Риболов в Софийска област-язовири,кариери,реки....

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Заключено
glmv
ще става разбирач
ще става разбирач

Re: Риболов в Софийска област-язовири,кариери,реки....

Мнение от glmv »

Последната ми информация е от миналата събота. Ловях на фидер, духаше много силен вятър, преваляваше. Ловях с рибна захранка, стръв бял червей - излезна 1 шаран около 1,5-1,7 кг., 1 стандартна каракуда и 1 каракуда около 0,8-1 кг ( арендаторът е пуснал известно количество едра каракуда и няколко каси около 200-300 гр. Информацията за пуснатата риба е от колега, който е бил там, не съм пряк свидетел). Ако някой има информация от тези дни да сподели.
Аватар
pac_master_boy
новобранец
новобранец

Мнение от pac_master_boy »

Колеги, някой има ли информация за разрешените през забраната свободни водоеми около София?
Изображение Изображение
Аватар
kostura_24
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от kostura_24 »

pac_master_boy написа:Колеги, някой има ли информация за разрешените през забраната свободни водоеми около София?
Около София пробвай на баластиерите около Световрачане , Негован , Чепинци , Нови Искър .. там няма много риба вече ама ще си начешеш крастата донякъде .. Това е около Сф
"Докато ми плащат колкото да не умрем, ще работим колкото да не заспим'' :D
ogi_peugeot
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от ogi_peugeot »

В сайта на ИАРА ги има всички разрешени водоеми.Сопот и Морун са от тях.
Аватар
pac_master_boy
новобранец
новобранец

Мнение от pac_master_boy »

kostura_24 написа: Около София пробвай на баластиерите около Световрачане , Негован , Чепинци , Нови Искър .. там няма много риба вече ама ще си начешеш крастата донякъде .. Това е около Сф
В сайта на ИАРА ги има всички разрешени водоеми.Сопот и Морун са от тях.
Благодаря, колеги. Аз ги знам кои са разрешените, просто се чудех какво е положението сега на тях. :)
Изображение Изображение
Стефан Добрев
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Стефан Добрев »

Ами и аз да кажа за 777.Днес двама души на 4 фидера едно костурче.Обиколих водоема и колкото и нахално да беше преброих рибите на колегите.На целия водоем бяха хванати 6 кандидат шаранчета и 3-4 канални сомчета.Сериозно се замислям за отписване на водоема.
nikol1965
новобранец
новобранец

Мнение от nikol1965 »

На Негован-платения вчера беше същата история.От 50 човека бяха хванати няколко риби общо.
KOSIO669
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от KOSIO669 »

Някакво инфо за Мало Бучино?Благодаря предварително.
Аватар
empar
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от empar »

Айде стига с тия умрели паткарници. :evil: Кажете нещо за свободните водоеми? Пънч, кариери????
'начиии толко' много кълвеше....хвърляш-вадиш, хвърляш-вадиш и по едно време толко' се разкълва, че немаш време да хвърлиш.....САМО ВАДИШ!!!
Аватар
geibriel
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от geibriel »

Преди време питах за баластриерата зад ТЕЦ Дружба до кв.Димитър Миленков та в др рибарски форум ми отг така: "Като гледам как го засипват ще изчезне както изчезнаха и рибарниците на Горубляне и правоъгълният гьол на връждебна преди седмиците и голямото блато при летището и така нататък ....... жалко защото не се мисли че всичките тези водоеми около София са ЖИВОТ." Никога не съм стъпвал на водоема но се надявам да го видя преди да бъде заринат с боклуци,а възможно ли е толко голяма водна площ да бъде засипана :?: пък и мисля че до 2015 трябва да спре изграждането на този лъч на метрото :?: това ми попадна като близко по темата http://www.monitor.bg/article?id=424527" onclick="window.open(this.href);return false; Съжалявам че малко се отклоних от целта на форума но ме боли че хората от пустините правят рай а ние тая райска земя я превръщаме в пустеещо сметище
Не сме народ
Не сме народ, не сме народ, а мърша,
хора, дето нищо не щат да вършат.
Всичко тежко, всичко мъчно е за нас!
"Аз не зная! Аз не мога!" - общ е глас.
Не сме народ! Не сме народ, а мърша,
пак ще кажа и с това ще да свърша.
1875
miro253
фен клуб-скобар

Мнение от miro253 »

empar написа:Айде стига с тия умрели паткарници. :evil: Кажете нещо за свободните водоеми? Пънч, кариери????
В понеделник направих едно Панчарево до обяд. Бях на трибуните. От дъждовете водата беше доста мътна, съответно избрах да ловя в ливада от водорасли, но тъпо и упорито търсих пролука. Не ми се местеше катуна. Там има нужда от бял амур. Резултата: доста скъсани куки и един цял монтаж /ваглера го спасих/, две хубави бабушки, пет костурчета и един опит да уцеля гребец със захранка. Все пак бях на риба. Доволен съм.
miro253
фен клуб-скобар

Мнение от miro253 »

empar написа:Айде стига с тия умрели паткарници. :evil: Кажете нещо за свободните водоеми? Пънч, кариери????
Стана някакъв дублаж от телефона.
Аватар
BACARDI
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от BACARDI »

geibriel написа:Преди време питах за баластриерата зад ТЕЦ Дружба до кв.Димитър Миленков та в др рибарски форум ми отг така: "Като гледам как го засипват ще изчезне както изчезнаха и рибарниците на Горубляне и правоъгълният гьол на връждебна преди седмиците и голямото блато при летището и така нататък ....... жалко защото не се мисли че всичките тези водоеми около София са ЖИВОТ." Никога не съм стъпвал на водоема но се надявам да го видя преди да бъде заринат с боклуци,а възможно ли е толко голяма водна площ да бъде засипана :?: пък и мисля че до 2015 трябва да спре изграждането на този лъч на метрото :?: това ми попадна като близко по темата http://www.monitor.bg/article?id=424527" onclick="window.open(this.href);return false; Съжалявам че малко се отклоних от целта на форума но ме боли че хората от пустините правят рай а ние тая райска земя я превръщаме в пустеещо сметище
Жалко че го зариват там имаше доста риба макар и не много едра ходил съм преди доста време имаше кротошки, уклей, шаранчета, кленчета, каракуда, червеноперки и слънчаци. Масова риба бяха каракудките и кленчетата. Кофтито на мястото, е че има прекалено много мангали които си мислят, че всичко там е тяхно и се къпят в гьола.

А колко още гьолчета зариха тяхната м..... ама няма какво да направим за жалост по въпроса :evil:
http://aquaristicabg.com" onclick="window.open(this.href);return false;
Pelzer
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Pelzer »

Здравейте колеги.Някой нещо инфо от Враждебна да има,какво е положението там? Поздрави
Аватар
pampasa
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от pampasa »

Младежи , интересува ме някой ловил ли е хищници ( и какви :?: ) на Казичене -ски влека :roll:
Един ден , ще накарам България да се гордее с мен .......
Заключено

Обратно към “Водоеми и реки”