Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболова около Русе
Модератор: sapuna
Re: Риболова около Русе
Нямаш грижи. Само се обади като акостираш.
Лошото е, че може да съм в сесия, но ще го нагодим някак си.
Лошото е, че може да съм в сесия, но ще го нагодим някак си.
вчера на звънарци разпънати мрежи и пълни лодки с трофейни риби 

Всичката ни работа такава...... 

Някой скоро да е ходил на чифлика ?
Здравейте, някой нещо за Пет Кладенци или Красен?
пет кладенци- много таранka,за майстора шаран и амур 

някой с инфо эа юпер?
- SBANKOV
- ще става разбирач
Една малка подробност, само толстолоб е ваден и то само големите тупани. Шараните и Амура са си вътре.Majestik написа:вчера на звънарци разпънати мрежи и пълни лодки с трофейни риби
Я кажи къде застана, на опашката или към стената, от към селото или от нивите.
Детето в мен продълажва да си играе с кибрит, но – странно – вече иска и пура, и Chivas...
Вчера на Каран върбовка - дребна каракуда на 6-7 метра от брега, която се прехранваше бързо и който заложи на малко храна си хвана риба. Който като мен влезе с хранаи червеи забрадиха яко, но поне научих нещо, рано е все още за питателна храна.
Другият път като прехраниш - сменяш мястотоaspius написа:Вчера на Каран върбовка - дребна каракуда на 6-7 метра от брега, която се прехранваше бързо и който заложи на малко храна си хвана риба. Който като мен влезе с хранаи червеи забрадиха яко, но поне научих нещо, рано е все още за питателна храна.

- миро мачтийм
- вече хвърля и на тежко
http://iara.government.bg/?p=12750" onclick="window.open(this.href);return false;
эа какви амури на эвънаци става въпрос бе колега?SBANKOV написа:Една малка подробност, само толстолоб е ваден и то само големите тупани. Шараните и Амура са си вътре.Majestik написа:вчера на звънарци разпънати мрежи и пълни лодки с трофейни риби
Я кажи къде застана, на опашката или към стената, от към селото или от нивите.

- SBANKOV
- ще става разбирач
Зарибен е с амур през 2012год. така знам, ще проверяваме в началото на май.
Детето в мен продълажва да си играе с кибрит, но – странно – вече иска и пура, и Chivas...
-
- новобранец
Колега ако може би ли споделил каква е таксата и плаща ли се рибатаfisherrs написа:пет кладенци- много таранka,за майстора шаран и амур

На Пет кладенци таксата е 10 лева на рибар,но ако отидеш със семейството си примерно,ще платиш 10 лв. само за теб.Таранката е без пари, има и трофеини по около килограм.Шарана и амура се заплащат по 5лв НА БРОЙКА(независимо от килограмите).Лично аз съм виждал шарани по около 2.5-3.0 кг.,амур не сам виждал да вадят,но се говори за амури по около 3.00 кг.Много приятно местенце е според мен със сенчица и много добра механичка с много вкусна храна.Доста често го посещавам този язовир и го препоръчвам по време на забраната и не само.