Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Язовир "Искър", най-големият язовир в България.
Модератор: sapuna
Re: Язовир "Искър", най-големият язовир в България.
Аз не мога да разбера кви са тия работи - нали по чашките немаше мое и твое. Миналата година, на Шипока за един ден до мене дигнаха ограда за 7-8 часа и изсякоха боровете ( това между бетона и следващата отбивка)......

http://www.fotosviat.bgM_tech1 написа:П.П.Някой да знае къде изкупуват риба,че тези трудно ги раздадох даже?
По едно време по тази тел висяха и табелки "Частна собственост. Преминаването забранено", но после изчезнаха. Веднъж се наложи да "обяснявам" на някакъв, че отивам за риба и той нямаше нищо против, но какъв е статуса така и немога да разбера, а и той нямаше желание да ми обясни. Изчезна яко дим.naskobo написа: Над това място(около 3-400м преди Римския) в гората се появява някаква ограда от бодлива тел.Засега не е стигнала брега. Върти се един подозрителен тип и има съмнение, че хвърля боклуците от заграденото в заливчето(сега е празно) зад скалите.
Някой има ли идея какво се случва???
Насе след Щъркела,е почивна база на Винпрома над скалите-Бай Иван е там от 38 години-познаваме се.След него заградиха от Енергото-за почивна база,и направиха Бунгала-Яка Фирма-Яка почивна База.

Риболовци.
Люси, това е по-близо до Римския, някаква ограда от три реда бодлива тел в нищото и един "охлюв" се суче наоколо.И аз имам някакви горски парцели в наследство, но никой не ми дава право да пускам огради през тях.Ебати риболова, ако ще трябва да сеча тел като сапьорlusienn написа:Насе след Щъркела,е почивна база на Винпрома над скалите-Бай Иван е там от 38 години-познаваме се.След него заградиха от Енергото-за почивна база,и направиха Бунгала-Яка Фирма-Яка почивна База.

Нещата трябва да са възможно най-прости, но не и повече от това! - А. Айнщайн
Абе мътна работа нещо стана.Кой ги раздава тия места на Искъра не знам,пък и огради да се заграждат-не е на добре за обикновенните граждани като нас,къде ходиме уж на природа да разпускаме напрежението в големия град.Но има си хора за всичко-всеки да си гледа работата.Язовира е на всички-мога да си ходя където искам.

Риболовци.
- Бай Иван
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
Местата се раздават единствено и само от общината!!!
"Любимото" ми място е малко преди Щъркела, където има една бетонна улица, която преди стигаше до вода, а сега е в нечий двор, пред който седят коли за над 500 000 лв.

"Любимото" ми място е малко преди Щъркела, където има една бетонна улица, която преди стигаше до вода, а сега е в нечий двор, пред който седят коли за над 500 000 лв.

Епа преди Щъркела-не кълве по принцип.Иначе там си е застроено отдавна.
Има Вилна зона,Хотел-ресторант-Камелот-приема гости,дават на всеки да лови.
Един път и аз спрех с една Тойота за над 100000 лв.,не беше моя,пих кафе с приятели,те пиха уиски-и ги прибрах в София. Возих бивш приятел-бизнесмен с кола на Лизинг-сега фалира,и нема Тойота-400 коня.
Но Такъв е живота-като Асансиьор-неска си горе,утре си доле.Падаш,ставаш и продължаваш
Има Вилна зона,Хотел-ресторант-Камелот-приема гости,дават на всеки да лови.
Един път и аз спрех с една Тойота за над 100000 лв.,не беше моя,пих кафе с приятели,те пиха уиски-и ги прибрах в София. Возих бивш приятел-бизнесмен с кола на Лизинг-сега фалира,и нема Тойота-400 коня.
Но Такъв е живота-като Асансиьор-неска си горе,утре си доле.Падаш,ставаш и продължаваш

Риболовци.

Навсякъде нарушители на забраната

- StaAnt
- ще става разбирач
Еми време е дa ги нaкaзвaме тия нaрушителки

- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Явно ИАРА са пълни педали, щом и сега не действат 

- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
Иара-та, чух че обикаля-всеки ден.Има си екип там.
Чух за глобен човек по време на забраната-треснали са му 400 лв.
Лично-мене още никой не ме е проверил-тоя сезон,нито мойте приятели.
Язовира-за седмица е качил-1 метър ниво-Отвесно.
Имам човек,който живее горе-като се обадя докладва кво-що.
Чух за глобен човек по време на забраната-треснали са му 400 лв.
Лично-мене още никой не ме е проверил-тоя сезон,нито мойте приятели.
Язовира-за седмица е качил-1 метър ниво-Отвесно.
Имам човек,който живее горе-като се обадя докладва кво-що.

Риболовци.
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Да качва, че хайвер трябва да се хвърля.
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
Вчера взех 5-6 каракуди от Веринско.Хайвера е мноого далеч от хвърляне, поне 40 дни му трябват. Дано вдигне яко нивото, че ще настане сеч на хайверна риба в плиткажите по изборите.chirusa_bg написа:Да качва, че хайвер трябва да се хвърля.
5-6 каракуди от колко колега ? Струва ли си да се бие път до Веринско ? Защото посоката си е за Шипока но до изборите има време . Моята изборна секция ще е там ./ ако не ми мине котка път /naskobo написа:Вчера взех 5-6 каракуди от Веринско.Хайвера е мноого далеч от хвърляне, поне 40 дни му трябват. Дано вдигне яко нивото, че ще настане сеч на хайверна риба в плиткажите по изборите.chirusa_bg написа:Да качва, че хайвер трябва да се хвърля.
Опазвайте Рибата , за да има какво да се лови !!!
Колеги,дали някой има снимки от язовира да се види какво е нивото след тези дъждове и най вече при вливането на реката в язовира.