Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Платени язовири край Търговище
Модератор: sapuna
Платени язовири край Търговище
Някой може ли да ми каже платени язовири около Търговище? Не успях да открия актуална информация из форума. Благодаря предварително! 

Re: Платени язовири край Търговище
И на мен ще ми е интересно какво ще се случи в тази тема

ПАЗЕТЕ ЧИСТОТА НА ВОДОЕМИТЕ
- super_snake
- научил се да хвърля
На мен ми е интересен аватара на "колегата"

Всеки ден без риболов , е като ден в пустинята без капка вода !!!
- azareus
- ще става разбирач
+1 Стежи месарчето.super_snake написа:На мен ми е интересен аватара на "колегата"![]()
![]()
"Основен недостатък на човека е, че не предвижда буря, когато времето е хубаво..." /Макиавели/
-
- новобранец
http://olx.bg/sporten-ribolov-na-yazovi ... -i45537945" onclick="window.open(this.href);return false;
п.п. смени този аватар
п.п. смени този аватар

- lishev_64
- разбира нещата
На мен ми е интересен аватара на "колегата"![]()
![]()
![]()
.........................................+1 Стежи месарчето.
Е, сега доволни ли сте? След като се изс...те, по-спокойно ли спинкате? Може ли всеки от вас двамка Ви, да обясни на нас, невежите, какво означава аватара на колегата? И какво общо има с навиците и начина на риболов на колегата?
Колега super_snake, ако въобще мога да те нарека "колега", хайде сега да коментираме това:
Какъв ще ти е коментара?
А Ти, "колега" azareus, да беше качил поне една снимчица преди да си позволиш да критикуваш, че да видим колко хуманен риболовец си!
Много модерно стана да сме риболовци зад компа!
НА СЛУКА... И НЕКА БЪДЕМ ЧОВЕЦИ !!!
- миро мачтийм
- вече хвърля и на тежко
Още малко и
Заради такива дървени философи, доста колеги не споделят вече. Ся и аватарите да скрием, и ще стане като в държавен вестник без снимки.

Заради такива дървени философи, доста колеги не споделят вече. Ся и аватарите да скрием, и ще стане като в държавен вестник без снимки.
Аз ли съм глупав или спора ви? Дори не мога да схвана за какво говорите?!
Чий аватар бил тъп, к'ви месарчета... Явно има предистория, понеже не съм редовен във форума.
Както и да е, надявам се все пак някой да ми каже някакви платени язовири край Търговище. Не се отклонявайте от темата...
@yovkata, този го знам, но благодаря все пак.

Както и да е, надявам се все пак някой да ми каже някакви платени язовири край Търговище. Не се отклонявайте от темата...

@yovkata, този го знам, но благодаря все пак.
Е какъв е тоя спортен риболов,а рибата не се заплаща

Явно понятието "спортен риболов" за някой изобщо не им е ясно
Това си е свободен риболов,на арендован водоем

за язовир поляница мога да ви кажа , че един познат е ходил наскоро да пробва за уж за шаран уж било зарибено но нямало и помен от шарани ... но е хванал 3 щуки в последствие от които едната с доста приличен размер над 4кг. Това е някой ако иска да си пробва късмета за нещо хищно е по възможно но не си заслужава за 10 лева според мен и други хора са на същото мнение....
-
- новобранец
Не съм искал да прява каквато и да е реклама на този язовир.Колегата пуснал темата питаше за платено(не спортен риболов
) около Търговище.Отбелязах Поляница само защото е последния пуснат след аренда, НО по край почивните дни си бях по нашия край и се позаинтересувах тук там иииииииии мале мила.
След като е взет под аренда са извадене между 10 и 12 ТОНА риба.
и пуснат 1 тон зарибител дребосък.Колегата е прав за щуките имаги само защото трудно влизат в мрежа.
п.п. поредния хубав язовир на който му разказаха играта тотално за години напред.Никога до сега този язовир не е бил под аренда.

След като е взет под аренда са извадене между 10 и 12 ТОНА риба.

п.п. поредния хубав язовир на който му разказаха играта тотално за години напред.Никога до сега този язовир не е бил под аренда.