асеновград регион.

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Аватар
CHESTARFILD
новобранец
новобранец

асеновград регион.

Мнение от CHESTARFILD »

така???? направих си една разходка из околните язовири. без вадица просто да вида положението какво е? яз.40-извора имаше около 20 човека. 2-3 червеноперки на час. яз. сушица заледена? яз.леново размазено но само на устието. 3 ма души 4-5 кефала за целиа ден по 300-400гр. яз мечка риба ниама .източен есента до дупка собственика гарми патки на размазените места на яз. сас един негов авер. пуснали са 1500 шаранчета по 100гр. толостолоб 500гр. 10000бр. инфото лично от собственика получих.яз. бриагово целиа заледен ниамаше никои. датата на разходката е 31.01. 2008г. ДАНО САМ ПОМОГНАЛ ПОНЕ МАЛКО????
АСЕНОВГРАДСКИ РИБАР?
Аватар
CHESTARFILD
новобранец
новобранец

Мнение от CHESTARFILD »

ако ниакои има ниакаква друга информациа нека да е сподели, ако има желание се пак. асеновградски колеги много ама много сме е закасали таиа година.
АСЕНОВГРАДСКИ РИБАР?
lz1igr
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от lz1igr »

Току-що се връщам от Леново.Замразено е пред стената и откъм западния бряг.Ние бяхме на източния,но водата толкова е паднала,че на 50м от брега е дълбоко 1м.Мудно кълване и на дъно и на перо.Върнахме се капо.Наслука.
colmic
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от colmic »

CHESTARFILD написа:ако ниакои има ниакаква друга информациа нека да е сподели, ако има желание се пак. асеновградски колеги много ама много сме е закасали таиа година.
прав си колега,много сме го закъсали.толкова хубави язовири наблизо,а като гледам само брягово май остана.40-те извора какво да го коментираме-толкова години мрежи,търмъчене и парашути.мечка-прекрасен язовир с може би най чистата вода, държеше доста риба.това което направи арендатора направо незнам как да го коментирам цивилизовано.сушица след източването няма голяма риба(или не съм чул а пък и такса 5 лева и шарана на килограм....)и накрая аз лично май ще се насоча към овчарица,може и веднъж на месец ама качествено :D
Красимир Кюрпеков

Мнение от Красимир Кюрпеков »

Имаше хубави язовири ама като гледам всичко остана в минало време . Миналата година си набелязах Мечка и още един обект наблизо . Като гледам пак ще се ходи на 100-200 км. за каракуди и червеноперки . :x
Аватар
CHESTARFILD
новобранец
новобранец

Мнение от CHESTARFILD »

специално за мечка. арендатора ниама никаква вина. познат ми е сас башта ми си пиат ракиата. ВИК го задалжиха да източи язовира за да смениат крана на стената, заштото изпускаше много вода и след тиа наводнениа можило да стане билиа.дажи човека пак го е заребил, само че вече дори и мен не ме устроива, ниама го кефала, червеноперката, мрианата.????????
АСЕНОВГРАДСКИ РИБАР?
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”