Къде около Пазарджик

Тук можете да споделяте къде и каква риба кълве в момента.

Модератор: Paublo_Eskobar

ynkulov
новобранец
новобранец

Къде около Пазарджик

Мнение от ynkulov »

Здравейте ако някой има инфо за платени водоеми които си заслужават усилията и времето нека сподели............. :wink:
geno77
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Re: Къде около Пазарджик

Мнение от geno77 »

защо са ти тези платени?отивай на бошуля и си прави кефа,свободно се лови и през забраната,има трофейни риби,билетчето и наслука.
Аватар
hshopov
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от hshopov »

geno77 написа:защо са ти тези платени?отивай на бошуля и си прави кефа,свободно се лови и през забраната,има трофейни риби,билетчето и наслука.
Бошуля,да! Това,че го съспипват с мрежи е отделна работа и трофейния е малко мит,но за загуба на време и чесане на краста,става! :drinkers:
Malemi написа:коркоман принципно са хубава марка , вярвам им
ynkulov
новобранец
новобранец

Мнение от ynkulov »

Някой има ли информация за огняново платения.......... останала ли е някаква риба там???????????? :wink:
geno77
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от geno77 »

дали е мит или не незнам,но аз лично изкарах сом 43 кг. 2013-та август от бошуля
Аватар
hshopov
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от hshopov »

geno77 написа:дали е мит или не незнам,но аз лично изкарах сом 43 кг. 2013-та август от бошуля
Не мислех,че трябва да пояснявам та да ме разбереш правилно :drinkers: голями риби има(лично аз видях един добър скок на около 50 метра от мен) ,но предполагам,съгласен си с мен,че рибата е пресирана жестоко и доста наплашена! Имал си слука...браво! Миналата година 4 пъти капо и не само аз а и всички около мен...НЕ ПИИИИПНА! Август е добро време за риболов там(местни разговори) ние бяхме по време на забраната! Та за това ти казвам...трофея в повечето случаи е мит,колега :) П.П. беше мит и на платеното...колеги се оплакваха!
Аватар
iliq kostov
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от iliq kostov »

Бошуля не е за всеки!!!! Тези къде говорят лошо за него го говорят защото нямат успехи, там си искам майсторлък!
s.garnoev
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от s.garnoev »

Прав е колегата.На Бошуля иска фин такъм,а че има риба спор няма.А за платени - Черногорово,До малкия Звъничовски рибарника,Бошуля платения.Но заслужава ли си платен , като имаш свободни - Говедаре,Лозен,Динката.
На слука.
Аватар
hshopov
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от hshopov »

И двамата сте прави ама има едно НО! Бил съм там,ловил съм там! Сменях тактики...! Коренна разлика от минали години! Както и да е, живи и здрави да сме и да ги ловим! С очите си съм виждал(и не само аз) наглеци дебнещи в тъмното пък като им светнеш с фенерчето беж към колите и възират...жалка картинка! Горния ми пост беше свързан само с едно: мрежи ,мрежи и пак мрежи! Стига спам от мене и наслука ! П.П. Не мога да си обясня как на около 100 рибаря(беше фраш) не им клъвна 2 денонощия миналата година ама сигурно е от грубия такъм хаха!(говоря за периода на забраната, а псувните на колеги стояли с 2 преспивания преди мен по адрес на бракониери няма и да коментирам)
Аватар
iliq kostov
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от iliq kostov »

Че с всяка година става по-зле така е но трофеините риби са факт, не са единични броики!!! Но бракониерите са прекалено много, вече и мрежи за уклеи пускат! Трагично е от към бракониери!
Аватар
hshopov
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от hshopov »

представи си една лодка с кука ако влезе,какво чудо ще измъкне от там...не ми се мисли.
bedo63
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от bedo63 »

няма закони.5години пандиз за браконерство без право на обжалване това е
Аватар
iliq kostov
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от iliq kostov »

Закони има но никои не проверява за мрежи, влезни сабери им мрежите2-3 пъти те сами ще се откажат!
ynkulov
новобранец
новобранец

Мнение от ynkulov »

По прочетеното до тук разбрах че на платено няма смисъл! Ще помоля за по-подробна информация за баластиерата на Лозен места такъми стръв и захранка .не съм ходил там повече от10г. Тази неделя съм там..................
s.garnoev
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от s.garnoev »

Не те съветвам точно тази неделя да си там.Изчакай да спре да вали,защото нивото на водата е много високо и е мътна.След август 2005 реката минава през гьола и всеки по сериозен дъжд вдига нивото.А иначе дава дребен мухар и червеноперка/бабушка/
Публикувай отговор

Обратно към “Къде и какво кълве в момента.”