Къде се намирам:
Мероприятия
Състезания и Първенства
naRiba.com

Форум

ВинкелЪ OPEN III
Модератори: Павел Иванов, Кърцата
-
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
Re: ВинкелЪ OPEN III
Малииииииииииии
http://www.krakra-fishing.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
Добро утро колеги,
първо искам да ви пожелая весело изкарване на празниците, да сте живи и здрави и не на последно място, яйцата на мъжката част от компанията и тази година да останат здрави
))
Сега една извънредна новина, "Риболовен клуб Кракра" организира състезание на р.Арката през месец март на което всичката събрана сума пари от такси за участие и допълнителни дарения бе дарена на ИВО ОТ РАДОМИР. Едно страхото дете, което има огромна нужда от помощта на всеки един от нас. Дете е болно от рядка болест и също така трябва да му бъдат премахнати 8 броя тумора.В началото на месец април му бе направена първата операция, която е минала успешно. Сега предстой да му бъде направена втора операция, тъй като има тумор, който е нарастнал и ще започне да притиска дихателните пътища.
Управителния Съвет на "Риболовен клуб Кракра", също така и аз като негов председател, както и всички членове на сдружението Ви молим да помогнете, кой с колкото финансови средства може. На състезанието на яз.Бегуновци ще бъде разположена кутия в която можете да пуснете предвидената от Вас сума. Всички средства от кутията ще бъдат предадени на ИВО и майака му.
Искам да благодаря от името на ИВО, на всички, които помогнаха до тук и на всички, които ще помогнат отново или ще се включат за в бъдеще.
БЛАГОДАРИМ ВИ!!!!!!!!!
Весели великденски празници от ИВО и "Риболовен клуб Кракра".
първо искам да ви пожелая весело изкарване на празниците, да сте живи и здрави и не на последно място, яйцата на мъжката част от компанията и тази година да останат здрави

Сега една извънредна новина, "Риболовен клуб Кракра" организира състезание на р.Арката през месец март на което всичката събрана сума пари от такси за участие и допълнителни дарения бе дарена на ИВО ОТ РАДОМИР. Едно страхото дете, което има огромна нужда от помощта на всеки един от нас. Дете е болно от рядка болест и също така трябва да му бъдат премахнати 8 броя тумора.В началото на месец април му бе направена първата операция, която е минала успешно. Сега предстой да му бъде направена втора операция, тъй като има тумор, който е нарастнал и ще започне да притиска дихателните пътища.
Управителния Съвет на "Риболовен клуб Кракра", също така и аз като негов председател, както и всички членове на сдружението Ви молим да помогнете, кой с колкото финансови средства може. На състезанието на яз.Бегуновци ще бъде разположена кутия в която можете да пуснете предвидената от Вас сума. Всички средства от кутията ще бъдат предадени на ИВО и майака му.
Искам да благодаря от името на ИВО, на всички, които помогнаха до тук и на всички, които ще помогнат отново или ще се включат за в бъдеще.
БЛАГОДАРИМ ВИ!!!!!!!!!
Весели великденски празници от ИВО и "Риболовен клуб Кракра".
Последно промяна от vanadium на Съб Апр 19, 2014 2:49 pm, променено общо 1 път.
- Бисо
- сериозен играч
15. Бисо Георгиев и Валентин Замфиров
Търпи лека промяна........
Вместо Вальо,че му излезе ангажимент,влиза друга звезда
.......Павел Ст.
Търпи лека промяна........
Вместо Вальо,че му излезе ангажимент,влиза друга звезда

Paparaka написа: За мен всеки риболов е състезание. Ако не с тези, с които съм за риба, то със самата риба.
- Бисо
- сериозен играч

Последно промяна от Бисо на Съб Апр 19, 2014 5:46 pm, променено общо 1 път.
Paparaka написа: За мен всеки риболов е състезание. Ако не с тези, с които съм за риба, то със самата риба.
- Николай Неделков
- учете се от него
1. Николай Неделков и Ивайло Атанасов
2. Емил Димитров и Митко Младенов
3. Ради Янев и Иво Савов
4. Иврон и Емо Василев
5. Любо Митрев и Минчо
6. Анди Стоичков и Росен Чавдаров
7. Димитър Рангелов и Краси Красимиров
8. Васил Венев и Николай Христов
9. Валери Лозанов и Андрей Николов
10. Иван Антов и Петър Недялков
11. Христо Сапаревски и Стоил
12. Юлиан Стойнев и Радослав Велинов
13. Васислав Колев и Мирослав Мирков
14. Боби Борисов и Веселин Воденичаров
15. Бисо Георгиев и Павел Станимиров
16. Иво Иванов и Бистра Йорданова
17. Димитър Ананиев и Георги Григоров
18. Владо/Чируса/ и Кристиян/Черути/
19. Мариян Георгиев и Владо Крайния
20. Драго Димитров и Денислав Христов
21. Теди и Марио Малинов
22. Ивайло Симеонов и
23. Росен Стоев и Бисер Сандов
24. Мартин Василев и
25. Борислав Борисов и Иво Костов
Моля до 25 април/петък/ да ме информирате, ако някой отбор отпадне от участие. Също до тогава Ивайло Симеонов и Мартин Василев да си намерят съотборници, иначе влизат в един отбор
2. Емил Димитров и Митко Младенов
3. Ради Янев и Иво Савов
4. Иврон и Емо Василев
5. Любо Митрев и Минчо
6. Анди Стоичков и Росен Чавдаров
7. Димитър Рангелов и Краси Красимиров
8. Васил Венев и Николай Христов
9. Валери Лозанов и Андрей Николов
10. Иван Антов и Петър Недялков
11. Христо Сапаревски и Стоил
12. Юлиан Стойнев и Радослав Велинов
13. Васислав Колев и Мирослав Мирков
14. Боби Борисов и Веселин Воденичаров
15. Бисо Георгиев и Павел Станимиров
16. Иво Иванов и Бистра Йорданова
17. Димитър Ананиев и Георги Григоров
18. Владо/Чируса/ и Кристиян/Черути/
19. Мариян Георгиев и Владо Крайния
20. Драго Димитров и Денислав Христов
21. Теди и Марио Малинов
22. Ивайло Симеонов и
23. Росен Стоев и Бисер Сандов
24. Мартин Василев и
25. Борислав Борисов и Иво Костов
Моля до 25 април/петък/ да ме информирате, ако някой отбор отпадне от участие. Също до тогава Ивайло Симеонов и Мартин Василев да си намерят съотборници, иначе влизат в един отбор
http://www.krakra-fishing.com" onclick="window.open(this.href);return false;
Браво Бисо, успя да навиеш Павката най-накрая
Ще интересно състезание, успех на всички.

- Бисо
- сериозен играч
Небеше нужно да го навивам.....той си е достатъчно навит...vanadium написа:Браво Бисо, успя да навиеш Павката най-накрая![]()
Просто иска,а и не само той малко по-сериозно одношение към организацията и регламента на Турнирите.....нещо съвсем нормално мисля,......или бъркам..........!!?
А че ще е интересно, е повече от сигурно.....особено предвата вечер....

Последно промяна от Бисо на Съб Апр 19, 2014 7:08 pm, променено общо 1 път.
-
- новобранец
Небеше нужно да го навивам.....той си е достатъчно навит...
Просто иска,а и не само той малко по-сериозно одношение към организацията и регламента на Турнирите.....нещо съвсем нормано мисля,......или бъркам..........!!?

Просто иска,а и не само той малко по-сериозно одношение към организацията и регламента на Турнирите.....нещо съвсем нормано мисля,......или бъркам..........!!?

Ей , това са приятелски турнири, дайте малко време да се развием, да видим и ние как го правят другите. То с щракане на пръсти сме установили че става само вечер преди състезанието на определен тип музика и при условие че не си си изблажил палеца,показалеца и средния пръст 

- Николай Неделков
- учете се от него
Бисо написа:
Небеше нужно да го навивам.....той си е достатъчно навит...
Просто иска,а и не само той малко по-сериозно одношение към организацията и регламента на Турнирите.....нещо съвсем нормално мисля,......или бъркам..........!!?
Тая година така, както е предвидено, повече промени няма да има, Бегуновци беше последния компромисен вариант, сам знаеш

Но за догодина приемаме предложения от всякакво естество

А впрочем щом искате промени, ВИЕ чУенскиО внос кога ще си платите

http://www.krakra-fishing.com" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
Право в десетката
http://www.krakra-fishing.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
- Бисо
- сериозен играч
Аз лично,Николай Неделков написа: А впрочем щом искате промени, ВИЕ чУенскиО внос кога ще си платите
а и не само аз,когато добия ясна представа за какво ще бъдат похарчени парите ми..!!??
....А като се замисля,аз и не зная размера на тоя чУенски Фнос,моа и да не ми е по джоба....,да речем!
П...с
На път сме да преебем една много красива Идея..............
Членския внос за тази година определен от членовете на "Риболовен клуб Кракра" е 40 лева. Участието в сдружението е доброволно и е въпрос на чест и престиж.
http://www.krakra-fishing.com/?page_id=259" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.krakra-fishing.com/?page_id=263" onclick="window.open(this.href);return false;
Тези два документа ви дават представа какви права придобивате като членове на сдружението и какви задължения ще имате. Упоменати са целите, начините за постигане. Така че прочетете и ако искате да станете член на "Риболовен клуб Кракра" ще ви изпратим формуляр, който да подпълните,след което ако бъдете одобрени от Управителния Съвет ще бъде направен контакт с Вас и ще Ви бъде обяснено как и къде да платите.
На края на всяка година ще се прави доклад за какво са изразходвани парите от членския внос, какво е постигнато като резултати по поставените цели и какво предстой да се случи през следващата година.
Хубав и успешен ден Ви пожелавам.
http://www.krakra-fishing.com/?page_id=259" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.krakra-fishing.com/?page_id=263" onclick="window.open(this.href);return false;
Тези два документа ви дават представа какви права придобивате като членове на сдружението и какви задължения ще имате. Упоменати са целите, начините за постигане. Така че прочетете и ако искате да станете член на "Риболовен клуб Кракра" ще ви изпратим формуляр, който да подпълните,след което ако бъдете одобрени от Управителния Съвет ще бъде направен контакт с Вас и ще Ви бъде обяснено как и къде да платите.
На края на всяка година ще се прави доклад за какво са изразходвани парите от членския внос, какво е постигнато като резултати по поставените цели и какво предстой да се случи през следващата година.
Хубав и успешен ден Ви пожелавам.
- emo vasilev
- сериозен играч
Придържайте се към темата , а тя е за състезанието на Бегуновци !