Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Спинингов риболов
naRiba.com

Форум

Спининг край Ямбол
Модератори: Павел Иванов, sestrata
Re: Спининг край Ямбол
Ако това е диалог представям си какво ще стане ако го обвиниш в нещо (да не дава Господ)JettroniX написа:
bobopeli не обиждай, с колегата Monev67 си водим диалог, а не с теб !!!
Ти може да си видял подробния излет на колегата в друг форум и да знаеш всичко, но аз не съм !!
Точка!
В този форум има много хора(дори и занимаващи се с изкуствени примамки)които връщат 100% от своя улов и без да правят клипчета.Обвини колега който в най лошият случай трябваше да "помилваш поради липса на доказателства"

...хаосът се намира в най-голямо изобилие там, където някой се стреми да въведе ред.
И хаосът винаги надмогва реда, защото е по-добър организатор.
И хаосът винаги надмогва реда, защото е по-добър организатор.
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Надявам се че се взаимно задоволихте и няма да се налага да търся къде съм си оставил гумичката и тефтера с предупрежденията ?
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
-
- вече хвърля и на тежко
На мен директно ми пишете червен картон.Отдавна знаех че се разпъват чадъри но в случая не съм предизвикал никого с нищо -просто споделих........Прекалено много време отделих на някаква жалка особа която продължава да се държи като гуру ли корифей ли .....Дори забрави думичката извинявай -защото или липства в речника му или му се губят първите 7 години.....Аз бях дотук .Успехи........Павел Иванов написа:Надявам се че се взаимно задоволихте и няма да се налага да търся къде съм си оставил гумичката и тефтера с предупрежденията ?
пп Жалко че не дочаках батко Vid да се доизкаже за каката............беше ми интересно.Някак не е честно да изсипеш една кофа помия и после ни лук ял..........ни лук мирисал.
Всъщност Вас г-н Иванов ви имах за справедлив човек........но явно нещата не винаги са такива каквито изглеждат.Имам какво да кажа, но вероятно не съм от подходящият '"материал "' за Вашият форум.Нищо ,здраве да е.....
За Бога братя НЕ......(пускайте снимки вече)
Монев браво и за рибите и за пускането.
Монев браво и за рибите и за пускането.
- mesket4eto
- научил се да хвърля
То все бива завист, злоба и селска простотия, ама чак пък толкова не бива.
Аз лично съм отвратен от драсканиците на "колеги" по повод снимите, които е публикувал Монев. Нито е мъжко, пък още по- малко колегиално да се пишат такива неща.Едно нещо, което не би го казал в очите на човек, по- добре не го пиши, ама то тука нали всеки голям го вади.
Аз лично съм отвратен от драсканиците на "колеги" по повод снимите, които е публикувал Монев. Нито е мъжко, пък още по- малко колегиално да се пишат такива неща.Едно нещо, което не би го казал в очите на човек, по- добре не го пиши, ама то тука нали всеки голям го вади.
Кръв повръщам - риба не връщам!!!!!
!!!!!Troli Rapala написа:Така де,но ми писна от реплики-"Купих си Екусима преди 3 дена и съм много доволен"!![]()
Адмирации и от мен адаш /аз също съм Монев/ Не им обръщай внимание - сигурен съм, че го правят и от завист. Защото ние имаме една от най-хубавите и богати /все още/ на риба реки. А тя е такава и затова, защото има такива като теб.

Привет,
имам въпрос към модераторите: Защо трябваше да чета 3 страници простотии, вместо да си поразгледам снимчици и прочета нещо интересно? Защо не се трият всякакви безпочвени обвнинения и лични нападки? Това БГ-стански форум ли е или к'во?
Г-н Иванов и г-г sestrata почвайте да действате с твърда ръка иначе оправия няма! От Рибарски, този форум стана кръчмарки и спетнарски!
Апелирам всички ненужни мнения да бъдат изтрити, включително и моето!
имам въпрос към модераторите: Защо трябваше да чета 3 страници простотии, вместо да си поразгледам снимчици и прочета нещо интересно? Защо не се трият всякакви безпочвени обвнинения и лични нападки? Това БГ-стански форум ли е или к'во?
Г-н Иванов и г-г sestrata почвайте да действате с твърда ръка иначе оправия няма! От Рибарски, този форум стана кръчмарки и спетнарски!
Апелирам всички ненужни мнения да бъдат изтрити, включително и моето!

Ами,толерират се някои хора,някои не... бЪлгарска работа. 

В тоз гьол,риба няма!
-
- ще става разбирач
Точно!!!mesket4eto написа:То все бива завист, злоба и селска простотия, ама чак пък толкова не бива.
Колега Монев,не обръщай внимание на такива работи,под нивото ти са

Дори и да си задържал риба в правото си си!
Поздрави за страхотния риболов!!!!
Не ми се искаше да се намесвам, но явно се налага. Първо да поздравя колегата Monev67 за майсторството и да пожелая здраве и късмет на него и семейството му. Второ... нищо няма да се трие от тази тема, за да стане ясно на всички кой се наака и продължи да затъва във фекалиите си. Надявам се младежа да се засрами и да запомни, че първо сме човеци и следва да уважаваме човеците, а после риболовци и да уважаваме рибите.Jakks написа:Г-н Иванов и г-г sestrata почвайте да действате с твърда ръка иначе оправия няма! От Рибарски, този форум стана кръчмарки и спетнарски!
Успех на всички!
- freeman.bg
- вече хвърля и на тежко
sestrata написа:Не ми се искаше да се намесвам, но явно се налага. Първо да поздравя колегата Monev67 за майсторството и да пожелая здраве и късмет на него и семейството му. Второ... нищо няма да се трие от тази тема, за да стане ясно на всички кой се наака и продължи да затъва във фекалиите си. Надявам се младежа да се засрами и да запомни, че първо сме човеци и следва да уважаваме човеците, а после риболовци и да уважаваме рибите.Jakks написа:Г-н Иванов и г-г sestrata почвайте да действате с твърда ръка иначе оправия няма! От Рибарски, този форум стана кръчмарки и спетнарски!
Успех на всички!

-
- вече хвърля и на тежко
Това е друга бира.Благодаря за пожеланията.И за да не остават съмнения нека всеки сам прецени за себе си .....sestrata написа:Не ми се искаше да се намесвам, но явно се налага. Първо да поздравя колегата Monev67 за майсторството и да пожелая здраве и късмет на него и семейството му. Второ... нищо няма да се трие от тази тема, за да стане ясно на всички кой се наака и продължи да затъва във фекалиите си. Надявам се младежа да се засрами и да запомни, че първо сме човеци и следва да уважаваме човеците, а после риболовци и да уважаваме рибите.Jakks написа:Г-н Иванов и г-г sestrata почвайте да действате с твърда ръка иначе оправия няма! От Рибарски, този форум стана кръчмарки и спетнарски!
Успех на всички!
https://www.youtube.com/watch?v=y3fpOn0fYwo
То затова вече никой не пише,драснеш 2 реда и после 2 седмици се обясняваш,пуснеш снимка пак същото 2 седмици доказваш как си пуснал рибата
като споделиш нещо вместо браво колега ти пишат ти що толкова време я снимаш и пак нападки и доказване
как да се похваля какво съм хванал като после трябва да правя фотосесия на пускането
нищо лично към никого ,но мисля,че е крайно време да прстане с препирните

като споделиш нещо вместо браво колега ти пишат ти що толкова време я снимаш и пак нападки и доказване
как да се похваля какво съм хванал като после трябва да правя фотосесия на пускането
нищо лично към никого ,но мисля,че е крайно време да прстане с препирните

Почнали са да изпускат циментовото корито на Тунджа!А не е изпускано поне 6-7 години.Днес минавах покрай Шел,и циганите отдолу....с лопатите я гребяха.Къде са сега еколозите и другите подобни организации?
Онзи ден ги гледах как си хвърлят хайвера,а днес вече е на сухо...
Баси малоумниците. 

В тоз гьол,риба няма!