Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Къде около Пазарджик
Модератор: Paublo_Eskobar
Къде около Пазарджик
Здравейте ако някой има инфо за платени водоеми които си заслужават усилията и времето нека сподели............. 

-
- научил се да хвърля
Re: Къде около Пазарджик
защо са ти тези платени?отивай на бошуля и си прави кефа,свободно се лови и през забраната,има трофейни риби,билетчето и наслука.
- hshopov
- разбира нещата
Бошуля,да! Това,че го съспипват с мрежи е отделна работа и трофейния е малко мит,но за загуба на време и чесане на краста,става!geno77 написа:защо са ти тези платени?отивай на бошуля и си прави кефа,свободно се лови и през забраната,има трофейни риби,билетчето и наслука.

Malemi написа:коркоман принципно са хубава марка , вярвам им
Някой има ли информация за огняново платения.......... останала ли е някаква риба там???????????? 

-
- научил се да хвърля
дали е мит или не незнам,но аз лично изкарах сом 43 кг. 2013-та август от бошуля
- hshopov
- разбира нещата
Не мислех,че трябва да пояснявам та да ме разбереш правилноgeno77 написа:дали е мит или не незнам,но аз лично изкарах сом 43 кг. 2013-та август от бошуля

- iliq kostov
- научил се да хвърля
Бошуля не е за всеки!!!! Тези къде говорят лошо за него го говорят защото нямат успехи, там си искам майсторлък!
-
- научил се да хвърля
Прав е колегата.На Бошуля иска фин такъм,а че има риба спор няма.А за платени - Черногорово,До малкия Звъничовски рибарника,Бошуля платения.Но заслужава ли си платен , като имаш свободни - Говедаре,Лозен,Динката.
На слука.
На слука.
- hshopov
- разбира нещата
И двамата сте прави ама има едно НО! Бил съм там,ловил съм там! Сменях тактики...! Коренна разлика от минали години! Както и да е, живи и здрави да сме и да ги ловим! С очите си съм виждал(и не само аз) наглеци дебнещи в тъмното пък като им светнеш с фенерчето беж към колите и възират...жалка картинка! Горния ми пост беше свързан само с едно: мрежи ,мрежи и пак мрежи! Стига спам от мене и наслука ! П.П. Не мога да си обясня как на около 100 рибаря(беше фраш) не им клъвна 2 денонощия миналата година ама сигурно е от грубия такъм хаха!(говоря за периода на забраната, а псувните на колеги стояли с 2 преспивания преди мен по адрес на бракониери няма и да коментирам)
- iliq kostov
- научил се да хвърля
Че с всяка година става по-зле така е но трофеините риби са факт, не са единични броики!!! Но бракониерите са прекалено много, вече и мрежи за уклеи пускат! Трагично е от към бракониери!
- hshopov
- разбира нещата
представи си една лодка с кука ако влезе,какво чудо ще измъкне от там...не ми се мисли.
-
- научил се да хвърля
няма закони.5години пандиз за браконерство без право на обжалване това е
- iliq kostov
- научил се да хвърля
Закони има но никои не проверява за мрежи, влезни сабери им мрежите2-3 пъти те сами ще се откажат!
По прочетеното до тук разбрах че на платено няма смисъл! Ще помоля за по-подробна информация за баластиерата на Лозен места такъми стръв и захранка .не съм ходил там повече от10г. Тази неделя съм там..................
-
- научил се да хвърля
Не те съветвам точно тази неделя да си там.Изчакай да спре да вали,защото нивото на водата е много високо и е мътна.След август 2005 реката минава през гьола и всеки по сериозен дъжд вдига нивото.А иначе дава дребен мухар и червеноперка/бабушка/