Къде се намирам:
Относно Сайта
Препоръки и Оплаквания
naRiba.com

Форум

Мобилна версия
Модератор: sapuna
- Ribar
- ще става разбирач
Мобилна версия
Здравейте!
Абсолютно нищо не разбирам от това, затова ще попитам дали няма вариант за мобилна версия на сайта И форума. Случайно попаднах на конкурентен форум, който ми предложи да си изтегля приложение "tapatalk" или нещо такова...отказах поради лоялност, но се питам дали идеята не може да бъде "копирана". Предлагам го, защото през мобилно устройство има доста недостатъци влизайки в сайта и форума (огромен шрифт при писане на мнение, при писане на по-дълъг пост шрифта излиза от рамките, дразнещото увеличаване на страницата, за да се прочете нещо и т.н.)
Съжалявам, ако вече се е обсъждало подобно предложение, огледах, но не намерих.
Освен всичко, мисля, че ако стане по-удобно, ще бъде и много по-полезно по време на риболов, когато някой иска да провери нещо, да пита или да сподели информация в реално време.
Благодаря за отделеното време.
Абсолютно нищо не разбирам от това, затова ще попитам дали няма вариант за мобилна версия на сайта И форума. Случайно попаднах на конкурентен форум, който ми предложи да си изтегля приложение "tapatalk" или нещо такова...отказах поради лоялност, но се питам дали идеята не може да бъде "копирана". Предлагам го, защото през мобилно устройство има доста недостатъци влизайки в сайта и форума (огромен шрифт при писане на мнение, при писане на по-дълъг пост шрифта излиза от рамките, дразнещото увеличаване на страницата, за да се прочете нещо и т.н.)
Съжалявам, ако вече се е обсъждало подобно предложение, огледах, но не намерих.
Освен всичко, мисля, че ако стане по-удобно, ще бъде и много по-полезно по време на риболов, когато някой иска да провери нещо, да пита или да сподели информация в реално време.
Благодаря за отделеното време.
Риба има глава дълга 9 см. Дължината на опашката е равна на дължината на главата плюс половината от дължината на тялото. Дължината на тялото е равна на дължината на главата плюс дължината на опашната. Колко дълга е рибата?
- Красимир Атанасов
- учете се от него
Re: Мобилна версия
Че сайта си има мобилна версия,само да има кой да види!
Иначе и аз съм през телефона и нямам нито един от изброените проблеми,без дори да ползвам мобилна версия.
Иначе и аз съм през телефона и нямам нито един от изброените проблеми,без дори да ползвам мобилна версия.
На мен не ми отваря мобилната версия /андроид/. Като натисна на нея и ме праща на началната страница ...

- Ribar
- ще става разбирач
има...а къде е, защото не го намирам?
Риба има глава дълга 9 см. Дължината на опашката е равна на дължината на главата плюс половината от дължината на тялото. Дължината на тялото е равна на дължината на главата плюс дължината на опашната. Колко дълга е рибата?
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Ribar написа:...а къде е,...
Е тук най-в ляво :
Точно над :Мобилна версия | Виж темите без отговор | Виж активните теми
Начало форум » Относно Сайта » Препоръки и Оплаквания
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
- Ribar
- ще става разбирач
много благодаря...но и мен, както колегата vancho111 ме връща в home-а на сайта (android отново)
-
- вече хвърля и на тежко
Аз съм с Айфон и ми отваря всичко ,нямам проблем с моб. версия.
- stefan4etoo
- сериозен играч
И при мен е същотоRibar написа:много благодаря...но и мен, както колегата vancho111 ме връща в home-а на сайта (android отново)

- Ribar
- ще става разбирач
+ още един проблем:
На магазина работи мобилната версия, но избереш ли категория: "404 Страницата не беше намерена
"
На магазина работи мобилната версия, но избереш ли категория: "404 Страницата не беше намерена

- Ribar
- ще става разбирач
Някой от администрацията може ли да каже дали се работи по тези 2 проблема? Благодаря.
- barutchiata ©
- Администратор
Тоа проблем може да го оправи само Fixxer. Като. съм с айфона нямах проблеми, сега пробвах с таблета и не става.Ribar написа:Някой от администрацията може ли да каже дали се работи по тези 2 проблема? Благодаря.