Къде да отидем до Пловдив?

Тук можете да споделяте къде и каква риба кълве в момента.

Модератор: Paublo_Eskobar

Публикувай отговор
Аватар
vladoo
новобранец
новобранец

Re: Къде да отидем до Пловдив?

Мнение от vladoo »

vixun написа:На с.Труд тръгна ли, че миналото лято останах много доволен от риболова там? Само малко да запълнят дупките и ще ми е в топ 5 на платените :partyman:
Kолега кой точно от рибарниците на труд имаш в предвид ? Ако може малко повече актуална информация са водоемчетата...
dobrin_dinev
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от dobrin_dinev »

dimmitov написа:
mrenku написа:На Войводиново запълниха ли дупките?
НЕ , влизаш с цялата кола вътре.

Онзи ден като бяхме,пазача каза ,че са обсъждали със собствениците въпроса и са искали да изсипят някой друг камион с чакъл,но мястото било тясно за камион,който ако стигнел до язовирчетата можел да спука някаква водосточна тръба,затова обсъждали резервен вариант с някакво ремарке,което на няколко пъти да прекара чакъла.Дали ще стане, бъдещето ще покаже.
Аватар
vladoo
новобранец
новобранец

Мнение от vladoo »

Вчера разговарях с един познат и заедно споделяхме риболовната мъка и той ми спомена за някакъв язовир до Брезово (Пловдивско) на които вървял доста приличен риболов на шаран. Таксата била 12 лева рибата бонус.... По предположение на моя приятел става въпрос за язовир с името Чомлек дере но до колкото знам точно този язовир е бил източен преди година и нещо щяло да се строи на негово място...
Та въпроса ми е някои има ли информация за язовирите там? Ако някои колега е ходил ще се радам да сподели опит :)
alankulu1987
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от alankulu1987 »

Точно той е и в момента там имало по над 200 човека на ден !! Пълен панаир, кал и ходене пеша по близо километър за да си намериш място ! Който обича блъсканицата да ходи ... аз не стъпвам на такива места, ако ще и сьомга да раздават !
Аватар
butnik
рибар фанатик
рибар фанатик
Обратна връзка:

Мнение от butnik »

А не е ли пуснат горния язовир над Чомлека,до колкото чух е точно големия в дясно от пътя за Дрангово.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
Аватар
dimmitov
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от dimmitov »

butnik написа:А не е ли пуснат горния язовир над Чомлека,до колкото чух е точно големия в дясно от пътя за Дрангово.
Точно той е Ице. Не е Чомлек дере.Иначе бързо се пуска инфото в темата.През язовира са минали поне 2000 души. :drinkers:Горе-долу така изглежда пътя.
Изображение
НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА ИЗЛОВИ ВСИЧКАТА РИБА С ВЪДИЦА
Изображение
mrenku
новобранец
новобранец

Мнение от mrenku »

dobrin_dinev написа:
dimmitov написа:
mrenku написа:На Войводиново запълниха ли дупките?
НЕ , влизаш с цялата кола вътре.

Онзи ден като бяхме,пазача каза ,че са обсъждали със собствениците въпроса и са искали да изсипят някой друг камион с чакъл,но мястото било тясно за камион,който ако стигнел до язовирчетата можел да спука някаква водосточна тръба,затова обсъждали резервен вариант с някакво ремарке,което на няколко пъти да прекара чакъла.Дали ще стане, бъдещето ще покаже.
Поне строителните отпадъци насипаха ли ги,че бяха само на купчини до две дупки?
Когато отсечем и последното дърво,когато убием и последното животно,когато хванем и последната риба ще разберем,че камъните не се ядат
Аватар
vladoo
новобранец
новобранец

Мнение от vladoo »

Да колега така е... няма смисал .... доколкото разбрах и арендатора е постаставил условия до 10 шарана на човек и да се лови само на "дъно" защото рибата била навътре .... :lol: и аз съм разочарован и не бих отишъл ако ще и сьомгата която раздават да е златна :lol:
А колкото до темата не съм я пуснал с цел реклама или да се "разчува из форума" просто исках да рабера нещо повече за този язовир и дали си заслужава ходене до там.... като гледам и темата доста е замряла и никои нищо не споделя .... аз лично имам два не толкова успешни риболова на Маноле и за това не съм споделил... бих се радвал някои да сподели информация за състоянието на водоемите около Труд или за новия на Стряма... или някое друго местенце където човек може да отиде и да полови малко риба за удоволствие а не с цел да напълним фризера...

alankulu1987 написа:Точно той е и в момента там имало по над 200 човека на ден !! Пълен панаир, кал и ходене пеша по близо километър за да си намериш място ! Който обича блъсканицата да ходи ... аз не стъпвам на такива места, ако ще и сьомга да раздават !
vixun
новобранец
новобранец

Мнение от vixun »

vladoo написа:
vixun написа:На с.Труд тръгна ли, че миналото лято останах много доволен от риболова там? Само малко да запълнят дупките и ще ми е в топ 5 на платените :partyman:
Kолега кой точно от рибарниците на труд имаш в предвид ? Ако може малко повече актуална информация са водоемчетата...
За т.нар. "Cocoon Lake" става въпрос. Надявам се и тази година да е добре зарибен. Миналата имаше шаранчета всякакви размери и си бяха гладнички. Много приятни спомени имам от там и затова ми се иска да го посетя и тази година, даже и с нощувка ако имам възможност :)
Аватар
valtaxi
новобранец
новобранец

Мнение от valtaxi »

Вчера на язовира на Брезово бяха поне 200 човека и кал до колене,не давало вече и риба,до него на Чомлек дере имаше около 100 човека,не знам дали е давало риба.Обиколих цялата яка между Раковски,Брезово и Стрелци половината язовири са забранени,а на другата половина кал и невъзможно влизане дори с джип.
ivan1983
новобранец
новобранец

Мнение от ivan1983 »

valtaxi написа:Вчера на язовира на Брезово бяха поне 200 човека и кал до колене,не давало вече и риба,до него на Чомлек дере имаше около 100 човека,не знам дали е давало риба.Обиколих цялата яка между Раковски,Брезово и Стрелци половината язовири са забранени,а на другата половина кал и невъзможно влизане дори с джип.
Здравейте
Мисля че вчера времето просто не беше за риболов- бях на един рибарник на един познат на Болярино, там никога не съм се връщал без риба (има шарани, каракуда и толстолоб)- вчера едно пипане нямах за целия ден-ни шаран ни каракуда нищо. Просто си мисля че това динамично време просто е... майката на рибата.
dobrin_dinev
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от dobrin_dinev »

valtaxi написа:Вчера на язовира на Брезово бяха поне 200 човека и кал до колене,не давало вече и риба,до него на Чомлек дере имаше около 100 човека,не знам дали е давало риба.Обиколих цялата яка между Раковски,Брезово и Стрелци половината язовири са забранени,а на другата половина кал и невъзможно влизане дори с джип.
Колега,като си обикалял по тази "яка" нещо за Кюрча до Раковски да си чул?Дали е разрешен и излиза ли някаква риба в момента?Предварително благодаря!
Аватар
valtaxi
новобранец
новобранец

Мнение от valtaxi »

Тези които са в дясно като излезеш от Раковски посока Брезово,май са три броя са разрешени,но доста хора бяха затънали точно там и бутаха здраво.Така,че на Кюрча докато не изсъхне не се влиза.
dobrin_dinev
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от dobrin_dinev »

Благодаря ти много!
Аватар
valtaxi
новобранец
новобранец

Мнение от valtaxi »

Колеги,някой да е ходил скоро на Бодрово да сподели как е там?
Публикувай отговор

Обратно към “Къде и какво кълве в момента.”