеконта " ....VRABCHO1974 написа:Ахтопол .......... може някой да пробва на чеконта![]()
навита нанея корда със олово и две или повече куки . Почти изчезващ метод заради практичноста по бързо и по лесно да се работи със макара и пръчка
-
- ще става разбирач
еее да ве Баретата хванал риба - и що само той ,ааа - тоз тарикат май първо се гмурка -пред галата , пред траката оглежда от долу
и атакува от горе
, тъй всеки може ,
а ние по скромните рибари със разните му там сонари GPS и картплотери ходим порим морето и ни риба ни к.......р.
пп. Браво за слуката колега , щом имаш възможност да ходиш честичко за риба - упоритостта ще бъде възнаградена Аз все още не съм изкарал моята лодка от склада , ще минат още 20 дена май - и до тогава кот хванете, хванете..

пп. Браво за слуката колега , щом имаш възможност да ходиш честичко за риба - упоритостта ще бъде възнаградена Аз все още не съм изкарал моята лодка от склада , ще минат още 20 дена май - и до тогава кот хванете, хванете..
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Чееее, при вас сега пускат ли мрежи и парагади ?VRABCHO1974 написа:Ахтопол вадеха само на парагади на мрежи не върви а на чеконта никой не пробва при нас е дълбоко и е студено сега със забраната може някой да пробва на чеконта

Ба си........,аЕ Врабец,сложи по някоя запетайка,че да ти разчета доклада бре.

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
- antivik
- кандидат преподавател
Бачо Киро, вземи преведи на някакъв по-познат език тоз термин за нас сладководните де не сме запознати с морската терминология, че то и във филм съм го чувал, ма к`во значи....КИРО написа:Чееее, при вас сега пускат ли мрежи и парагади ?VRABCHO1974 написа:Ахтопол вадеха само на парагади на мрежи не върви а на чеконта никой не пробва при нас е дълбоко и е студено сега със забраната може някой да пробва на чеконта![]()
Ба си........,аЕ Врабец,сложи по някоя запетайка,че да ти разчета доклада бре.

Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
- rikitikitavi
- разбира нещата
Парагади-километър въже с 1000куки на него. Може и по-късо с по-малко куки.По язовирно му "герим"
Е-книгата "Черноморски риболов"
- antivik
- кандидат преподавател
А-ха, при нас е сара, но е забранено от закона, поне за сладководните де...за морето не знам.
Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
-
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
пускат мрежи целогодишно ама ги оставят по закътаните заливчета и после ги взимат със лодката . Така все на разходка уж ходят а за шамандури слагат джапанки или със джипиеса ги маркират и пускат котвичка на метър от дъното докато ги закачат
-
- научил се да хвърля
ИАРА там не ходят,а гранична и рибарите вечер си пият питиетата заедно.Виждал съм вечер как заграждат с мрежите и водата светва с цветовете на дъгата от ракети.Ами като могат...VRABCHO1974 написа:пускат мрежи целогодишно ама ги оставят по закътаните заливчета и после ги взимат със лодката . Така все на разходка уж ходят а за шамандури слагат джапанки или със джипиеса ги маркират и пускат котвичка на метър от дъното докато ги закачат
- kalin_80
- вече хвърля и на тежко
Колеги някой влизал ли е скоро около Варна за кая, че се чудя утре на къде да хващам с лодката. Може и към Бяла да отпраша, в чуденка съм. 

-
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Ахтопол една лодка пробва за попче но е хванало само 3 попчета . заради големите дълбочини водата е още студена