Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

язовира в брезово
Модератор: sapuna
- vankata81
- ще става разбирач
язовира в брезово
здр. колеги дочувам слухове от доста места вече, че големия яз. в брезово по пътя за дрангово е отворен за риболов. вярно ли е? и каква е слуката и условията? поздрави.
Re: язовира в брезово
Да вярно е 12лв такса за 2 вадици
Ако не се лажа дават да вземеш 10 шарана
Ако не се лажа дават да вземеш 10 шарана
- Прикачени файлове
-
- image-7678f7d445f2027dac5ce83eabdfd87cf867e1e1ebf66ee58f815197f15b7fa7-V.jpg (228.96 KiB) Преглеждано 2932 пъти
- dunavski
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Да ама първо трянва си ги хванеш. Вчера бяхме там и 100 човека общо на брега неможаха да хванат толкова шарани. Според мен всичко това е рекламен трик + забраната = бърза печалба
Член на - Canal Lure Anglers, Birmingham Anglers Assoociations, Angling Trust, International Flyfishing Federation

-
- научил се да хвърля
ами чесно да ви кажа,хващат се,аз ходих в сряда с един приятел,24 шарана 2 щуки един костур към кило и доста дребна каракуда и костурчета.условията са 12 лева 2 пръчки- 10 шарана каракуда и костур бонус бяла риба и щука по 5 лева сом 8 лева.
-
- научил се да хвърля
допълнителна информация,шаранът е около килограм,за по едър само чух но не видях.каракудите са много дребни,костури има и едри но на дъно и на рибка (на перо на червеи са супер дребни),бяла риба предимно дребна (на щукарските дюзени),щуката около кило и половина,сом не видях.
Дали това не е анти реклама,защото като знам колко риба се вади в момента и колко още има в този язовир.Друг е въпроса,че ако се продължи с това темпо и останат условията трябва сериозно да се зарибява.dunavski написа:Да ама първо трянва си ги хванеш. Вчера бяхме там и 100 човека общо на брега неможаха да хванат толкова шарани. Според мен всичко това е рекламен трик + забраната = бърза печалба
- С.Върбанов
- учете се от него
- Обратна връзка:
Българската простотия няма граници .......
Горчивината от лошото качество остава дълго след , като е преминало краткото удоволствие от ниската цена!
https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- научил се да хвърля
ще стане като на микрото,почна се с 10 шарана после 5 след това 3 сега е 2 и то почти ги няма.