Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Спинингов риболов
naRiba.com

Форум

Спининг риболов - какво , с какво , как и кой ?
Модератори: Павел Иванов, sestrata
Re: Спининг риболов - какво , с какво , как и кой ?
Къде съм казал, че не ловят добре?
"Еби им майката на другите и в себе си утеха намери. И ако в себе си утеха не намериш, еби си майката и ти!"Malemi написа:Нишо не сте хванали но поне сте спасили патката и шуката ( тя маи е мъртва но нищо )
http://www.starividri.org/" onclick="window.open(this.href);return false;
Не колега!!Мрак написа:С болонеза ли ловиш бе колега123654 написа:Пръчка-Телескоп с водачи.Акция 10-30.
Макара-Shimano Alivio размер 2500.
Влакно-Focus Spin Master - 0,25.
Изкуствени примамки-Най-често използвам клатушките на Тоби -18,21 и 24 грама.И блесни 4-5 номер.

ХВАНИ И ПУСНИ!
Невероятно е какво може да си купи човек от битака за 24лв./само толкова имах в себе си/ :
Долна счупена част от Серт Трута с макара Абу Кардинал С3 с две шпули в пълна изправност.Залепих най-мекия връх от фидер, който имах към снадка от повреден пикер

и се получи 6,8 фута на различни части ултралайт

Веднага я изпробвах и даже и риби лови

Долна счупена част от Серт Трута с макара Абу Кардинал С3 с две шпули в пълна изправност.Залепих най-мекия връх от фидер, който имах към снадка от повреден пикер

и се получи 6,8 фута на различни части ултралайт

Веднага я изпробвах и даже и риби лови

- ydobrev75
- разбира нещата
хубава и уловиста комбинация се е получила 

Супер си я направил,на мен ми е най-голям кеф да ловя със самоделки 

- the_mechanic
- новобранец
колеги може ли някои да ми даде идея за утежнения на ръчно изработен воблер ще се ползва на река
Рибата не се съобразява с почивният ни ден!
- daniel defoe
- разбира нещата
Voilàthe_mechanic написа:колеги може ли някои да ми даде идея за утежнения на ръчно изработен воблер ще се ползва на река

-
- вече хвърля и на тежко
Става и с навиване на тел върху стеблата на тройките.

Може много точно се регулира положението и поведението на воблера във водата.

Може много точно се регулира положението и поведението на воблера във водата.
.........!
- the_mechanic
- новобранец
Благодаря за идеите,че производството ми се засилва и вашите мнения ще ми помогнат благодаря още веднъж 

Рибата не се съобразява с почивният ни ден!
the_mechanic в тази тема има повече информация за самоделките http://www.nariba.com/forum/viewtopic.p ... 8#p1252518" onclick="window.open(this.href);return false;
няма бивш пе**раст, бивша к**ва, бивш предател, бившо ченге и бивш негър (единственото изключение беше МАЙКЪЛ ДЖЕКСЪН)!
колеги,някакьв риболов става ли на реката,която минава през трявна или някъде наоколо
-
- научил се да хвърля
Да отговоря на предния пост:
В края на града има едно, езеро му викат, по пътя за SOS детско селище. Има щука/ хващал съм/, едър костур/ или поне така казват/, много слаба популация на бяла риба/ ако въобще има и не са ме излъгали/, и сом/ вероятно единични бройки/. Забравих и кефала/ уж/.
В края на март се опитах да сефтосам новата гега, и това ми беше целта предвид забраната, но не успях. Три дни ми се откачи ръката да хвърлям и да въртя, сменях примамки всякакви по вид, размер и консистенция, с обиколки по целия гьол, без нито един удар.
Езерото преливаше и мисля, че това беше причината- водата нямаше как да се стопли, постоянно влизаше студена вода вътре. Иначе местните си ловяха мирна риба, като на белия червей им се закачаше по някоя малка щука. Сега положението може и да се е оправило. Според мен, там щуката все още не си е хвърлила хайвера
В края на града има едно, езеро му викат, по пътя за SOS детско селище. Има щука/ хващал съм/, едър костур/ или поне така казват/, много слаба популация на бяла риба/ ако въобще има и не са ме излъгали/, и сом/ вероятно единични бройки/. Забравих и кефала/ уж/.
В края на март се опитах да сефтосам новата гега, и това ми беше целта предвид забраната, но не успях. Три дни ми се откачи ръката да хвърлям и да въртя, сменях примамки всякакви по вид, размер и консистенция, с обиколки по целия гьол, без нито един удар.
Езерото преливаше и мисля, че това беше причината- водата нямаше как да се стопли, постоянно влизаше студена вода вътре. Иначе местните си ловяха мирна риба, като на белия червей им се закачаше по някоя малка щука. Сега положението може и да се е оправило. Според мен, там щуката все още не си е хвърлила хайвера

благодаря,аз имах предвид в реката за пъстърва,изглежда ми добре.
-
- научил се да хвърля
В реката има пъстървички и кефалчета, те се виждат от мостовете по центъра. Имай предвид обаче, че в градската част доколкото знам риболова по реката е забранен. Значи можеш да опиташ в частта от реката извън града, аз лично реката не съм я пробвал 

Изумен съм, че в реката в Трявна имало пъстърва. Може да има примерно 2-3 бройки, слезли от майната си, но не е уместно да давате фалщиви надежди на колегата...
"Еби им майката на другите и в себе си утеха намери. И ако в себе си утеха не намериш, еби си майката и ти!"Malemi написа:Нишо не сте хванали но поне сте спасили патката и шуката ( тя маи е мъртва но нищо )
http://www.starividri.org/" onclick="window.open(this.href);return false;