Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Спинингов риболов
naRiba.com

Форум

Спининг край Ямбол
Модератори: Павел Иванов, sestrata
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Re: Спининг край Ямбол
Джетро , ако ти прави впечатлени Монев е пуснал и тази снимка :

Айде да го даваме по-полека и да четем , респективно разглеждаме постовете изцяло ?
Аз лично щях да съм първият "оправил" мнението , ако смятах че има нещо нередно в случаят !!!

Айде да го даваме по-полека и да четем , респективно разглеждаме постовете изцяло ?
Аз лично щях да съм първият "оправил" мнението , ако смятах че има нещо нередно в случаят !!!
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Павел Иванов
Vid,ти тъп ли си,или к'во?Vid написа:Така, така Гендо, Я па кат гледам каката, това сомче няма да и стигне даже и за закуска...Monev67 написа:

В тоз гьол,риба няма!
-
- вече хвърля и на тежко
Тази снимка всъщност е част от видеоклип и той е готов за пускане.Аз съм човек с достойнство ...............и ценностна система.За пъстърва не ходя но вчера дадох пари за закупуване на зарибителен материал и съответно пускането му сред природата.Павел Иванов написа:Джетро , ако ти прави впечатлени Монев е пуснал и тази снимка :
Последно промяна от Monev67 на Пет Апр 18, 2014 10:53 am, променено общо 1 път.
-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Пожелавам,много нови риби и репортажи на съпруга,а на каката много здраве и бързо въстановяване сред природата.
П.П........като риболовец,с не много богат опит не виждам нищо нередно в снимките/проява на жестокост към рибите/......така,че нека да снима отново усмихната и видимо щастлива кака/хубавица си е,а пък на млади години е била красавица/ с някоя друга риба.
П.П........като риболовец,с не много богат опит не виждам нищо нередно в снимките/проява на жестокост към рибите/......така,че нека да снима отново усмихната и видимо щастлива кака/хубавица си е,а пък на млади години е била красавица/ с някоя друга риба.
валатът не най-лошото нещо на света
-
- вече хвърля и на тежко
Ето тук много ме беше яд че нямах кеп да ги сложа у торбето -щях да избия поне бензина
Сега сериозно -това видео си заслужава да се види.Според мен на човек който прави такива клипове някак си не му ходи да търмъчи - но нека се изкажат ЕКСПЕРТИТЕ.
http://vbox7.com/play:0d83567faa

http://vbox7.com/play:0d83567faa
Последно промяна от Monev67 на Пет Апр 18, 2014 12:14 pm, променено общо 4 пъти.
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Това хубаво но препоръчвам клипове да се качват в общо достъпни неща от рода на тубето или вибокса , или ако са във фейса да са с опция видими от всички . Аз лично нямам нужда от тях като доказателство , но пък и нямам нужда да се регистрирам във фейса за да ги видя .
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Павел Иванов
Павел Иванов
-
- вече хвърля и на тежко
Благодаря. Поправих го.Павел Иванов написа:Това хубаво но препоръчвам клипове да се качват в общо достъпни неща от рода на тубето или вибокса , или ако са във фейса да са с опция видими от всички . Аз лично нямам нужда от тях като доказателство , но пък и нямам нужда да се регистрирам във фейса за да ги видя .
Много неща ми правят впечатление !
В БГ-стан имаме ОГРОМЕН проблем с "хвани-пусни" !!
След като всички видим видеото, предлагам то да бъде изтрито заедно с постовете след заяждането ми
В пълно очакване съм!!!Monev67 написа:Тази снимка всъщност е част от видеоклип и той е готов за пускане.Аз съм човек с достойнство ...............и ценностна система....
След като всички видим видеото, предлагам то да бъде изтрито заедно с постовете след заяждането ми

-
- вече хвърля и на тежко
JettroniX написа:Много неща ми правят впечатление !В пълно очакване съм!!!Monev67 написа:Тази снимка всъщност е част от видеоклип и той е готов за пускане.Аз съм човек с достойнство ...............и ценностна система....
Колега ти май се взимаш на сериозно.Кое ти дава право да ни слагаш под общ знаменател с клишето БГ-стан ? Как ти дойде на ума да си мислиш че можеш да бъдеш мой съдник ? Ще си позволя да ти дам няколко съвета :
1. Иди на психолог -явно страдаш от някакви комплекси щом си пишеш инициалите навсякъде - по снимки ,лодки,воблери ,въдици и т.н - може да е нещо пубертетско и да отшуми но може и да е нещо сериозно .......
2. Провери дали се намираш в правилният форум -от 1000 снимки видях тук там някое кефалче около нормата снимано по безброй пъти а в аватара ти пише че ги разбираш нещата.В някой фотографски форум биха били по съпричастни към изявите ти.
3.Преди да ядеш "бонбонки" огледай нещата премисли ги и чак тогава пиши.
Последният излет хванах 10-15 eто такива плюс някой друг распер.

Ако ги бях снимал всичките и да им правя клипове нямаше да ми остане време за риболов. Някои хора ходим за риба -не да пишем домашни по фотография или пък да избиваме комплекси.
Всъщност очаквах да ми се извиниш ,ама то селото явно не е само географско понятие - то си е и манталитет.
Браво колега !! Ти си №1 във форума!! 
Нямам какво друго да ти кажа...... със здраве да си ги снимаш и "пускаш" рибите

-
- вече хвърля и на тежко
Сарказма ти не е уместен.......JettroniX написа:Браво колега !! Ти си №1 във форума!!
http://vbox7.com/play:de9ce4d72a
Сега можеш да се изказваш на воля и да споделяш многото неща дето ТИ ПРАВЯТ ВПЕЧАТЛЕНИЕ.
Със сигурност не съм и не страдам от КОМПЛЕКСИ да бъда номер едно но за два излета хванах и пуснах над 50 кг различна риба.Ако искаш още някоя снимка има...........част от рибите са наистина стойностни.......особено за тази част от годината.Щото като гледам от вашата махала репортажи бол.......Факта че нямам като теб 1000 и повече мнения 90% от които да си показвам воблерчетата или новите чорапи не означава че сме хептен заблудени......
Бъди така добър да пуснеш и някой твой клип от тази година........Ако не си хвърли клавиатурата или иди да ръсиш бисери в бг мама или някой форум за плетки.
Точно затова спряхме да споделяме ......защото АМАН ОТ РАЗБИРАЧИ.
Извини се и на всички колеги от форума дето ги караш да ти четат ШЕДЬОВРИТЕ..............
Имам още два клипа...... -кефалите ама не като твойте маломерки не ги снимам....
Предполагам ще я чуеш и каката с какво умиление говори за сомчето......със сигурност не го иска за закуска

И аз като теб съм в пълно очакване.........да се изкажеш по въпроса.
Не мога да разбера защо пренебрегваш другия тъпанар(JettroniX) или там смяташ нещата за доказани?сирака написа: Vid,ти тъп ли си,или к'во?
...хаосът се намира в най-голямо изобилие там, където някой се стреми да въведе ред.
И хаосът винаги надмогва реда, защото е по-добър организатор.
И хаосът винаги надмогва реда, защото е по-добър организатор.
-
- вече хвърля и на тежко
Май е време да се почисти темата.[/quote]
Е оставете го човека да се изкаже - все пак има право на отговор.На мен ми е интересно защото аз и семейството ми все пак сме пряко засегнати.Дано да не му се сецне интернета или граматиката .................и да има поне малко достойнство.Всъщност очаквам и Vid да се включи и да ни обясни за каката и за закуската .......ако е мъжкар де..........защото иначе сме много големи .............
Е оставете го човека да се изкаже - все пак има право на отговор.На мен ми е интересно защото аз и семейството ми все пак сме пряко засегнати.Дано да не му се сецне интернета или граматиката .................и да има поне малко достойнство.Всъщност очаквам и Vid да се включи и да ни обясни за каката и за закуската .......ако е мъжкар де..........защото иначе сме много големи .............
Това за "закуската" и на мен НЕ ми допадна 
Бате Vid е мъжкар, сигурно и той не ти е повярвал за всичко
БРАВО за клипчето, така се прави !!
Аз съм крив, но си запазвам мнението, че не вярвам на никой, който се прави на голям пускач, докато няма факти.
Мразя пускачи, които заблуждават хората !!
Ако го беше сложил в репортажа, можеше да не съм такъв "Тома Неверни" и да спечелиш повече овации..
Можеш да си изтриеш клипа за да не ти видят орките мястото
Домашните ми по фотография отдавна съм ги спрял тук, мисля че си го видял, докато си се ровил в профила ми !!
bobopeli не обиждай, с колегата Monev67 си водим диалог, а не с теб !!!
Ти може да си видял подробния излет на колегата в друг форум и да знаеш всичко, но аз не съм !!
Точка!

Бате Vid е мъжкар, сигурно и той не ти е повярвал за всичко

БРАВО за клипчето, така се прави !!
Аз съм крив, но си запазвам мнението, че не вярвам на никой, който се прави на голям пускач, докато няма факти.
Мразя пускачи, които заблуждават хората !!
Ако го беше сложил в репортажа, можеше да не съм такъв "Тома Неверни" и да спечелиш повече овации..
Можеш да си изтриеш клипа за да не ти видят орките мястото

Домашните ми по фотография отдавна съм ги спрял тук, мисля че си го видял, докато си се ровил в профила ми !!

bobopeli не обиждай, с колегата Monev67 си водим диалог, а не с теб !!!

Ти може да си видял подробния излет на колегата в друг форум и да знаеш всичко, но аз не съм !!
Точка!