Спининг край Ямбол

Модератори: Павел Иванов, sestrata

Публикувай отговор
Аватар
bobopeli
Модератор
Модератор

Re: Спининг край Ямбол

Мнение от bobopeli »

JettroniX написа:
bobopeli не обиждай, с колегата Monev67 си водим диалог, а не с теб !!! :twisted:
Ти може да си видял подробния излет на колегата в друг форум и да знаеш всичко, но аз не съм !!
Точка!
Ако това е диалог представям си какво ще стане ако го обвиниш в нещо (да не дава Господ)

В този форум има много хора(дори и занимаващи се с изкуствени примамки)които връщат 100% от своя улов и без да правят клипчета.Обвини колега който в най лошият случай трябваше да "помилваш поради липса на доказателства" :twisted:
...хаосът се намира в най-голямо изобилие там, където някой се стреми да въведе ред.
И хаосът винаги надмогва реда, защото е по-добър организатор.
Аватар
Павел Иванов
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Мнение от Павел Иванов »

Надявам се че се взаимно задоволихте и няма да се налага да търся къде съм си оставил гумичката и тефтера с предупрежденията ?
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !

Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Monev67
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Monev67 »

Павел Иванов написа:Надявам се че се взаимно задоволихте и няма да се налага да търся къде съм си оставил гумичката и тефтера с предупрежденията ?
На мен директно ми пишете червен картон.Отдавна знаех че се разпъват чадъри но в случая не съм предизвикал никого с нищо -просто споделих........Прекалено много време отделих на някаква жалка особа която продължава да се държи като гуру ли корифей ли .....Дори забрави думичката извинявай -защото или липства в речника му или му се губят първите 7 години.....Аз бях дотук .Успехи........

пп Жалко че не дочаках батко Vid да се доизкаже за каката............беше ми интересно.Някак не е честно да изсипеш една кофа помия и после ни лук ял..........ни лук мирисал.

Всъщност Вас г-н Иванов ви имах за справедлив човек........но явно нещата не винаги са такива каквито изглеждат.Имам какво да кажа, но вероятно не съм от подходящият '"материал "' за Вашият форум.Нищо ,здраве да е.....
DuO_manqn
новобранец
новобранец

Мнение от DuO_manqn »

За Бога братя НЕ......(пускайте снимки вече)
Монев браво и за рибите и за пускането.
Аватар
mesket4eto
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от mesket4eto »

То все бива завист, злоба и селска простотия, ама чак пък толкова не бива.
Аз лично съм отвратен от драсканиците на "колеги" по повод снимите, които е публикувал Монев. Нито е мъжко, пък още по- малко колегиално да се пишат такива неща.Едно нещо, което не би го казал в очите на човек, по- добре не го пиши, ама то тука нали всеки голям го вади.
Кръв повръщам - риба не връщам!!!!!
Troli Rapala написа:Така де,но ми писна от реплики-"Купих си Екусима преди 3 дена и съм много доволен"! :shock:
!!!!!
gamon
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от gamon »

Адмирации и от мен адаш /аз също съм Монев/ Не им обръщай внимание - сигурен съм, че го правят и от завист. Защото ние имаме една от най-хубавите и богати /все още/ на риба реки. А тя е такава и затова, защото има такива като теб. :prayer: :supz:
Jakks
новобранец
новобранец

Мнение от Jakks »

Привет,

имам въпрос към модераторите: Защо трябваше да чета 3 страници простотии, вместо да си поразгледам снимчици и прочета нещо интересно? Защо не се трият всякакви безпочвени обвнинения и лични нападки? Това БГ-стански форум ли е или к'во?

Г-н Иванов и г-г sestrata почвайте да действате с твърда ръка иначе оправия няма! От Рибарски, този форум стана кръчмарки и спетнарски!

Апелирам всички ненужни мнения да бъдат изтрити, включително и моето!
Изображение Изображение
сирака
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от сирака »

Ами,толерират се някои хора,някои не... бЪлгарска работа. :smt102
Изображение
В тоз гьол,риба няма!
karaburov
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от karaburov »

mesket4eto написа:То все бива завист, злоба и селска простотия, ама чак пък толкова не бива.
Аз лично съм отвратен от драсканиците на "колеги" по повод снимите, които е публикувал Монев. Нито е мъжко, пък още по- малко колегиално да се пишат такива неща.Едно нещо, което не би го казал в очите на човек, по- добре не го пиши, ама то тука нали всеки голям го вади.
Точно!!!

Колега Монев,не обръщай внимание на такива работи,под нивото ти са ;)
Дори и да си задържал риба в правото си си!
Поздрави за страхотния риболов!!!!
Аватар
sestrata
Модератор
Модератор

Мнение от sestrata »

Jakks написа:Г-н Иванов и г-г sestrata почвайте да действате с твърда ръка иначе оправия няма! От Рибарски, този форум стана кръчмарки и спетнарски!
Не ми се искаше да се намесвам, но явно се налага. Първо да поздравя колегата Monev67 за майсторството и да пожелая здраве и късмет на него и семейството му. Второ... нищо няма да се трие от тази тема, за да стане ясно на всички кой се наака и продължи да затъва във фекалиите си. Надявам се младежа да се засрами и да запомни, че първо сме човеци и следва да уважаваме човеците, а после риболовци и да уважаваме рибите.
Успех на всички!
Аватар
freeman.bg
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от freeman.bg »

sestrata написа:
Jakks написа:Г-н Иванов и г-г sestrata почвайте да действате с твърда ръка иначе оправия няма! От Рибарски, този форум стана кръчмарки и спетнарски!
Не ми се искаше да се намесвам, но явно се налага. Първо да поздравя колегата Monev67 за майсторството и да пожелая здраве и късмет на него и семейството му. Второ... нищо няма да се трие от тази тема, за да стане ясно на всички кой се наака и продължи да затъва във фекалиите си. Надявам се младежа да се засрами и да запомни, че първо сме човеци и следва да уважаваме човеците, а после риболовци и да уважаваме рибите.
Успех на всички!
:smt023 Голям!
Monev67
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Monev67 »

sestrata написа:
Успех на всички!
Това е друга бира.Благодаря за пожеланията.И за да не остават съмнения нека всеки сам прецени за себе си .....

https://www.youtube.com/watch?v=y3fpOn0fYwo
jey
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от jey »

То затова вече никой не пише,драснеш 2 реда и после 2 седмици се обясняваш,пуснеш снимка пак същото 2 седмици доказваш как си пуснал рибата
като споделиш нещо вместо браво колега ти пишат ти що толкова време я снимаш и пак нападки и доказване
как да се похваля какво съм хванал като после трябва да правя фотосесия на пускането
нищо лично към никого ,но мисля,че е крайно време да прстане с препирните :rock: :drinkers:
posstel
новобранец
новобранец

Мнение от posstel »

Почнали са да изпускат циментовото корито на Тунджа!А не е изпускано поне 6-7 години.Днес минавах покрай Шел,и циганите отдолу....с лопатите я гребяха.Къде са сега еколозите и другите подобни организации?
сирака
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от сирака »

Онзи ден ги гледах как си хвърлят хайвера,а днес вече е на сухо... :axe: Баси малоумниците. :finga:
Изображение
В тоз гьол,риба няма!
Публикувай отговор

Обратно към “Спинингов риболов”