Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболов в Софийска област-язовири,кариери,реки....
Модератор: sapuna
Re: Риболов в Софийска област-язовири,кариери,реки....
Последната ми информация е от миналата събота. Ловях на фидер, духаше много силен вятър, преваляваше. Ловях с рибна захранка, стръв бял червей - излезна 1 шаран около 1,5-1,7 кг., 1 стандартна каракуда и 1 каракуда около 0,8-1 кг ( арендаторът е пуснал известно количество едра каракуда и няколко каси около 200-300 гр. Информацията за пуснатата риба е от колега, който е бил там, не съм пряк свидетел). Ако някой има информация от тези дни да сподели.
- pac_master_boy
- новобранец
Колеги, някой има ли информация за разрешените през забраната свободни водоеми около София?

- kostura_24
- ще става разбирач
Около София пробвай на баластиерите около Световрачане , Негован , Чепинци , Нови Искър .. там няма много риба вече ама ще си начешеш крастата донякъде .. Това е около Сфpac_master_boy написа:Колеги, някой има ли информация за разрешените през забраната свободни водоеми около София?
"Докато ми плащат колкото да не умрем, ще работим колкото да не заспим'' 

-
- разбира нещата
В сайта на ИАРА ги има всички разрешени водоеми.Сопот и Морун са от тях.
- pac_master_boy
- новобранец
kostura_24 написа: Около София пробвай на баластиерите около Световрачане , Негован , Чепинци , Нови Искър .. там няма много риба вече ама ще си начешеш крастата донякъде .. Това е около Сф
Благодаря, колеги. Аз ги знам кои са разрешените, просто се чудех какво е положението сега на тях.В сайта на ИАРА ги има всички разрешени водоеми.Сопот и Морун са от тях.

-
- вече хвърля и на тежко
Ами и аз да кажа за 777.Днес двама души на 4 фидера едно костурче.Обиколих водоема и колкото и нахално да беше преброих рибите на колегите.На целия водоем бяха хванати 6 кандидат шаранчета и 3-4 канални сомчета.Сериозно се замислям за отписване на водоема.
На Негован-платения вчера беше същата история.От 50 човека бяха хванати няколко риби общо.
Някакво инфо за Мало Бучино?Благодаря предварително.
- empar
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Айде стига с тия умрели паткарници.
Кажете нещо за свободните водоеми? Пънч, кариери????

'начиии толко' много кълвеше....хвърляш-вадиш, хвърляш-вадиш и по едно време толко' се разкълва, че немаш време да хвърлиш.....САМО ВАДИШ!!!
- geibriel
- вече хвърля и на тежко
Преди време питах за баластриерата зад ТЕЦ Дружба до кв.Димитър Миленков та в др рибарски форум ми отг така: "Като гледам как го засипват ще изчезне както изчезнаха и рибарниците на Горубляне и правоъгълният гьол на връждебна преди седмиците и голямото блато при летището и така нататък ....... жалко защото не се мисли че всичките тези водоеми около София са ЖИВОТ." Никога не съм стъпвал на водоема но се надявам да го видя преди да бъде заринат с боклуци,а възможно ли е толко голяма водна площ да бъде засипана
пък и мисля че до 2015 трябва да спре изграждането на този лъч на метрото
това ми попадна като близко по темата http://www.monitor.bg/article?id=424527" onclick="window.open(this.href);return false; Съжалявам че малко се отклоних от целта на форума но ме боли че хората от пустините правят рай а ние тая райска земя я превръщаме в пустеещо сметище

Не сме народ
Не сме народ, не сме народ, а мърша,
хора, дето нищо не щат да вършат.
Всичко тежко, всичко мъчно е за нас!
"Аз не зная! Аз не мога!" - общ е глас.
Не сме народ! Не сме народ, а мърша,
пак ще кажа и с това ще да свърша.
1875
Не сме народ, не сме народ, а мърша,
хора, дето нищо не щат да вършат.
Всичко тежко, всичко мъчно е за нас!
"Аз не зная! Аз не мога!" - общ е глас.
Не сме народ! Не сме народ, а мърша,
пак ще кажа и с това ще да свърша.
1875
В понеделник направих едно Панчарево до обяд. Бях на трибуните. От дъждовете водата беше доста мътна, съответно избрах да ловя в ливада от водорасли, но тъпо и упорито търсих пролука. Не ми се местеше катуна. Там има нужда от бял амур. Резултата: доста скъсани куки и един цял монтаж /ваглера го спасих/, две хубави бабушки, пет костурчета и един опит да уцеля гребец със захранка. Все пак бях на риба. Доволен съм.empar написа:Айде стига с тия умрели паткарници.Кажете нещо за свободните водоеми? Пънч, кариери????
Стана някакъв дублаж от телефона.empar написа:Айде стига с тия умрели паткарници.Кажете нещо за свободните водоеми? Пънч, кариери????
- BACARDI
- научил се да хвърля
Жалко че го зариват там имаше доста риба макар и не много едра ходил съм преди доста време имаше кротошки, уклей, шаранчета, кленчета, каракуда, червеноперки и слънчаци. Масова риба бяха каракудките и кленчетата. Кофтито на мястото, е че има прекалено много мангали които си мислят, че всичко там е тяхно и се къпят в гьола.geibriel написа:Преди време питах за баластриерата зад ТЕЦ Дружба до кв.Димитър Миленков та в др рибарски форум ми отг така: "Като гледам как го засипват ще изчезне както изчезнаха и рибарниците на Горубляне и правоъгълният гьол на връждебна преди седмиците и голямото блато при летището и така нататък ....... жалко защото не се мисли че всичките тези водоеми около София са ЖИВОТ." Никога не съм стъпвал на водоема но се надявам да го видя преди да бъде заринат с боклуци,а възможно ли е толко голяма водна площ да бъде засипанапък и мисля че до 2015 трябва да спре изграждането на този лъч на метрото
това ми попадна като близко по темата http://www.monitor.bg/article?id=424527" onclick="window.open(this.href);return false; Съжалявам че малко се отклоних от целта на форума но ме боли че хората от пустините правят рай а ние тая райска земя я превръщаме в пустеещо сметище
А колко още гьолчета зариха тяхната м..... ама няма какво да направим за жалост по въпроса

http://aquaristicabg.com" onclick="window.open(this.href);return false;
Здравейте колеги.Някой нещо инфо от Враждебна да има,какво е положението там? Поздрави
Младежи , интересува ме някой ловил ли е хищници ( и какви
) на Казичене -ски влека 

Един ден , ще накарам България да се гордее с мен .......